Wpisy 3 628 111 – 3 628 210
5 sierpnia 2019 22:02 → 5 sierpnia 2019 23:01, 100 wpisów
Wojjtek szczerze tak bez WAZELINY ...Tyle razy trafiasz 3/5 Pira na 5/5
U mnie też czas na 5 w Mini
Forsami
nie wiem czy kogoś te moje wspaniałe wypowiedzi kogoś uniosły czy pasowały ale z tego co piszesz pasowały to może jednak warto wrócić do tego co robiłem wcześniej
Forsami ....teraz odczytałam polecony ...Forsami wybierz sobie kolor leżaka i zapraszam nad morze
Jacunn ja z nią nie gram żadnego meczu zapamietaj to sobie. A gdybym gral to bym strzelił kilka goli i po zawodach
Wojtt
Wojtt byłeś bliski 4 w Mini
Wojtek WIDZĘ ŻE W DRUGIM ZAKŁADZIE MASZ TĄ LICZBE 14 to by było 4/5
Wojtt Ty chyba w końcu naprawdę trafisz piątkę z mini
Emeryt Ale kto ?
No Ci postępowi ,inteligentni i nowoczesnie zamiast iśc do wyborów i zaglosowac to zostali w domach i dlatego Pis wygral
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
I tak by wygrał dlatego że ludzie w końcu zrozumieli
23 lata już skubią?
najwyraźniej obojętne jest im czy jest PIS czy PO czy co cokolwiek innego
Wojtt obyś miał tyle co ja wczoraj
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 286 355,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Niestety 22 zl
Ale dobre i to
a szczególnie tacy ludzie jak ta na tym filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=uxKPXCh-Ql8
https://www.youtube.com/watch?v=uxKPXCh-Ql8
Czyli zaden popapraniec nie moze przyjsc np.do szkoly i mowic dzieciom ,ze gejostwo lub inne uchylenia na umysle sa dobre
czyżby jeden z użytkowników nam to polecała będąc przeciw obecnej sytuacji, może sam się do tego ustosunkuje a raczej nie ma co liczyć
Tępić tę tęczową Zarazę
Na arcybiskupa rzucili się jak wściekli-tocząc pianę z pysków
Na arcybiskupa rzucili się jak wściekli-tocząc pianę z pysków
Tacy ludzie byli wychowani na klamstwie w tamtych czasach,Ci madrzejsi wiedzieli co bylo grane ,reszta nie ,albo nie chcieli nawet wiedziec
tu są takie zasady tradycja nikt nam nie mówił że w takie coś będzie nam dane z Unii jak ktoś wprowadza nowe zasady to referendum, po za-tym na to poszły grube miliony by tak się dzaiło
Tak jak w niemczech wychodza na ulice muzulmany i sie modla,u mnie na osiedlu by od razu ich kibole przegonili{
W Polsce jest to nie dopuszczalne i dlatego ta unia tak nas sie czepia o tych uchodzcow ,bo zazdrosza nam ,ze u nas tego nie ma,a oni maja z tym problem ,bo ich przyjeli
Nawet niech by i byli ,ale zeby nie robili problemow ,przeciez nie wykumasz ktory to terrorysta,a ktory nie,wiec embargo na wszystkich i po problemie
Wojtt jak chcą się modlić to w domu lub w meczecie.
Odpowiedzialność w głównej mierze z emigrantami ponosi pani Kanclerz Merkel,bo myslała ze jak ich przyjmnie to oni bedą pracowac a bylo zupelnie odwrotnie.Oni przyjechali po socjal
Ja takich zatrudniam to modlą się też w pracy.
Z reszta chrzescijanie i muzulmanie to zawsze wojna byla i jest i bedzie,dlaczego my nie mozemy budowac u nich kosciolow ,a oni moga u nas meczety stawiac?
Mnie to nie przeszkadza aby zachowywalu się normalnie.
Tak
A co ?
A jak bombe beda za Twoimi plecami robic z Twoich materialow ,zeby metro wysadzic?
Metro ?
Wojtt ja teraz przy metrze mam pracę
Narazie odcięliśmy się od tego szamba
Ale w Polsce każdy może się modlić jak chce i do kogo chce
Ale w Polsce każdy może się modlić jak chce i do kogo chce
Ale mentalnie to są dzieci
Generalnie to nie są terroryści
Moga sie modlic gonzaga,ale tylko to i nic wiecej,ale ja i tak jestem tego zdania,ze i takich tylko modlacych sie i tak nie powinno tu byc
Oni sie modla,zeby pojsc do raju najlepiej jako meczennicy ,ktorzy ukatrupia jakiegos niewiernego chrzescijanina
Wojtt ja mam takiego który ma taki łucznik i tam sobie puka bo cały czas się modli
Pracują u mnie już ok roku i mogę coś na ich temat powiedzieć
Wojtt, najgorsza zaraza jest blisko Ciebie. Zaraza kradla i mówi, że nic złego w tym nie widzi
Licznik