Wpisy 3 630 309 – 3 630 408
7 sierpnia 2019 22:32 → 7 sierpnia 2019 23:27, 100 wpisów
Cześć co u was ?
3 630 288. Sebastian_M umnie do bani i lipa z miodem, nic mnie idzie chyba na jakiś czas przerwe gre w cokolwiek, bo narazie lipa jest ze szkoda gadać
Arczi graj tylko w Mini
Krzysztof witaj
Krzysztof dzięki Tobie jest Sebastian_M
Wiesz o tym ?
no właśnie tak sie zastanawiam nad tym mini, ale tu tez ostatnio kiepsko
Arczi tylko cierpliwość
Zobacz Wojtt prawie codziennie trafia 3/5 w Mini
Zobacz Wojtt prawie codziennie trafia 3/5 w Mini
Grałem w piłkę nożna i na sepie byłem, aha i blisko byłem strzelenia gola ale w słupka trafiłem a w zakładach lipa 2 błędy już dzisiaj.
Krzysztof co powiesz o takich meczach ?
Stomil Olsztyn
-
GKS Jastrzębie
Olimpia Grudziądz
-
Chojniczanka
-
GKS Jastrzębie
Olimpia Grudziądz
-
Chojniczanka
3 630 318. Sebastian_M no tak wójtt ma magiczne liczby i one mu teraz wychodzą właśnie, a u mnie nic ostatnio nie wychodzi
1- 2
2=1
2=1
Na Ekstraklasę mam !!! Aha i 1 liga zagrana, ale zrozum jak Basel mógł nie wejść ?
Arczi nie wchodzi do czasu aż nabiorą magii
3 630 325. Sebastian_M tak one sa wszystkie magiczne do poki niewyjda w danym losowaniu
Krzysztof Basel lekka niespodzianka to fakt
Co jakie typy dajesz w tych meczach ? Wyjaśnij chłopie bo ty też coś dziwnie piszesz.
Arczi one są normalne a jak wejdą to wtedy są magiczne
Krzysztof napisałem
Powiem ci, że dziewczynie bm zdjął zębami stopki i tej co widziałem jak miała tym bardziej.
Wyjaśnij
Nawet mogą być spocone a co to jest wtedy, że tak lubię ?
Krzysztof to zdejmij jej i nie czaj się bo w końcu inny chłopak jej zdejmie i zobaczysz jak się zdziwisz
3 630 331. krzysztof c o jakich stopkach piszesz? chodzi CI o skarpetki?
1 typ 2 a 2 1
Arczi Krzysztof lubi dziewczyną ściągać skarpetki zębami
dziewczynom
Jeszcze nie ściągnąłem a znasz która by chciała ?
Olsztyn wygra !!!
Krzysztof idź na spontan a nie pytaj czasem czy możesz
Stomil wygra?
3 630 337. Sebastian_M 2019-08-07 (22:50) Niedługo wygram 5/5 w MM
alez to nie chigieniczne a jaki smród z nich idzie jak taki cały dzień chodzi w tych stopkach a fe
alez to nie chigieniczne a jaki smród z nich idzie jak taki cały dzień chodzi w tych stopkach a fe
Krzysztof kobietę trzeba brać a nie pytać czy możesz czy nie możesz
Arczi Krzysztof lubi spocone nóżki kobiece
3 630 345. Wojtt
Grzyb ?
Ale numer
grzyb
To zje i grzyba
grzyb sromotnikowy
Cicho już !!! Każdy z ws by ściągał fajnej i ślicznej dziewczynie. Dam skan kuponu.
Oby to nie był muchomor
3 630 355. krzysztof c no pewnie jakas bielizne to zapewne ale nie skarpetki i jeszcze zebami
Ja bym ściągał ale co innego
Forsami
Forsami
630 361. Forsami witaj
Arczi pracujesz ?
To super
Wojtt a może by tak systemik np na 6 lub 7 by definitywnie sfinalizować tranzakcje 5/5
Wojtt gdybyś dał 24 to byś miał 4/5
Wojtt w sobotę wieczorem
Wojtt ciągle jesteś blisko
3 630 367. Forsami nie nie pracuje nie wypaliły rozmowy, nie przyjeli mnie, na to stanowisko chca kobiete wyłacznie i najlepiej z 1 lub 2 grupa inwalidzka, podejrzewam ze w tej ofercie nie wazny jest pracownik tylko jego grupa inwalidzka to sie liczy,teraz ile pracodawca dostanie za grupe 1 i 2 dofinansowaniaod rzadu
ja nadal nie pracuje i jestem zmuszony nadal grac w mini lotka chyba
ja nadal nie pracuje i jestem zmuszony nadal grac w mini lotka chyba
za 5 294 000 zł
Arczi będzie dobrze Wygrasz sam w Mini pojdziesz do urzedu pracy młotek I kilof dasz tym darmozjadom I powiesz do robotyyyy się weźcie pasożyty..
3 630 382. Wojtt tak jak piszesz teraz abys poszedł do pracy do ochrony musisz byc zdrowy na 100% lub posiadać grupe inwalidzka 1 lub 2 grupe, zas z 3 grupa nie przyjmuja nikogo bo jest mało opłacalna dla pracodawcy, kiedys przyjmowali zas tylko z grupa 2 i 3 ludzi do pracy a teraz to sie zmieniło, niestety idziemy do przodu cofajac sie do tyłu od kad rzadzi obecny rzad, wyobraż sobie policjanta czy ochroniarza poruszajacego sie na wózku inwalidzkim za złodziejem po ulicy, toż to jest parodia
Mulag witaj
Nooo!Widzę,że w godz.-19-20ta rozegrał się tu prawdziwy horror
Chłopcy rzucili się sobie do gardeł-niczym w filmie "Biały kieł"
gonzaga
Samo życie
Samo życie
3 630 385. Forsami jak wygram w mini lotto to oleje z gory i ten posredniak i tych ludzi co tam pracuja, poniewaz jest to grupa nieudolna nic nie robia dla petentów, a za coś co miesiac kase dostają,
mulag musi być dobrzedzieki za wsparcie i miłe słowa
mulag musi być dobrzedzieki za wsparcie i miłe słowa
Forsami wystarczy jak przeczytasz książkę Biały Kieł
3 630 385. Forsami tak jak mowiesz moim zdaniem wszyscy pracujacy w urzedachh pracy pwini wziaść sie za uczciwa robota i powinni staz swój zaczynać od kamieniołomów tak samo wszyscy posłowie z rzadu, wtedy by poznali co znaczy praca, z porawdziwego zdarzenia a nie siedza na stołkach i sie tylko madrzą
A tu nie mrozi ?
Arczi jak zostanę premierem przyznam ci dożywotnią emeryturę poważnie Powiem ci że jest takie prawo że dwóm osobą może przyznać