Wpisy 3 626 463 – 3 626 562
4 sierpnia 2019 01:35 → 4 sierpnia 2019 08:54, 100 wpisów
Najpierw mi zarzucasz , że to ja nie mam rozumu a potem piszesz ...rozumiesz ? Przeczytaj siebie ale nie wiem czy to zrozumiesz
Trzeba uratować.
Przed bananem
Poszli spać razem
To znaczy o tej samej porze
Gdzie jest miejscowość: Malawa?
Zróbmy tam... zjazd pod chałupą... Paska.
Zróbmy tam... zjazd pod chałupą... Paska.
Szpiegów 17 i cisza,
W.Net.
Marzysz o spotkaniu z hersztem???
To może być niebezpieczne
Marzysz o spotkaniu z hersztem???
To może być niebezpieczne
Gonzaga.
Lepiej nie.
Lepiej nie.
Pod Krasne mam za daleko.
Mniejsza już o samego Wodza
Ale wyobraz sobie jak by się Seba z Gabrysiem wzięli za łby
Ale wyobraz sobie jak by się Seba z Gabrysiem wzięli za łby
Strzelanina w USA./Teksas/.
Coś piszą o nawet 30 osobach.
Coś piszą o nawet 30 osobach.
Jeden wariat, drugi nawiedzony to znaleźli wspólny temat.
Zaraz znikam.
Dobranoc.
Jeszcze 3 H
Osa wstała 10 minut temu
58 minut
Adam baby KownackiNie wygląda na boksera ale ma wolę walkii wygrywa na pkt
20 liczb na:Nie:
2,4,14,17,34,35,37,40,41,42,43,45,47,50,51,52,53,54,65
2,4,14,17,34,35,37,40,41,42,43,45,47,50,51,52,53,54,65
Wszystkim, którzy wygrali w realu - gratulacje. Tym, którzy trafili na sucho /nie dawno krytykowali typowanie na sucho, a trafili 5 /, wyrazy współczucia. Skan w profilu.
Polki wymeczyly zwycięstwo z Tajkami żenujące spotkanie bo jesteśmy w czołówce siatkówki
09 bylo to może śpioch 12 o 14h doloze 06 15 18 21 24 27 hm z 16 30 19 36 lub 35
Tomi77, po ojcu ogierze, a, Twoja mądrość pozostała Ci w genach, i nie ma szans na pogłębienie. Tak już zostanie. Nie urodzi Wrona gawrona, a takiego samego jak ona.
Czas na śniadanko kawkę z mleczkiem bez cukru i odpoczywanie nic nie robienie cieszenie się dniem wolnym oby trwal dlugo by poniedziałek nie nadszedł byl już piatusio
Wczoraj był widoczny szwindel podczas typowania MM online. Sami wskazywali, by typować liczby do 72.Foto na FB.
RT1, 23.07.znalazle 5 zł, wysłałem Mini, trafiłem 4.Innym razem przed kolektura znalazłem też 5 zł, trafiłem 300 w MM.
FB Lukasz Świątek. Skan propozycji gry w MM do 72.Pewnie dzisiaj będzie seria od 73 do 80.
https://sphoto.nasza-klasa.pl/49296718/3695/main/8c47feb2dd.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
szkrzydlaty to zwykły troliniek nie ma co mu bić brawo,gdzieś w jakimś wpisie się nawet przyznał,że kolega psychiatra opisał jego przypadek szczęścia
Gryks(mewa) masz jakiś pomysł na multi na 14-tą bo mam przeczucie że będziesz miał powtórkę z rozrywki na dniach-jesteś na fali.
Skrzylaty och jak mnie uraziłeś ech nie będę cię karmił nicku między nogami.
Dionicos, zmień nick na Dionizos, jak pewien mędrzec z R, z wieloma nickami na nick cientki
Nie obrażaj Dionizosa, Dionizos Po grecku pisze się przez c. A Mewa to dla mnie KTOŚ i nie czepiam się,po prostu chciałem poznać jego typy.
Propozycje multi mini lotto na dane losowanie staram się przed każdym losowaniem cos zaproponować przemyslanego nie na byle jak
Mewa, właśnie tak. To dobrze o Tobie świadczy. Niektórzy podają fikcyjne pewniaki że szkoda dla Portalowiczow.
A co do ciebie miedzy nogami to i owszem pisownia zawodzi bo powinno być c z zawijaskiem na dole, ale nie mam tego znaku na tej klawiaturze,którą się posługuję.
Na fali powiadasz eh zeby tak co losowanie 5/5 no ok raz w tyg 3,5,8 czy 01,04,07 lub 5,10,15 dobra lecę na forum i inne
Dionicos, już nie raz dawałem skany wygranych na kwoty ponad 100000 zł. W poniedziałek kolejny.
' Cokolwiek w życiu robię, staram się to robić jak najlepiej'. - Motto mojego promotora Pana Profesora Walerego Pisarka.
Dobry skan dałeś wygranej?siedzę tu może ze 2 lata z kawałkiemna palcach policzyć mnie tych co dali skan od 1000 zł czy powyżej
Może zagram jednak w niedzielę często przegrywamniestety w tygodniu podobnie
Tomi77 fajnie 30 tki wczoraj liczyłem na nie patrzac na twoje 31 bym nie dal kto zresztą to wi może wleci 0
Cześć Ziomal Tomi.Nie przejmuj się. Miej nadzieję- kiedyś jeden z multipaskowiczów miał wiecznie oboki, a w końcu trafił 6 z 7 sys w DL. Pozdrowienia Wasyl jeśli to przeczytasz.
Tomi77, właśnie w niedzielę w Kamieniu Pomorskim było aż 34 razy 10/10 w MM.