Wpisy 3 620 783 – 3 620 882
26 lipca 2019 15:41 → 26 lipca 2019 20:21, 100 wpisów
A gier Lotto unikam, lecz zagrałem Keno na 8 skreśleń tylko 1 trafiona.
W Kaskade dzisiaj nie było nawet 1000 zl na całą Polskę. T. S. decyduje kiedy i ile losów kaskady sprzedać. To samo jest z innymi grami. Dzięki Bogu, że T. S. nie ma wpływu na losowania EuroJackpota.
3 620 716. Sebastian_M
Cześć
Kto umie otwierać zamek w samochodzie bo zatrzasnąłem klucze ?
Wolę kupić jeden zakład EJ niż 8 zakładów Mini
Ok sam się zajmę tym zamkiem bo zanim ktoś z Was mi pomoże to już Bed,ie noc
Odezwała się Kasia... To lepszy dzień niż trafić w kaskadeEwą może już zapomnieć o mnie.. tylko jeden problem Kasia też mlodsza ale o 11 latale będę walczył... Zawsze mnie się podobala
63,64,65...to było ale
62,65 by pozostać w pierwszej 10 w parkach
62,65 by pozostać w pierwszej 10 w parkach
Dziś Lech... W. Plock... Browara nie maale cosik z piwnicy przyniose
Pozdro Kasia z Nekli... Nic nie poradzę że się w Tobie kochammiłość jest mocniejsza od alko lub konta w bankubo te przemijaja
wlasnie kupilem sobie piekna hulajnoge terenowa za 3600, multi moglby mi ja sfinansowac
Zaq.
--->> kawa.
Zaq.
Jak się nudzisz to popatrz na liczby na NIE do EJ.
Jak się nudzisz to popatrz na liczby na NIE do EJ.
Przerwa.
Cześć
Juz6jezt mecz
Już grają
Zaraz zobaczę jaki wynik i napiszę
Pewniak 26...Durczok 2,6 promila miał i jechala ja po piwie na rower boję się wsiąść... Badz jak Kamil
dziennikarz Kamil D. spowodował wypadek pod wpływem alkoholu, Jadący samochodem BMW X-6 uderzył w rozdzielające jezdnię pachołki kierowca BMW miał 2,6 promila alkoholu w wydychanym powietrzu oczywiście w TVN cisza na te temat
ciekawe czy straci prawo jazdy czy tylko lekko zawieszą zwykły Kowalski by się z tego już nie podniósł ale mamy dwa prawa dla zwykłego Kowalskiego i dla poza tym tak już było z innymi osobami znanymi
Nie ma usprawiedliwienie mogło się to źle skończyć dla innych uczestników ruchu
ile tych przypadków było żyją jak nic nawet mając na sumieniu osobę potrąconą czy zabitą
Ja takich nie żałuję... X-6 paskudnie wygląda a kosztuje kupę kasy... znajoma sprzedaje.. 240000 używa... Biały pearl2016 rok
ja już dawno tel wizji nie oglądam żadnej ale pasuje wiedzieć co się dzieje dla tego internet mi zostaje
Mulag, ksiądz z Tarnowa zabił komendanta picji. Też jest cisza.
Madman na wyniki trzeba trochę poczekać...im większa kumulacja tym dłużej
Tomi77 dzisiaj były bogate wygrane w Kaskade. Ani jednej wygranej za 1000
Dzisiaj sypna się wygrane w EJ. Znów Piotrków Trybunalski i Podkarpacie.
Pora na Lotto. Pl, wysłałem tylko 30 zakładów na chybił trafil
wcześniej inny dziennikarz uniewinniony od zarzutów spowodowania w 2017 roku wypadku, w którym ucierpiała 77-latka. Miała połamane żebra i kości czaszki. Wyrok sądu w Piasecznie zdumiewa tym bardziej, że dziennikarz w momencie prowadzenia auta nie miał prawa jazdy. To mamy sprawiedliwość