Wpisy 3 625 858 – 3 625 957
3 sierpnia 2019 15:41 → 3 sierpnia 2019 19:51, 100 wpisów
tak to się wszystko zgadza jak ktoś dużo soli to się mu potem w głowie ... I głupoty na Multipasko...li. ja wygrałem ja wygrałem alle wcale nie grałem tylko zaistnieć chciałem
Co zrobisz pisał ze juz tu go nie bedzie a jest nikt mu nie zabrania byc ale sam pisał ze koniec brak nie wiem problemy psychiczne i tyle ma
A co to FB czyżby fbjaj jednego złodzieja już goniom za wyłudzenie kredytu 20 lalek Barbie + Domek...Ja mu dam...
Patrzy Pani dziś o 2 giej w nocy na Walke Adam Kownacki Aureolla napewno dostanie sr...ki
Plenarne posiedzenie gdyz to wszystko to fikcja ja jestem waszym wybawieniem dajcie mi tylko uprawnienia
Cześć
Co robicie ?
Przeczytałem sobie trochę i macie rację
Lewy jakie FatAmandy ?
Jesteś tam teraz ?
Jesteś tam teraz ?
Lewy gdzie to jest?
Cześć Sebastian czy dostał się do Ciebie ptak i teraz kracze jak kruk kra kra
Zwiedlykwiat, ja dobry ptak uważałem Cię za osobę i teligentna.
Co robicie
Ale wcześniej 96 wygrałem
4 zł
Magda masz 6 punktów
Sebastian mniej niż zero
Na dziś 2 50 63
Nieeeee
Doktor2p masz dyzur5
Mają Cwal8nska wygrała z Kasią Pitera... 6:2,6:2 i jutro gra finał Kozerki openmoja ulubieni a w kobiecym tenisie... Jeszcze chwila i w seniorkach grać bedzie
oni zasik wygrają , jaką mają moc a jakie silniki z dopalaczami ojej ,, niema szans z nimi
od takie pare liczb do lotto dumalem od h nad liczbami do multi mini i lotto w ktore nie zagram dzis wole mini multi a to propozycje 3 ostatnie jak i 4 i 5 liczba moje favory 3,08,17,18,21,24,27,42,46,49
ciekawe czy pare 30 stek poleci tak 4-6 liczb no to weekend denc nie siedzimy tanczymy do poniedzialku daleko oby szybko nie nadszedl zachorowal czy cus zachaczyl o wtorek w srode mozna sie pofatygowac szybkim ruchem leniwca bo juz blisko piatus piatunio piateczek piatek czwartek jakos zleci
Myślałem o remisie bo to będzie trudny meczLks i raków w 4 meczach zdobyło więcej PTK niż 2 ostatnie drużyny w tabelito budzi uznanie
Piątki w Mini już zakłamane. 20 systemów na 8,9,10,11,12 liczb.
Lotto też poszły systemy.MM warto zagrać z plusem na stawce. Dzisiaj Poznań i Szczecin.
Tomi77 przygotowany na mecz ŁKS - Leszek no i wieczór boksing w tle inny bokser ale żeby tak pod kocem z pentla chuck noris z mag gaiwerem razem wziwci by nie pojeli ale cii nie warto o brudwch trzw się puścić zara mecz{ball}}