Wpisy 3 629 009 – 3 629 108
6 sierpnia 2019 18:58 → 6 sierpnia 2019 19:55, 100 wpisów
Sebastian.
Ale jesteś... naiwny.
To są... żarty, a Ty myślisz że to prawda.
Ale jesteś... naiwny.
To są... żarty, a Ty myślisz że to prawda.
W Łomży poleje i zagrzmi.
Tak sobie myślę po co gram w tego totolotka,nic nie wygrywam tylko tracę czas i pieniądze
Magda.
w sumie 5 zl na dzien to nie majątek ale jesli nic sie nie wygrywa to te 5 zl moge przeznaczyc na cos innego
Choc ostatnio w zdrapkach mialem pare zlotych
Choc ostatnio w zdrapkach mialem pare zlotych
Jacunn ja rzadko gram za 5zł,nie gram czasami wcale a jak gram to za więcej
Dusia.
U mnie dzień bez deszczu.
U mnie dzień bez deszczu.
posłałam te 2//8 z pluseem,,szkoda ze na 14posłałam bez.... bo wszedł
U Krasnalki popada./Białystok/.
3 628 999. tomi77 2019-08-06 (18:46) Kaska-da?
12,13,14,15,16 na wieczór... Bez pomysla to na mini czy multika bo ja bym to wrzucił w mini
12,13,14,15,16 na wieczór... Bez pomysla to na mini czy multika bo ja bym to wrzucił w mini
A krowa na klarnecie a byk siedzi w barze pije piwo I gra na gitarze muuu muuu
Magda masz Lotto zagrane na dziś jak nie to idź zagraj sama skreśl wygraj 5 Milionów niech Ci to Lotto z Plusem
Mewamoże Ciebie to zainteresuje
https://istotne.pl/boleslawiec/wiadomosc/Xho/zobacz-jak-wygladal-boleslawiec-w-1933-roku
https://istotne.pl/boleslawiec/wiadomosc/Xho/zobacz-jak-wygladal-boleslawiec-w-1933-roku
jak u mnie robi sąsiad prysznic przez okno,trzeba uważać jak się przechodzi
cholerna burza znów, gdzie bym się dzisiaj nie ruszył to tylko burza i burza, i cały czas leje, chwili spokoju nie ma, dzisiaj gdy wracałem z rozmów, o prace, piorun strzelił koło mnie i rozłupał drzewo które się zapaliło, czyżby to było jakieś ostrzeżenie z nieba dla mnie, czy tylko czysty przypadek, serce mi mało nie wyskoczyło, oczywiscie pracy nie dostałem lipa po całośći na to stanowisko potrzebna jest kobieta a nie merzczyzna, ta kadrowa z tej firmy powiedziała do mnie co za barany tam siedza w tym urzedzie pracy
Weź parasol wyjdź do niego I mu otwórz w ... ciekawe co Ci powie w takim zaskoczeniu
3 629 071. magda witaj
Jak on pije non stop a potem nie chce mu się iśc do toalety tylko przez okno
czytałam ostatnio wywiad z gościem co wygrał w EJ to straszny burak
Magda postrasz dziada....powiedz mu że Forsami już jedzie I cienko z nim bedzie
Krasnalek też to czytałem ale to pewnie fejk żeby wejścia robić ale się to fajnie czyta..A to było dobre...terminal nie odczytał kuponu uznał że niema wygranej .....ile to ludzi wtedy kupon wygrany wyrzuca a tam wygrana..Krasnalek pamietasz to czytałaś...
tak jeszcze tam było jak syn wracał do kraju
i zadzwonił się upewnić czy go w .... nie robią
i zadzwonił się upewnić czy go w .... nie robią
Ten co wygrał znalazł się we właściwym miejscu o właściwej porze z właściwym kuponem
Miłego wieczorku i wysokich WYGRANYCH
idę szykować się do pracy
idę szykować się do pracy