Wpisy 3 621 982 – 3 622 081
28 lipca 2019 14:16 → 28 lipca 2019 14:54, 100 wpisów
Zbigniew nie mieszkam już z mamą jakiś czas
jak o mnie zapominają przyjaciele lub rodzina to zawsze mam kogoś co do mnie napisze a nazywa się Alert Rcb dziś znów napisał do mnie
Wiesz jak tam chodzą
z gangiem olsena tzn matematykow mialbym 5/5 z plusem
trzeba isc do gangu
9,11,49, 41,71
trzeba isc do gangu
9,11,49, 41,71
Arczibalik73 czesto trafiam 2/5 W Mini
Seba szkoda że nie płaca za 2 z5 dobre i 2 zł jak by zapłacili
Tak za 2/5 powinno być 2 zł masz rację
Myślę że Magda wiedziała
za gorąco na ciało w zimie tak raz ze miło dwa zaoszczędzić na centralnym co
Jeszcze nie dała
A kiedy da ?
A kiedy da ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 621 974. Myvictory narazie umnie w realu jest róznie z tymi trafieniami raz sa raz niema a, jesli sa to tylko zwroty i grosze, jakies, na nastepne wysłanie nic narazie wiekszego nie wpada, ale niema sie co martwic teraz zaczynam grac na zestawy 6/6 i 8/8 w multika, marzy mi sie taki zegarek jeden i chciałbym wygrać sobie na niego troche grosza , dlategop gram o mniejsze kwoty, jesli złapie ta 6/6 to bede zadowolony bo wtedy kupie zegarek sobie wymarzony i bede reszte miał na inne zeczy, ale najpierw musze trafic te 6/6, od czasu dio czxasu wpadaja mi te 6/10 ,liczb, to tak sie zastanawiałem nad tym jesli szesto lapie 6/10 to czemu niezagrac na te 6/6, a noż wp[adnie te 6/6 i bedzie te kilka złotych wiecej
sebastian czyli widze bez zmian w mini , czyli standard te 2/5 , jak u mnie czyli jednym słowem lipa
gang olsena od 2 tyg wysyla to samo i w koncu trafilo sie jak slepemu kogotowi
prawdziwa sztuka to 1 strzal 1 zabity
prawdziwa sztuka to 1 strzal 1 zabity
Kogut ?
Nie szkoda Ci kogutów?
to może zrobimy tak że wszyscy się zrzucimy na zegarek dla Arcziegi później na kogoś innego i takim sposobem każdy sobie coś kupi czego sam by nie był wstanie sam zrealizować z tym że trzeba by było określić kwotę by każdy dostał taką samą
Dopisano wygrane Super Szansa
A ile kosztuje ten zegarek ?
3 622 001. Myvictory 2019-07-28 (14:22)
ile taki zegarek ?
to zalezy jaki model chcesz ale jest to zegarek casio idefence z chronometrem, zacxzynaja sie od 300zł a koncza nawet na 10.900zł, mi sie marzy taki tańszy oczywiscie , ale na dzien dzisiejszy narazie mnie na niego nie stać , narazie musze na niego zarobić
ile taki zegarek ?
to zalezy jaki model chcesz ale jest to zegarek casio idefence z chronometrem, zacxzynaja sie od 300zł a koncza nawet na 10.900zł, mi sie marzy taki tańszy oczywiscie , ale na dzien dzisiejszy narazie mnie na niego nie stać , narazie musze na niego zarobić
Czyli ok 500 -600 zł tak ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Arczibalik73 mam pomysł. Typuj tu na stronie bo masz dobre pomysły A ja pogadam z Pasko żeby za 1 miejsce ufundował nagrodę w postaci takiego zegarka
Mega wieczorem trafiam 5/5 bo mam super liczby,będziesz płakał jak dziecko wieczorem z rozpazy
to składaj sobie Arczi jak ci się uda zakupić nei ważne czy ze składania czy w innych okolicznościach uda się tobie go uzyskać daj zdjęcie na profil Powodzenia
Magda A jakie masz liczby do tej 5/5 ?
Seba mam fajne liczby ale nie moge podać publicznie bo Mega zaraz je zgapi
Viktor idziesz na hulajnogę?
Magda to podaj mi przez tel lub SMS lub @
wszystkie numery warte tyś zależy jak gra czy miliony wszystkie zakłady tyle samo warte przed losowaniem po warte zero tak na hulajnodze tylko zielona
dobra tyle Wszystkim życzę wygrania a szczególnie potrzebującym
tylko 4 osoby z 10 trafilo 3/3 bez polowania, Magda zle oceniasz swoje szanse ze mna
Mega daj te 3 liczby A ja położę 2 i już będzie 5/5
Mega nie magda
A ja mam Fioletową hulajnogę
ciezko trafiac pkt jak sie nie typuje, wazne ze my sie scigamy
miałem kiedyś takiego citizena ,oraz seiko ale citizena mi rąbneli w zakladzie pracy, a seiko sie popsół lubiue markowe zegarki, jeden a porzadny, co do komorki to nie przepadam za tymi rzeczami, ,wole zegarek , zreszta powiem tak kiedys bardzo duzo korzystałem z telefonów komorkowych i stacjonarnych, teraz mnie to juz rtak niebawi, odkad straciłem prace, przestałem korzystac wogole z komórki, i jest mi z ty,m dobrze, nie jestem uzależniony od komórki jak inni, i niepatrze tylko w komórkę, od 3 lat nie korzystamn wogóle z telefonu komórkowego i jest git, wole sobie z ludzmi porozmawiac na żywo niż przez jakiś komunikator w telefonie, dla kogoś moze sie to i wydawać śmieszne ze nie urzywam telefonu komórkowego ,ale tak jest nie używam , wyciszam się
Mega im bliżej losowania tym większy będziesz miał mętlik w głowie
jaka masz to hulajnoge? sam sie odpychasz?
ja wlasnie zamowilem terenowa za 4 kafle i mam nadzieje ze multi za nia zaplaci
jeszcze ma 10 dni na to
ja wlasnie zamowilem terenowa za 4 kafle i mam nadzieje ze multi za nia zaplaci
jeszcze ma 10 dni na to
Arczibalik73
Mega hulajnoga Fuzion
Mega A jak nie wygrasz to po prostu nie odbierzesz pączki?
kiedys nosilem casio g shock i sie mocno przyzwyczailem do zegarka ale skonczyla mi sie bateria zegarek zeswirowal i sie odzwyczailem
Megamocny mogę Ci dać kilka kafli bo ostatnio rozbieralem piec kablowy i wszystko leży na śmietniku
mialem kupic mad 2000 w ale wazy z 50 kg, nie dalbym rady jej nosic na 3 pietro
Megamocny zegarek Ci zeświriował czy Ty ?
50 kg nie udzwigniesz ?
udzwigne ale nie ma sensu takiej ciezkiej nosic, spada predkosc i przysp
A pisałaś że jesteś jak Mike Tyson
ale mike codziennie nie wnosi hulajnogi na 3 pietro, to chyba nie jestem
Megamocny dasz radę wierzę w Ciebie
Mike codziennie wnosi hulajnogę na 4 piętro
i forma rosnie, dobry trening
jeszcze lepiej pedalowac na rowerze a pozniej go wnosic
jeszcze lepiej pedalowac na rowerze a pozniej go wnosic
Megamocny teraz najlepsza hulajnoga jest z amelinium rozumiesz ?
Tylko tego Amelinium nie można malować normalną farbą
Człowieku to co Ty znowu kupujesz za starocie ?
Taka hulajnoga powinna ważyć od 3 do 4 kg A nie jakieś 40 lub 60 kg
Widziałeś kiedyś skate parku jak jeżdżą na takich hulajnogach które ważą po 60 kg?
no ale terenowa, grube lacze, jak bedzie za slaba, zmienie silnik i baterie na wieksze i ok
i siedzenie musi miec bo ja nie lubie stac
i siedzenie musi miec bo ja nie lubie stac
Człowieku
najlepsze teraz to dual 2 kola z silnikami, taka to mnie wciagnie na gorke
7,22,40__7,37,40_11,40,56__
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53__47,48,49__6,34,39__
33,56,58__39,48,55_9,33,51__
33,51,59__9,40,63__7,36,41__
12,14,36__35,38,46__20,21,61__
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53__47,48,49__6,34,39__
33,56,58__39,48,55_9,33,51__
33,51,59__9,40,63__7,36,41__
12,14,36__35,38,46__20,21,61__
To Ty kupujesz elektryczną?
Nieubisz się odpychać nogami ?
Gosia musisz mi wyczarowac numery zebym te 4 kafle zaplacil z multi
Winston Churchill?
nie powiem ze nie nie mam w domu telefonu komórkowego typu smartfton bo mam 2 samsungi , ale to sa juz starsze modele sa i nawet juz ich na allegro niema, w sprzedarzy, , i sa sprawne ale ich nie uzywam moze kiedys jeszcze bede z nich korzystał, narazie ich nie urzywam, niepowiem ze mi sie niepodobaja inne , bo podobaja ale o tych co mi sie podobaja to moge tylko pomarzyc bo kosztuja 3,500zł , ale jak ja to mówie nie mozna mieć zaraz wszystkiego na raz,zawsze trzeba o czymś marzyć nie bo brz tego było by bardzo smutno
serbastian co zas chodzi o ten zegarek to wczesniej czy pozniej kupie sobie, moze wygram coś wiekszego moze sobie uskładam na niego niewiem narazie tylko moge poogladać sobie i musze zarobić sobie na taka żecz wiadomo miło jest dostawać prezenty ale jeszcze milej jest samemu sobie zarobić na taka żecz i kupić samemu, wtedy wiesz że to z własnych rąk pracy masz
serbastian co zas chodzi o ten zegarek to wczesniej czy pozniej kupie sobie, moze wygram coś wiekszego moze sobie uskładam na niego niewiem narazie tylko moge poogladać sobie i musze zarobić sobie na taka żecz wiadomo miło jest dostawać prezenty ale jeszcze milej jest samemu sobie zarobić na taka żecz i kupić samemu, wtedy wiesz że to z własnych rąk pracy masz
za 2 tyg pokaze ci fotke powiesz czy moze byc jak nie to poplynie do chin spowrotem
Pisałem że mogę Ci załatwić dużo kafli bo rozebralem piec kaflowy