Wpisy 3 625 832 – 3 625 931
3 sierpnia 2019 15:19 → 3 sierpnia 2019 18:35, 100 wpisów
megamocny a jednak rozrysuje sobie i ci powiem jakie liczby bedom w najblizszym czasie
teraz sie segreguje rzedami np
16,36,56 i wybor sprowadza sie do 1 numeru, pewniaka do trojki, za latwoooo
16,36,56 i wybor sprowadza sie do 1 numeru, pewniaka do trojki, za latwoooo
jak cos wejdzie to wywalac i pewniaki sie umacniaja na nast wieczor
Ptak nie Ja jeden stwierdzam na tym portalu że bredzisz piszesz że wygrywasz niemal że nonstop czemu sam sobie zaprzeczasz piszesz o ustawce US ARMY end NASA wiem że trolujesz z innego portalu z tym że wszędzie jest to samo z tym że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko....Pasko zablokował Ci 99% ników po haniebnych wpisach jakiegoś patologa z dna I rynsztoku są inne zasady dla nowych.....ale pisz pisz te bajki ...mnie nie nabierzesz.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Król multipasko chce zwrócić na siebie uwagę
Pisać jak najwięcej każde wejścia to na konto udziały można mieć systemem 10 /50 na 10000 losowań w 17 tysiacach kolektur...Do 14:00 Szczecin na 21:40 Bułgaria Sopot Opole Jezus Maria....
Ptak weź już napisz odrazu że Wygrałeś w Lotto 3 Miliony bo było losowanie próbne no I systemem w Mini 9/5 a wygranej nie było
Mi sie wydaje ze w Bułgarii zagram puszcze w szczcinie a za gram w bułgarii na Manhattanie
tak to się wszystko zgadza jak ktoś dużo soli to się mu potem w głowie ... I głupoty na Multipasko...li. ja wygrałem ja wygrałem alle wcale nie grałem tylko zaistnieć chciałem
Co zrobisz pisał ze juz tu go nie bedzie a jest nikt mu nie zabrania byc ale sam pisał ze koniec brak nie wiem problemy psychiczne i tyle ma
A co to FB czyżby fbjaj jednego złodzieja już goniom za wyłudzenie kredytu 20 lalek Barbie + Domek...Ja mu dam...
Patrzy Pani dziś o 2 giej w nocy na Walke Adam Kownacki Aureolla napewno dostanie sr...ki
Plenarne posiedzenie gdyz to wszystko to fikcja ja jestem waszym wybawieniem dajcie mi tylko uprawnienia
Cześć
Co robicie ?
Przeczytałem sobie trochę i macie rację
Lewy jakie FatAmandy ?
Jesteś tam teraz ?
Jesteś tam teraz ?
Lewy gdzie to jest?
Cześć Sebastian czy dostał się do Ciebie ptak i teraz kracze jak kruk kra kra
Zwiedlykwiat, ja dobry ptak uważałem Cię za osobę i teligentna.
Co robicie
Ale wcześniej 96 wygrałem
4 zł
Magda masz 6 punktów
Sebastian mniej niż zero
Na dziś 2 50 63
Nieeeee
Doktor2p masz dyzur5
Mają Cwal8nska wygrała z Kasią Pitera... 6:2,6:2 i jutro gra finał Kozerki openmoja ulubieni a w kobiecym tenisie... Jeszcze chwila i w seniorkach grać bedzie
oni zasik wygrają , jaką mają moc a jakie silniki z dopalaczami ojej ,, niema szans z nimi
od takie pare liczb do lotto dumalem od h nad liczbami do multi mini i lotto w ktore nie zagram dzis wole mini multi a to propozycje 3 ostatnie jak i 4 i 5 liczba moje favory 3,08,17,18,21,24,27,42,46,49
ciekawe czy pare 30 stek poleci tak 4-6 liczb no to weekend denc nie siedzimy tanczymy do poniedzialku daleko oby szybko nie nadszedl zachorowal czy cus zachaczyl o wtorek w srode mozna sie pofatygowac szybkim ruchem leniwca bo juz blisko piatus piatunio piateczek piatek czwartek jakos zleci