Wpisy 3 625 963 – 3 626 062
3 sierpnia 2019 19:56 → 3 sierpnia 2019 20:46, 100 wpisów
Co za jaja na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami dwóch nas pilo ktoś nas podj....
Dziś nie pije 3 zmiana
Chyba ptak poleciał do szefa kompani zameldował Panie sierściuchu bo oni..łupu cupu po korzuchu..pijo...
Za nocke mam 300 netto
Zmień prace weź kredyt
Pracuje tam od 2005 roku 15 czerwiec
2005 płacili jak na Ukrainie 6 zł 55 groszy
To dzięki Polakom którzy wyjechali zarabiamy więcej
Zbigniew jak byś wygrał pensje 5000 przez 20 lat pracowałbys dalej?
Tak
Szparagi to se sama Andzia Merkel zbierała bo nie miała ludzi..
Polacy wyjezdajcie z tego kraju bo chce jeszcze więcej zarabiać w Polsce
Zbyszek chciałąbym Cię zobaczyć z milionami na koncie o 6 rano idącego do roboty
Za nie długo Ukraińcy dostaną szanse Niemcy itp i ztad wyjadą
A i tak się znajdą tacy,którzy powiedzą ,że za takie pieniądze nie będą pracować....
Sorry że się wtrace u mnie co chwila jedna firma uparcie się reklamuje 20zl brutto dojazd free żarcie za 1zl pakiety co to jest 20zl netto około 13zl wow inna to samo 2300 brutto premia do 1300 juz widzę 1000 chociaz miłego wieczoru wracam do meczu
A inna harets czy jakoś tak a co do ukraincow zalerzy gdzie minimalna u mnie maja od 18 do 24 lecę
U nas jest Amazon i Fiege koło Szczecina,60% ludzi tam pracujących to Ukraińcy.
Aaa powazny wpis bo Krzysztof c szukal pracy moze jemu dac cynk mlody kawaler na start w sam raz a niunia się jakas z kijowa np znajdzieno
W moim mieście rodzinnym też jest pracy od wyboru do koloru ..jestem tego najlepszym przykładem po upadłości zakladu gdzie przepracowałem 13 lat to moja 3 firma w blisko 1,5 roku da się da już nie te czasy ..dziwie się jak ktoś tu pisze że ma problemy z znalezieniem pracy..
Moja fryzjerka też ukrainka,ale jest z wykształcenia ekonomistką,tyle,że tam nie ma pracy dla niej a jako fryzjerka w Polsce dobrze zarobi.
zaraz dam skan wygranej z działki żadne gadanie że na fejsie na marsie daje tu w profil
Mulag prawde pisze zaświadcz...nie pasi mi nie jestem beduinem bym się zmuszał do czegoś czego nie trawie.. PRACA MA BYĆ LEKKA PRZYJEMNA I DOBRZE PŁATNA 8 godzin I dowidzenia żegnaj Gienia
tak na dodatek kilka pomidorków i cukinie dwie reszta jak widać po głębszej analizie ogórki
jest tylko zegar który stoi w miejscu co to ma być dzień świstaka
Mulag wiesz co I gdzie a na moim profilu zegar tyka..do ZWYCIĘSTWA
Mulag jest zegar to prawda a na nim cyfry ..liczby..kombinacje..
Mulag Ty widzisz że jest 10 minut do wyjazdu a Ja widzę 10 z 10 ciu w Multi Multi ROZUMIESZ..
10 z 10 to dobry program sam w nim wystąpiłem byłem w trójce ale z wynikiem 70 odpadłem,
Mulag jeszcze wtedy Pani kierownik w gumiakach powiedziała Tak Pesymista na cmentarzu widzi same krzyże a Optymista same Plusy...jeszcze wtedy nie pracowałeś a ja byłem na garmażerce po uboju...
jaką wiedzę trzeba mieć by nie dużo wygrać a wy chcecie cyferkami wygrać o nie tak nie może być