Wpisy 3 627 840 – 3 627 939
5 sierpnia 2019 15:54 → 5 sierpnia 2019 18:20, 100 wpisów
3 627 815. Keszmina 2019-08-05 (15:22)
oszalałaś magda we wiosce papugarnie? mięsny spożywka, alkohole otwieraj
.
.
z naciskiem na alkohol
oszalałaś magda we wiosce papugarnie? mięsny spożywka, alkohole otwieraj
.
.
z naciskiem na alkohol
Budują fajny stadion A klasowego klubu ludzi co znam, to taki klub miejscowy. Jak zrobić aby przekonać żeby mnie trener zapisał ?
W zdrapkach co było do wygrania zostało wygrane, teraz same pustaki
3 627 767. krzysztof c pracujesz już gdzieś ?
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
3 627 850. waldus witaj witaj
ja dzisiaj po 7 latach nieróbstwa w PUP dostałem 1 oferte pracy, i skierowanie do jednej firmy, jutro jade na rozmowe , przez 7 lat pośredniak nie mógł mi nic zaoferować, pytanie za co oni tam biorą kasę jak nic nie robią da ludzi,ciekawy jestem czy mnie przyjmą
ja dzisiaj po 7 latach nieróbstwa w PUP dostałem 1 oferte pracy, i skierowanie do jednej firmy, jutro jade na rozmowe , przez 7 lat pośredniak nie mógł mi nic zaoferować, pytanie za co oni tam biorą kasę jak nic nie robią da ludzi,ciekawy jestem czy mnie przyjmą
przyjmą jak obieżesz strategię rozmowy i powiesz, ze masz rodzinę na utrzymaniu
Archi kiedys u nas w Up było tak,że się pytali jakie pani ma kfalifikacje ,jakie wymagania odnośnie pracy ,czy pani chce się rozwijać itp.A potem dostali ofertę pracy sortowanie śmieci:jak pani nie przyjmie to wyrejestrujemy z zatrudniaka.
Tutaj można negocjowąć o wolność dla Sebastiana, skrócić areszt
4,6,74,76,10,70,14,16,64,66,15,65,21,29,51,59,25,55,40,33,37,43,47,
sama czytałaś on nikogo nie zaczepia, Sebastiana, omg czy ja znam?
Panie Adminie z R bardzo prosimy o zwolnienie z nadmiaru godzin aresztu, chłopak jest niewinny
Dwóch facetów dało mi serduszko na Fotce. A magdo dla ciebie.
Keszmino wolna jesteś ?
Nirmoglem wprowadzic skanu dowidu i mi zablokowali te funkcje
Juz 4godziny prugowałem sie zariestriwac hehe
3 627 854. walduś chciałbym już gdzies pracować bo mało mnie szlak nie trafi,ile można wegetować,czy bede grał tego nie wiem, może tak ale na pewno z przerwami
3 627 858. magda teraz jest tak samo jak kiedyś, nic sie nie zmieniło ja mam wykształcenie srednie i kilka różnych kursów , ale niestety nie moge po nich znależć pracy, też i nie moge wszedzie pracować ze wzgledu na stan zdrowia, i tu jest pies pogrzebany,dostałem skierowanie do salonu wolksvagena na stanowisko pracownoik utrzymania czystośći jak bym odmówoł to by mnie wyrejstrowali z UP i straciłbym ubezpieczenie, jutro jade na rozmowę, zobaczymy co powiedza i jaka kase zaproponuja
3 627 858. magda teraz jest tak samo jak kiedyś, nic sie nie zmieniło ja mam wykształcenie srednie i kilka różnych kursów , ale niestety nie moge po nich znależć pracy, też i nie moge wszedzie pracować ze wzgledu na stan zdrowia, i tu jest pies pogrzebany,dostałem skierowanie do salonu wolksvagena na stanowisko pracownoik utrzymania czystośći jak bym odmówoł to by mnie wyrejstrowali z UP i straciłbym ubezpieczenie, jutro jade na rozmowę, zobaczymy co powiedza i jaka kase zaproponuja
sami naważyliście piwa Panowie ale ja kocham Frediego jego Dilalę i w ogóle ludzi ze starą duszą
Nerwicy sie nabawilem ide do sądu rzadac odszkodowania od ts
Żeby po średniej szkole zmuszali do pracy jako pracownik utrzymania czystośći,ci urzednicy chyba sami mają podstawowe wykształcenie.
ok chwila prawdy kto jest za uwolnieniem Sebastiana??? Sebastian pewnie to przeczytasz
Ja nie
Sebastian, a co się stało że siedzisz w kozie????
Bo czasami pisze głupoty
głupoty to tutaj każdy pisze i nie czasami...
nigdy nie pracowałem jako sprzataczka, ale od czegoś trzeba kiedyś od nowa zacząć bo żadna praca nie chanbi nie?zobaczymy jak jutro przebiegna rozmowy i co zadecydują w tym salonie jesli mnie przyjma to bede wtedy bardzo bogaty, bo wkoncu bede w swoim żywiole, zawsze marzyło mi sie aby pracować gdzies gdzie są samochody nowe i miec ich dużo , co prawda nie mzarzyłem o takim stanowisku , jakie mi zaproponowali, ale cóz od czegoś trzeba zaczać nie? teraz tytlko pytanie co beda wymagać od pracownika i za ile?
owszem jest tutaj miedzy nami pod innym nickiem, ale czy się śmieje? ma z kim? dla kogo?
arczibalik na pewno będą wymagać od ciebie, żebys pracował....zobacz jaka jest najnizsza płaca..coś ok 2400 zł brutto i tego sie trzymaj...
Lecę pracować do 19stej
Na 21 40
14.14.27.37.48 5/5 kupuje
Na 21 40
14.14.27.37.48 5/5 kupuje
Jesli macie troche honoru i przyzwoitości nie piszcie o Sebastianie takich rzeczy, bo nie może się nawet obronić....a ty keszmina powiedz coś o swoim ojcu...
3 627 885. Chuck tak jest jak pisze, teraz nikt sie z ludzmi nie liczy wazne ze taka pani siedzaca w UP ma prace , a że inni jej nie maja to już inna sprawa jest,
3 627 898. mrowka faraona tak tak to wiem ze taka jest najniższa,no niby tutaj proponuja 2600 brutto i chcą osoby z orzeczeniem o nie pełnosprawności lub rencistów no ale w ogloszeniu mozna pisać rózności a wrzeczywisatośći morze być całkiem inaczej nie, co do pracy, to ja zawsze pracuje sumiennie, i z należytą dokładnościa ale jeszcze nigdy nie pracowałem w takim zawodzie,
3 627 897. Chuck chciałem iść na staz płatny ale niestety w UP takjie staze to tylko dostaja znajomi posredników pracy, a najwiecej to z rodziny tych osób mi juz kilkja razy odmówiono takiego stażu, poniewarz juz ileś tam lat kiedyś pracowałem na takie staze są kierowani tylko wybrańcy
3 627 898. mrowka faraona tak tak to wiem ze taka jest najniższa,no niby tutaj proponuja 2600 brutto i chcą osoby z orzeczeniem o nie pełnosprawności lub rencistów no ale w ogloszeniu mozna pisać rózności a wrzeczywisatośći morze być całkiem inaczej nie, co do pracy, to ja zawsze pracuje sumiennie, i z należytą dokładnościa ale jeszcze nigdy nie pracowałem w takim zawodzie,
3 627 897. Chuck chciałem iść na staz płatny ale niestety w UP takjie staze to tylko dostaja znajomi posredników pracy, a najwiecej to z rodziny tych osób mi juz kilkja razy odmówiono takiego stażu, poniewarz juz ileś tam lat kiedyś pracowałem na takie staze są kierowani tylko wybrańcy
3 627 909. Keszmina co kopiuję, jak sie tam załapie do pracy to nie wiem czy bede miał czas na gre w cokolwiek w TS, czy wogóle po takiej pracy bede miał czas wogole odwiedzić kolekture , bo praca nie jest w mojej miejscowosci tylko na wyjezdzie w innym miejscu a do tego salonu jest daleko ode mnie,zreszta niebeda sie martwił na zapas jutro dopiero jade na rozmowy, zobaczymy co tam powiedza i zadecyduja narazie uciekam umnie burza jest
a wsadzie mrówka powiedziałabys wszysstko zeby Ci ktos tylko wytłumaczył po co
Keszmina stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
dzis mi brat mowil ze bedzie biegl maraton w wawie i jego numer startowy to 1629
mowil zeby na to grac , caly numer ma 25
mowil zeby na to grac , caly numer ma 25
Pozdrawiam kolezanke Basieszkoda ze masz meza ale nic nie szkodzi ja biegam za Kasia
panna Dorota 6 ma srode imieniny 3,8 a pierwsze miala w zyciu w piontek teraz sroda 53
zmarnowalo sie ,nie wszystkie
zmarnowalo sie ,nie wszystkie
chce ode mnie perfum na prezent
obsession night 14 calvin klein 11 - 25 musi
obsession night 14 calvin klein 11 - 25 musi
Dionicos
I potrafi to nawijać od rana do wieczora nawet ja bym sie znudzil a naleze do wytrwalych
I potrafi to nawijać od rana do wieczora nawet ja bym sie znudzil a naleze do wytrwalych