Wpisy 3 628 088 – 3 628 187
5 sierpnia 2019 21:57 → 5 sierpnia 2019 22:53, 100 wpisów
Wojtt Ty to jesteś naprowde nie na niby.I Wygraj 5/5 w Mini czego Ci Panie Życze jak I Mulag owi...
Emerytko naprawdę nie zaczepiaj mnie dobrze ?
Sebastian_M
Znowu zaczynasz tutaj swoje gierki ?
Znowu zaczynasz tutaj swoje gierki ?
Ja się Ciesze jak ludzie piszą dużo bo dużo pieniążków na konto idzie klik klik reklamy..itp itd Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko..
Sebastian, miałeś nie jedna nauczkę. Nie wyciągnąłes wniosków. Z g.sie nie wdaje w dyskusję
Kochajcie ludzi bo tak szybko odchodzą ustępujcie sobie nawet jak macie racje to tego nie mówcie niech dobro za gości w nas odrzucie gniew pychę zazdrość ktoś chcę byście się tacy stali by zapanowało ciemność
Mulag, co się Ci stało? Nie poznaje Cię.Piszesz z Seminarium???
mam w sobie klika osobowości nie wiem co wybrać być złym czy dobrym czy inteligentnym czy mało rozumnym nie wiem co wybrać
Mulag, czekałem na ten piękny wieczór by usłyszeć od Ciebie piękne przęsłanie.
Mulag wybierz to co Ci najbardziej pasuje
Wojjtek szczerze tak bez WAZELINY ...Tyle razy trafiasz 3/5 Pira na 5/5
U mnie też czas na 5 w Mini
Forsami
nie wiem czy kogoś te moje wspaniałe wypowiedzi kogoś uniosły czy pasowały ale z tego co piszesz pasowały to może jednak warto wrócić do tego co robiłem wcześniej
Forsami ....teraz odczytałam polecony ...Forsami wybierz sobie kolor leżaka i zapraszam nad morze
Jacunn ja z nią nie gram żadnego meczu zapamietaj to sobie. A gdybym gral to bym strzelił kilka goli i po zawodach
Wojtt
Wojtt byłeś bliski 4 w Mini
Wojtek WIDZĘ ŻE W DRUGIM ZAKŁADZIE MASZ TĄ LICZBE 14 to by było 4/5
Wojtt Ty chyba w końcu naprawdę trafisz piątkę z mini
Emeryt Ale kto ?
No Ci postępowi ,inteligentni i nowoczesnie zamiast iśc do wyborów i zaglosowac to zostali w domach i dlatego Pis wygral
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
I tak by wygrał dlatego że ludzie w końcu zrozumieli
23 lata już skubią?
najwyraźniej obojętne jest im czy jest PIS czy PO czy co cokolwiek innego
Wojtt obyś miał tyle co ja wczoraj
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 286 355,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Niestety 22 zl
Ale dobre i to
a szczególnie tacy ludzie jak ta na tym filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=uxKPXCh-Ql8
https://www.youtube.com/watch?v=uxKPXCh-Ql8
Czyli zaden popapraniec nie moze przyjsc np.do szkoly i mowic dzieciom ,ze gejostwo lub inne uchylenia na umysle sa dobre
czyżby jeden z użytkowników nam to polecała będąc przeciw obecnej sytuacji, może sam się do tego ustosunkuje a raczej nie ma co liczyć
Tępić tę tęczową Zarazę
Na arcybiskupa rzucili się jak wściekli-tocząc pianę z pysków
Na arcybiskupa rzucili się jak wściekli-tocząc pianę z pysków
Tacy ludzie byli wychowani na klamstwie w tamtych czasach,Ci madrzejsi wiedzieli co bylo grane ,reszta nie ,albo nie chcieli nawet wiedziec
tu są takie zasady tradycja nikt nam nie mówił że w takie coś będzie nam dane z Unii jak ktoś wprowadza nowe zasady to referendum, po za-tym na to poszły grube miliony by tak się dzaiło
Tak jak w niemczech wychodza na ulice muzulmany i sie modla,u mnie na osiedlu by od razu ich kibole przegonili{
W Polsce jest to nie dopuszczalne i dlatego ta unia tak nas sie czepia o tych uchodzcow ,bo zazdrosza nam ,ze u nas tego nie ma,a oni maja z tym problem ,bo ich przyjeli
Nawet niech by i byli ,ale zeby nie robili problemow ,przeciez nie wykumasz ktory to terrorysta,a ktory nie,wiec embargo na wszystkich i po problemie
Wojtt jak chcą się modlić to w domu lub w meczecie.
Odpowiedzialność w głównej mierze z emigrantami ponosi pani Kanclerz Merkel,bo myslała ze jak ich przyjmnie to oni bedą pracowac a bylo zupelnie odwrotnie.Oni przyjechali po socjal
Ja takich zatrudniam to modlą się też w pracy.
Z reszta chrzescijanie i muzulmanie to zawsze wojna byla i jest i bedzie,dlaczego my nie mozemy budowac u nich kosciolow ,a oni moga u nas meczety stawiac?
Mnie to nie przeszkadza aby zachowywalu się normalnie.
Tak
A co ?