Wpisy 3 625 911 – 3 626 010
3 sierpnia 2019 18:15 → 3 sierpnia 2019 20:25, 100 wpisów
Doktor2p masz dyzur5
Mają Cwal8nska wygrała z Kasią Pitera... 6:2,6:2 i jutro gra finał Kozerki openmoja ulubieni a w kobiecym tenisie... Jeszcze chwila i w seniorkach grać bedzie
oni zasik wygrają , jaką mają moc a jakie silniki z dopalaczami ojej ,, niema szans z nimi
od takie pare liczb do lotto dumalem od h nad liczbami do multi mini i lotto w ktore nie zagram dzis wole mini multi a to propozycje 3 ostatnie jak i 4 i 5 liczba moje favory 3,08,17,18,21,24,27,42,46,49
ciekawe czy pare 30 stek poleci tak 4-6 liczb no to weekend denc nie siedzimy tanczymy do poniedzialku daleko oby szybko nie nadszedl zachorowal czy cus zachaczyl o wtorek w srode mozna sie pofatygowac szybkim ruchem leniwca bo juz blisko piatus piatunio piateczek piatek czwartek jakos zleci
Myślałem o remisie bo to będzie trudny meczLks i raków w 4 meczach zdobyło więcej PTK niż 2 ostatnie drużyny w tabelito budzi uznanie
Piątki w Mini już zakłamane. 20 systemów na 8,9,10,11,12 liczb.
Lotto też poszły systemy.MM warto zagrać z plusem na stawce. Dzisiaj Poznań i Szczecin.
Tomi77 przygotowany na mecz ŁKS - Leszek no i wieczór boksing w tle inny bokser ale żeby tak pod kocem z pentla chuck noris z mag gaiwerem razem wziwci by nie pojeli ale cii nie warto o brudwch trzw się puścić zara mecz{ball}}
Co za jaja na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami dwóch nas pilo ktoś nas podj....
Dziś nie pije 3 zmiana
Chyba ptak poleciał do szefa kompani zameldował Panie sierściuchu bo oni..łupu cupu po korzuchu..pijo...
Za nocke mam 300 netto
Zmień prace weź kredyt
Pracuje tam od 2005 roku 15 czerwiec
2005 płacili jak na Ukrainie 6 zł 55 groszy
To dzięki Polakom którzy wyjechali zarabiamy więcej
Zbigniew jak byś wygrał pensje 5000 przez 20 lat pracowałbys dalej?
Tak
Szparagi to se sama Andzia Merkel zbierała bo nie miała ludzi..
Polacy wyjezdajcie z tego kraju bo chce jeszcze więcej zarabiać w Polsce
Zbyszek chciałąbym Cię zobaczyć z milionami na koncie o 6 rano idącego do roboty
Za nie długo Ukraińcy dostaną szanse Niemcy itp i ztad wyjadą
A i tak się znajdą tacy,którzy powiedzą ,że za takie pieniądze nie będą pracować....
Sorry że się wtrace u mnie co chwila jedna firma uparcie się reklamuje 20zl brutto dojazd free żarcie za 1zl pakiety co to jest 20zl netto około 13zl wow inna to samo 2300 brutto premia do 1300 juz widzę 1000 chociaz miłego wieczoru wracam do meczu
A inna harets czy jakoś tak a co do ukraincow zalerzy gdzie minimalna u mnie maja od 18 do 24 lecę
U nas jest Amazon i Fiege koło Szczecina,60% ludzi tam pracujących to Ukraińcy.
Aaa powazny wpis bo Krzysztof c szukal pracy moze jemu dac cynk mlody kawaler na start w sam raz a niunia się jakas z kijowa np znajdzieno
W moim mieście rodzinnym też jest pracy od wyboru do koloru ..jestem tego najlepszym przykładem po upadłości zakladu gdzie przepracowałem 13 lat to moja 3 firma w blisko 1,5 roku da się da już nie te czasy ..dziwie się jak ktoś tu pisze że ma problemy z znalezieniem pracy..