Wpisy 3 628 140 – 3 628 239
5 sierpnia 2019 22:16 → 5 sierpnia 2019 23:14, 100 wpisów
Emeryt Ale kto ?
No Ci postępowi ,inteligentni i nowoczesnie zamiast iśc do wyborów i zaglosowac to zostali w domach i dlatego Pis wygral
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
I tak by wygrał dlatego że ludzie w końcu zrozumieli
23 lata już skubią?
najwyraźniej obojętne jest im czy jest PIS czy PO czy co cokolwiek innego
Wojtt obyś miał tyle co ja wczoraj
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 286 355,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Niestety 22 zl
Ale dobre i to
a szczególnie tacy ludzie jak ta na tym filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=uxKPXCh-Ql8
https://www.youtube.com/watch?v=uxKPXCh-Ql8
Czyli zaden popapraniec nie moze przyjsc np.do szkoly i mowic dzieciom ,ze gejostwo lub inne uchylenia na umysle sa dobre
czyżby jeden z użytkowników nam to polecała będąc przeciw obecnej sytuacji, może sam się do tego ustosunkuje a raczej nie ma co liczyć
Tępić tę tęczową Zarazę
Na arcybiskupa rzucili się jak wściekli-tocząc pianę z pysków
Na arcybiskupa rzucili się jak wściekli-tocząc pianę z pysków
Tacy ludzie byli wychowani na klamstwie w tamtych czasach,Ci madrzejsi wiedzieli co bylo grane ,reszta nie ,albo nie chcieli nawet wiedziec
tu są takie zasady tradycja nikt nam nie mówił że w takie coś będzie nam dane z Unii jak ktoś wprowadza nowe zasady to referendum, po za-tym na to poszły grube miliony by tak się dzaiło
Tak jak w niemczech wychodza na ulice muzulmany i sie modla,u mnie na osiedlu by od razu ich kibole przegonili{
W Polsce jest to nie dopuszczalne i dlatego ta unia tak nas sie czepia o tych uchodzcow ,bo zazdrosza nam ,ze u nas tego nie ma,a oni maja z tym problem ,bo ich przyjeli
Nawet niech by i byli ,ale zeby nie robili problemow ,przeciez nie wykumasz ktory to terrorysta,a ktory nie,wiec embargo na wszystkich i po problemie
Wojtt jak chcą się modlić to w domu lub w meczecie.
Odpowiedzialność w głównej mierze z emigrantami ponosi pani Kanclerz Merkel,bo myslała ze jak ich przyjmnie to oni bedą pracowac a bylo zupelnie odwrotnie.Oni przyjechali po socjal
Ja takich zatrudniam to modlą się też w pracy.
Z reszta chrzescijanie i muzulmanie to zawsze wojna byla i jest i bedzie,dlaczego my nie mozemy budowac u nich kosciolow ,a oni moga u nas meczety stawiac?
Mnie to nie przeszkadza aby zachowywalu się normalnie.
Tak
A co ?
A jak bombe beda za Twoimi plecami robic z Twoich materialow ,zeby metro wysadzic?
Metro ?
Wojtt ja teraz przy metrze mam pracę
Narazie odcięliśmy się od tego szamba
Ale w Polsce każdy może się modlić jak chce i do kogo chce
Ale w Polsce każdy może się modlić jak chce i do kogo chce
Ale mentalnie to są dzieci
Generalnie to nie są terroryści
Moga sie modlic gonzaga,ale tylko to i nic wiecej,ale ja i tak jestem tego zdania,ze i takich tylko modlacych sie i tak nie powinno tu byc
Oni sie modla,zeby pojsc do raju najlepiej jako meczennicy ,ktorzy ukatrupia jakiegos niewiernego chrzescijanina
Wojtt ja mam takiego który ma taki łucznik i tam sobie puka bo cały czas się modli
Pracują u mnie już ok roku i mogę coś na ich temat powiedzieć
Wojtt, najgorsza zaraza jest blisko Ciebie. Zaraza kradla i mówi, że nic złego w tym nie widzi
Licznik
Jacunn ,no bo jak to mozna wytlumaczyc modli sie do licznika i puka w niego ,zeby zadzialal
Seba sie nie odzywa,chyba przemyslal sprawe i pisze wypowiedzenie
koszty przelotu samolotem sięgają miliony
ale.............
zapłacił ogrodnik aż 28 000 za loty
na mundury dla wojska
pytanie ile to mundurów za 28 tys.???
ale.............
zapłacił ogrodnik aż 28 000 za loty
na mundury dla wojska
pytanie ile to mundurów za 28 tys.???
Dobryptak ,podales mi kiedys liczby ,gdybym gral nimi pare losowan ,nawet chyba nie 10 bylo by 5/6
Platforma nie latala tylko fruwala z wiatrem ,zlapali dobry wiatr w zagle i zapier.. za darmo
Wiem, pamiętam. Mam te zestawy. Ktoś trafił 5.Ten ktoś to teraz jest taki jak rzeka Wieprz
Licznik
W sejfie było pusto A wiecie dlaczego ?
Wojtt możemy się wybrać razem
Nie
Licznik Pyk pyk