Wpisy 3 622 170 – 3 622 269
28 lipca 2019 16:11 → 28 lipca 2019 21:11, 100 wpisów
kędziu te co podałam rano pilnuj je bo mi wchodza z opożnieniem 1-2los
sebastian jeszcze a pro po tego zagarka co pisałem ,że koledze pomagałem wybrać , to powiem CI tak ja jestem uczciwym człowiekiem, nikogo nie lubię na nic naciągać ani nikogo o nic prosić , choć wiem ze jest dużo takich ludzi,którzy tylko patrzą jak tu kogoś tylko przekręcić lub wyzyskać, ja taki nie jestem i wiem że jest takich też i więcej osób uczciwych jak ja nie kazdy jest zaraz taki , pazerny na kase
u mnie też mruczy i chmury , nie chce mi sie wychodzić , mam jeszcze sporo na koncie lotto po zeszłym zastrzyku finansowym
3 622 163. dusia 2019-07-28
Puscilem swoje 1x10 1x8 1x5 i 2 mini wzięłem z trafił 2 mini 1x5 multi a tam spioch w mini i multi we wlasnych tez 16 albo dziś będzie albo nie będzie 16a tak by bylo piknie 16,19,24,27,xx
Cześć Robert 12 !!! Dawaj punkty !!!
Levis Hamilton za Kubicą !!!
12 ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj blisko
Vetel z 20 na 2 miejsce szacunek !!!
Nie chce nic... Zaczynam grę w multi... Sam kreslesam polegnetrudno
by sobie na taki zegarek pozwolic ta stronka i te zegarki to moga spbie kupowac ci z rzadu nie ja
3 622 007. Myvictory 2019-07-28 (14:25) to co piszesz jest super , ale nie , dziekuje za cheć pomocy, dla mnie ,ale sie nie zgadzam nie chce aby ktoś sie zrzucał dla mnie na cokolwiek , nie przyjmuje prezentów, ale dziekuje za dobre chęci, ja musze sam osiagnac srodki takie, aby sobie jakiś zegareczek kupić, i taki na jaki bedzie mnie stać, ale dzoekuje za dobry pomysł
3 622 207. krzys3355 2019-07-28 (17:51) Dusseldorf
witaj arczbalik
krzys3355 witajsorki ze dopiero teraz odpisuje ale musiałem sie cofnac z czatem do poczatku bo niewszystko przeczytałem od innych ludzi doo mnie na czacie
witaj arczbalik
krzys3355 witajsorki ze dopiero teraz odpisuje ale musiałem sie cofnac z czatem do poczatku bo niewszystko przeczytałem od innych ludzi doo mnie na czacie
pisali,
Też tak myślę... Za 200 kupię Casio... Może nie ma dużo bajerów ale on ma mierzyć czas a nie być wszystkim na raz
Cześć
Cieplutko na dworze
Lewy NIE umiesz czytać?
To słabo
3 622 212. tomi77 to prawda jest kupisz taki i za mniej, te tansze tez sa ładne nie powiem że nie ale ja choruje na taki casio idifence z tymi bajerami właśnie ,nie na klasyczne ani, na te G-SHOCK,
KRZYS3355 narazie jest cieniutko, są nie raz zwroty lub tzw. pustostany w grze, ale sie niema co załamywać , nie wolno sie poddawać i trzeba grac aby coś wygrać
KRZYS3355 narazie jest cieniutko, są nie raz zwroty lub tzw. pustostany w grze, ale sie niema co załamywać , nie wolno sie poddawać i trzeba grac aby coś wygrać
Walczy
Tomi oglądasz Kawę?
Pierwszy set
Arczibalik73 wiem że jesteś uczciwym człowiekiem. Mało jest takich
Gosia
U mnie padało wczoraj wieczorem i nocą
W czasie burzy dobrze się śpi
Kaea 1-0
Kawa
Gosia jak u ciebie deszczyk jezd po 16 jakos padalo terax leje 5 minut
Nic nie pada... Poświęcił ksiądz samochoddał rybkę dałem na tacemisjonarska
Żuraw robi swoje.. Mało gada dużo czynidobre zmiany i nie pilnuje ich na Maxa na treningu
Jutro jeszcze pogoń Szczecin arka Gdynia pogoń powina wygrac i liderowac
Dobra do losowania choć może później lub do jutra o 21:06 ac Milan - Benfica
Kaea 1-2 niestety
Kubica 12 dlaczego nikt nic nie pisze ?
wkońcu pada desz jak miło i flesze leca i grzmoty
deszcz deszcz pada
alarm dostałem o burzach i deszczu ale jak na razie niebo czyściutki
3 622 267. Myvictory u mnie tak było do popołudnia nieschodziło z 32 stopni teraz widze podaje przez satelite ze jest umnie 23 stopnie w miescie, ale co z tego jak w pokoju mam chyba z 34 stopnie i sie zemniwe cały czas leje, juz niegrzmi i flesze nieleca ale pada i dobrze niech pada aby powietrze było lepsze