Wpisy 3 624 319 – 3 624 418
31 lipca 2019 15:49 → 31 lipca 2019 21:38, 100 wpisów
K84, rozesłal wczoraj pewniaki na Lotto do kolegów. Padły 4 szóstki.
Dzisiaj Biały Dunajec, Tarnów, Kraków, Katowice, Sosnowiec. Chorzów padnie 2 zlote
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób według Pasko zawarto 112% zakładów Lotto Plus (więcej niż w Lotto), skoro żeby wysłać Plusa trzeba najpierw zagrać w Lotto ? https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/lotto-plus/30-07-2019/
Już miałem browara brać... Patrzea tam babka co wczoraj była... nie kupiłem... Jestem o suchym pysku
Od sierpnia zmiana... jakieś keno potem przebitka na multiw tygodniu 3 może 4 strzaly
Myślę że fajnie jest mieć kalendarzy... kobieta mus i wiedzieć kiedy ma okres a ja... Kiedy mam przestac gracw miesiącu
Mozna grac w multi przez neta wie ktos
U mnie siedzi na wakacje Różana... Studentkaaż miło się wysyladziś miała tak opiete spodenki że azzrobiło się zbyt miloale jakaś stara weszla
dobryptak
Chorzów padnie 2 zlote
Pomyliłeś się.Wpadło 250 zł.Skan w profilu
Chorzów padnie 2 zlote
Pomyliłeś się.Wpadło 250 zł.Skan w profilu
kedzior13
Dzięki
Dzięki
Nie życz drugiemu,co Tobie niemiłe.
Jemerytk46, nastąpił chochlik.Przrviez pisałem, że padnie 2 50 zł .a w K.padna 3 piątki w Mini i czwarta w Bislym Dunajcu
Jemerytka46, Grunwaldzka 3 miałem 100000, niech Ci powie kol.Wczoraj jeszcze więcej w C. na liczby od K.
dionicos
Dzięki
Dzięki
pikusiek
Dzięki
Dzięki
dobryptak
Tylko dlaczego ,jeszcze ani razu nie wstawiłeś skanu ?
Tylko dlaczego ,jeszcze ani razu nie wstawiłeś skanu ?
Ty skrzydlaty może bym to łyknoł, lecz matematyka ma swoje prawa- nie można wiecznie wygrywać.
E... 4 dni z rzędu brałem i spozywalem koło traforkaa na drugi dzień puszkę ktoś sprzatal
Dusia.
dusia
Dzięki
Dzięki
Forsami
"W dniu 30 lipca w kolekturze w a Raszynie na ul Młynarskiej w Tescco poprosiłam Panią o sprawdzenie kuponów lotto ,zaznaczając żę nie gram i nie chcę wypłaty .Pani sprawdziła mi i wypłaciła mi 25 zł a kupon wyrzuciła do kosza.
Zaniepokojona jej zachowaniem ponieważ nie raz miałam wygraną i kupon został zachowany do rozliczenia a nie rzucony do kosza .Poprosiłam o zwrot kuponu a Pani nie chciała mi go zwrócić ani pokazać.Proszę zająć się tą sprawą bo tego tak nie zostawię i rozgłoszę to w mediach "
Zaniepokojona jej zachowaniem ponieważ nie raz miałam wygraną i kupon został zachowany do rozliczenia a nie rzucony do kosza .Poprosiłam o zwrot kuponu a Pani nie chciała mi go zwrócić ani pokazać.Proszę zająć się tą sprawą bo tego tak nie zostawię i rozgłoszę to w mediach "
Witam bogatych
Jestem bogatym być gra tra
To Wszystkich pozdrawiam
Pasko
To przykład na idiotyczną politykę personalną TSa
Oni chyba nie przeprowadzają żadnych szkoleń
To przykład na idiotyczną politykę personalną TSa
Oni chyba nie przeprowadzają żadnych szkoleń
Witaj Dusia gorące całuski zapraszam na wyspę dla bezludnych
Dusia
Pasko, podobnych przypadków było więcej.Kolektor udal się po wygraną do oddziału.Kasjerka powiedziała, że los nie jest wygrany.Zatrzymala go.Juz nie pracuje.
Cześć aj ciekawe czy się utrzymam w najlepszej setce, bo zapomniałem za typować. A tak by była 4 setka w karierze. A u was jak ?
A w piłce nożnej licho, błędy i wygranej nie będzie.
Jutro trzeba nadać kupony.
Dusia namaluje twoj portret na niebie o tobie będzie w mej głowie film
Nawet nie wiedziała, że ma do czynienia z kolektorem.Inna przytrzymała kupon z wygraną 3500 zl.Miala sprawę karna.Kolrktura zamknięta .