Wpisy 3 620 467 – 3 620 566
25 lipca 2019 22:02 → 25 lipca 2019 23:59, 100 wpisów
Magda ja niegram bo niemam zaco a to nie strajk..to fakt..ale Lotto z Plusem ważne do 3 sierpnia I Mini zagram jutro
typując ekstra pensję, typujecie też chcąc nie chcą ekstra premię ... nie można bowiem osobno typować innych liczb do ekstra premii, a jedynie wziąć udział w losowaniu ekstra premii liczbami z ekstra pensji
Pasko co już wiesz o Ekstra Premi
np.tester liczbowy...typowania...zestawy stałe...itp
np.tester liczbowy...typowania...zestawy stałe...itp
jedyny problem, że te typowania nie są przeliczane dla ekstra premii ... oczywiście zmieni się to niedługo
Pasko chciałbym zadać Ci pytanie.... dlaczego Twoje 10 sekund to coraz częściej 10 minut? i drugie nie lepiej być rzetelnym i napisać 10 minut a niżeli robić z gęby cholewę? i na koniec dlaczego sobie bana nie dajesz bo to Twój portal i rządzisz!?
Pasko tylko nie wiem jak to rozwiążesz mam jeden systemowy 7+3 ale nie sposób tego w zestawach zapisać
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
maxsik: łap Tabelka systemowa Eurojackpot
Jeden mecz i wygram 553.29 oby tylko remis był w jednym meczu.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Serw:
1) szczęśliwi czasu nie liczą
2) będzie napisane 10 minut, a pojawi się po 3 sekundach i będziesz narzekał że za szybko
3) daję sobie bana od czasu do czasu, tylko o tym nie wiesz ...
1) szczęśliwi czasu nie liczą
2) będzie napisane 10 minut, a pojawi się po 3 sekundach i będziesz narzekał że za szybko
3) daję sobie bana od czasu do czasu, tylko o tym nie wiesz ...
no tak rozumiem brak odpowiedzi znaczy przyznanie się do winy, smutne Pasko brak Ci odwagi cywilnej pewnie dostanę bana
Musze se polać... Pomyśleć.... Po typować... Poznałem fajna ukrainkena koleżankę się nada
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
serw i widzisz znowu nie miałeś racji, bo odpisałem przed Twoim komentarzem
no wygrane..... ja żyje z totka ale nikt w to nie wierzy dlatego jest to moja słodka tajemnicą i zyje naprawdę dostatnio żeby nie napisać bardzo dostatnio czego wszystkim całego serca życzę
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Pasko -czytałem dzis o tym że jak sie rozbije bank w EP lub superszansie to moga obniżyc wygrane ?-to jakas popelina a jak 100 losowan nik nie wygrywa to ok a jak 100na raz to obniżamy wygrane??
tomi jestem umiarkowanym hazardzistą gram we wszystko i wszystko daje efekty
Pasko a prawdopodobieństwo przy grze systemowej w Eurojackpot,warto by było coś o tym napisać, bo na lotto.pl nic się o tym nie wspomina,jedynie w wersji podstawowej.A moim zdaniem warto to graczom uświadomić.
E... Dupamulti niby najlepsze wyniki ale ja w nic nie wierze.. Kaskada gra dla glupcowjutro kolejne starcie
jakie prawdopodobieństwo jak to odpowiednio do zakładów prostych
maxsik no niby masz rację masz ilość zakładów prostych to masz prawdopodobieństwo twego systemu, ale nie raz człek pełen entuzjazmu gubi się w zawiłościach matematyki i chciałby miec na dłoni czy zaryzykowac.
bo to jest tak jakbys pytał jakie jest prawdopodobienswo trafienia 6z6 DL jak wyślesz 15 zakładów a nie 1
No tak dokładnie -Ty wiesz ,że masz rację, ale stoisz w żabce przy lottomacie za tobą kolejka a chcesz zaszaleć i co? kupujesz ? system ,ale jaki,ile szans? I o to mi biega.
ja kiedys sobie skresliłem wDL cały kupon 8 zakładow po 12 skreslen tak na sucho i dopiero po 5 losowaniu trafiłem 5z6 tak że te systemy....
a weżmy wytypujmy 12+2 w Eurojackpota na jutro 14 osób każda daje jedną liczbe 12 pierwszych 1z50 -------13 i 14--- 1 z 10 są chętni
Zaraz wygram ponad 500 !!!
krzysztof ... a ja co miesiąc od tego miesiąca będę miał jeszcze 500
Pasko 500 pln już teraz ma wartość nabywczą o połowę mniejszą niż 2015
553.29 zł wygrałem, kupon w profilu. Polskie drużyny.
Ale to w końcu się udało, bo często niestety lipa.
na południe zwroty na wieczór same oboki
jak nie idzie gram 1-2 zakładami i czekam na moje liczby
jak nie idzie gram 1-2 zakładami i czekam na moje liczby
Cześć
Była audiencja ?
Panoramix Wygrałeś dzisiaj
Gonzaga Wstawaj i Przychodź tutaj bo sam nie będę siedział