Wpisy 3 626 001 – 3 626 100
3 sierpnia 2019 20:18 → 3 sierpnia 2019 21:17, 100 wpisów
A inna harets czy jakoś tak a co do ukraincow zalerzy gdzie minimalna u mnie maja od 18 do 24 lecę
U nas jest Amazon i Fiege koło Szczecina,60% ludzi tam pracujących to Ukraińcy.
Aaa powazny wpis bo Krzysztof c szukal pracy moze jemu dac cynk mlody kawaler na start w sam raz a niunia się jakas z kijowa np znajdzieno
W moim mieście rodzinnym też jest pracy od wyboru do koloru ..jestem tego najlepszym przykładem po upadłości zakladu gdzie przepracowałem 13 lat to moja 3 firma w blisko 1,5 roku da się da już nie te czasy ..dziwie się jak ktoś tu pisze że ma problemy z znalezieniem pracy..
Moja fryzjerka też ukrainka,ale jest z wykształcenia ekonomistką,tyle,że tam nie ma pracy dla niej a jako fryzjerka w Polsce dobrze zarobi.
zaraz dam skan wygranej z działki żadne gadanie że na fejsie na marsie daje tu w profil
Mulag prawde pisze zaświadcz...nie pasi mi nie jestem beduinem bym się zmuszał do czegoś czego nie trawie.. PRACA MA BYĆ LEKKA PRZYJEMNA I DOBRZE PŁATNA 8 godzin I dowidzenia żegnaj Gienia
tak na dodatek kilka pomidorków i cukinie dwie reszta jak widać po głębszej analizie ogórki
jest tylko zegar który stoi w miejscu co to ma być dzień świstaka
Mulag wiesz co I gdzie a na moim profilu zegar tyka..do ZWYCIĘSTWA
Mulag jest zegar to prawda a na nim cyfry ..liczby..kombinacje..
Mulag Ty widzisz że jest 10 minut do wyjazdu a Ja widzę 10 z 10 ciu w Multi Multi ROZUMIESZ..
10 z 10 to dobry program sam w nim wystąpiłem byłem w trójce ale z wynikiem 70 odpadłem,
Mulag jeszcze wtedy Pani kierownik w gumiakach powiedziała Tak Pesymista na cmentarzu widzi same krzyże a Optymista same Plusy...jeszcze wtedy nie pracowałeś a ja byłem na garmażerce po uboju...
jaką wiedzę trzeba mieć by nie dużo wygrać a wy chcecie cyferkami wygrać o nie tak nie może być
Mulag jeszcze możesz mieć szansę w 1z10 trenuj ja rozwiązuję quizy online
Oj oj Mulag jaja robisz....czekaj coś Ci Panie napisze pekniesz ze śmiechu...
nie ma co drapać bo dojdzie do rany później krew i krewny wyskoczy
Wojtt nie biorę na razie tylko za 1 zł i 3 zł narazie krucho jest z kasą
Mulag znajdz to na internecie wczoraj widziałem W Olsztynie Leśnicy w Lesie znaleźli 4 palety jaj.....fakt autentyczny
ostatnio było w za 1 zł 24 zł w multiforsie i za 3 zł w owocowej też coś 15 zł
Wojtt narazie w gry inne nie idzie nawet systemy mini wysyłam i porażka
Cześć
Kto śpi z kurami ?
Na grzędzie ?
Niedługo losowanie
Gosia w Kórniku śpią kury
A ludzie raczej nie
A ludzie raczej nie
Kurniku
Ale kto bogatemu zabroni
A kto poszedł spać z kurami?