Wpisy 36 201 – 36 300
19 grudnia 2008 21:57 → 21 grudnia 2008 00:19, 100 wpisów
Do poprzedniego wpisu , do trzech pierwszych, tj. 80,10,18 dorzuciłbym 55,65,74,76 Pozdrawiam wszystkich z tej stronki. Od niedawna czytam wasze propozycje, komentarze - wszystkie interesujące. Mimo niektórych złośliwości, tworzycie całkiem zgraną paczkę ;)
xXxmilioner
ja ci moge podac dwa pewniaki na DL .. wzamian ty mi podasz dwa.. zobaczymy czy kłamiesz
ja ci moge podac dwa pewniaki na DL .. wzamian ty mi podasz dwa.. zobaczymy czy kłamiesz
Witam.Kto powtorzyl parzyste jest zadowolony tak jak rano pisalem powtorzyly sie ,wiec z losowanka czuje sie zadowolony.Pozdrawiam.
bardzo ładne lampki świąteczne ale zasłaniają wyniki multilotka. Nie mogę odczytać pierwszej i drugiej liczby
Gdyby ktoś chciał grać na liczby długo niewystępujące, to chciałbym zwrócić uwagę na to, że statystyki nie potwierdzają tego, jakoby te liczby występowały częściej od innych (np. tych, które wystąpiły w przedostatnim i trzecim od końca losowaniu), a wręcz przeciwnie.
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt BN.
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt BN.
Oczywiście mój poprzedni wpis dotyczy multi lotka w szczególności.
u mnie nie ma żadnych lampek,niektórzy piszą,że im lampki świąteczne zasłaniają wyniki.Co jest grane?U mnie tego nie ma.Używam przeglądarkę ie7.
lampki są u góry i zasłaniają wyniki (oprócz tego, że migają), a Ty masz wirusa albo niedowzroczność :)
kolego mylisz się.Nikogonie chcę robić w konia.Ja nie mam żadnych lampek
Słuchajcie.
Są lampki i to bardzo ładne.Nic a nic nie zasłaniają.
Pozdrawiam.
Są lampki i to bardzo ładne.Nic a nic nie zasłaniają.
Pozdrawiam.
ja nie kłamie a na dowód masz to patrz :,,27,42,
u mnie tez lampki sa ok nie zasłaniaja nikogo i niczego
miloner to maj byc te pewniaki niby ? hehe
to dla milionera szustek czekam na twoje cyferki biore cie za słowo
a co małoi jeszcze nie podałeś swoich a żądasz więcej czekam na cyferki a dopiero dowiesz sie więcej
a wiesz jak nie padna te dwie liczby to bedziesz kłamca i oszustem :D
podam ci 2 pewne przed 24 dzis ok poczekasz?
a co zrobisz jak padno te dwie cyferki możesz mieć zdziwniono mine a co ty oferujesz nie widze twoich cyferek
ok trzymam cie za słowo
ile najwiecej trafiłes w DL ?
Witam
Mam pytanie.U jakich buków oprócz Fortuny można zagrać na pewniaki w multilotka i jakie sa kursy ?
Mam pytanie.U jakich buków oprócz Fortuny można zagrać na pewniaki w multilotka i jakie sa kursy ?
w ostatnim czasie okoł 1000zł a ty
bob jak na twoim monitorze nie ma kolorowych migających lampek, które przysłaniają liczby multilotka to podaj dwie pierwsze liczby.Pozdrawiam
1000zł ale jak systemem grałes jak to wygrałes
willi
Na jedną liczbe wML,gram ostatnio w Toto Mixie.Kurs 3,2 minus podatek.
Na jedną liczbe wML,gram ostatnio w Toto Mixie.Kurs 3,2 minus podatek.
2,4
milioner jestes chciałbym ci podac te dwie obiecane :F
dzieki,zobacze co z tego wyjdzie ,ale podaj ile wygrałeś
hee jeszcze nic nie podałem tamto to miało byc do ML miałem dwa razy 5/6 zmoich typów .. a te obiecane to Ci podam na gg
a i skad jestes?
nie chce cie smucić ale ta 4 na 90% nie zejdzie pozdrawiam milioner
a kiedy
z jakiego województwa jestes ?
intuicją
jeszcze swoich nie podałeś
gg nie moge otworzyc
typer 6....... ja jestem z woj mazowieckiego a ty
lubelskie
typer 6.to moje gg 12261235 to syna gg
napisz na gg te cyfry obiecane
a jakie masz problemy na gg ze nie mozesz otworzyc
nie moge nie chce mi sie przełączyc na widoczny
jestes jeszcze typer 6-tek ,co
no jak pare razy na widoczny poklikaj ,,z niewidocznego tez da rade
wiesz co .lepiej podaj swoje gg ja napisze
oki ja ide
Witam,
Już nie zasłaniają - zasłaniały pod IE.
A kto nie widzi lampek, to CTRL+F5 :)
Pozdrawiam
Już nie zasłaniają - zasłaniały pod IE.
A kto nie widzi lampek, to CTRL+F5 :)
Pozdrawiam
czesc Grom.
mam pytanko. czy przy typowaniu
"7" sugerujesz się cyframi jakie są losowane w DL i EL?
pozdrawiam
mam pytanko. czy przy typowaniu
"7" sugerujesz się cyframi jakie są losowane w DL i EL?
pozdrawiam
folek23.
Witam Cie.
Nie zawsze,Zależy od dnia.
dzisiaj postawił na liczby związane z siódemką,bo jest ich 6.
A razem tych liczb związanych z siódemka mamy 21.
Dlatego z Dużego lotka i Express lotka można wybrać tą 6 lub 4 rkę.
To zależy od Ciebie.
Albo tak jak napisałem z pośród tych 21 liczb.
Pozdrawiam.
Witam Cie.
Nie zawsze,Zależy od dnia.
dzisiaj postawił na liczby związane z siódemką,bo jest ich 6.
A razem tych liczb związanych z siódemka mamy 21.
Dlatego z Dużego lotka i Express lotka można wybrać tą 6 lub 4 rkę.
To zależy od Ciebie.
Albo tak jak napisałem z pośród tych 21 liczb.
Pozdrawiam.
folek.
Przepraszam,jest 5 liczb.
Policzyłem 2 razy 18,
Więc z tej piątki możesz wybrac.
pozdr.
Przepraszam,jest 5 liczb.
Policzyłem 2 razy 18,
Więc z tej piątki możesz wybrac.
pozdr.
Coś dzisiaj cicho na tym chacie. Czy to z powodu okresu przedświątecznego?
Dzięki Koguciku. Wpadło parę groszy przed Świętami dzięki tym parzystym :))
Witam>HOSIU nawet nie wiesz jak sie ciesze ze zagralas,dobrze ze nie wiedzialem bo bym sie denerwowal,a tak o siebie sie tak nie martwie.Pozdrawiam cie serdecznie,i oby tak dalej.
Dzisiaj trafilem ponad 120 tysiecy zlotych. 6 x po 22,000 i kilka mniejszych. Wydalem na gre 1200 zl. Szansa wynosi 1 do 60. Gralem na sucho. Pisze poniewasz sadze ze jest sie czym pochwalic.
siema
siema
ale fantazja ,na sucho ,na sucho to ja miliardy mogę wygrać-rozśmieszają mnie te wpisy-ludzie na jakim świecie wy żyjecie
Witam.
No dzisiaj 20 go,więc czas już na ,,50,,Ale może ona wejść w tym czasie między 20 a 23.
Pozdrawiam.
No dzisiaj 20 go,więc czas już na ,,50,,Ale może ona wejść w tym czasie między 20 a 23.
Pozdrawiam.
No, ja to już dużo wygrałem na sucho, kilka razy to już mniałem nawet 9/10 w M.L i to nawet z plusem, nie powiem na sucho mni idzie bardzo dobrze i jezdem przez to bardzo zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich którym idzie na sucho, byle nie w ucho.....
Pozdrawiam wszystkich którym idzie na sucho, byle nie w ucho.....
Witam.WISNIA my juz kiedys mielismy ze soba do czynienia i jakos skapitulowales,bo nie miales dowodow na mnie i nadal ich nie masz,widzisz mam ta przewage nad toba ze ja sie brzydze oszustami i innymi bajkopisarzami,nie zlapiesz mnie na oszustwie bo ja tu nie jako bohater wystepuje tylko jako normalny gracz i to grajacy bardzo drobnymi kwotami,na moj staly moze smieszny zysk 10 zeta,tylko w sytuacjach pewnych ryzykuje naprawde wielkia gotowke,ale to jednorazowo i tak jak wszyscy martwie sie zeby wyszlo bo znow bede musial odgrywac,tak postapilem 2 x ostatnio po serji NP zagralem 2x za duze pieniadze o czym pisalem i radzilem innym tez zaryzykowac,ale jak zarzucasz mi oszustwo to moj drogi powiedz na czym polega zeby wszyscy wiedzieli,ja nie musze klamac i wymyslac jakim to wspanialym graczem jestem bo gram za swoje i wara komu do tego,ale lubie czasem doradzic tym bardziej jak mam przeczucie,ze to co obstawie wyjdzie.WISNIA za krotki jestes do mnie wiec nie bede juz wchodzil w polemike z toba,wiem ze chcesz wywolac dyskusje ale dalszego ciagu nie bedzie,i jeszcze jedno ja na swoja wiarygodnosc nie pracuje tydzien tylko znacznie dluzej,co czasem ta szczerosc nie wychodzila mi na dobre ale mam zachowana twarz,i kazdemu moge spojrzec w oczy.Dalszych wyjasnien w tym temacie nie bedzie.
Nie MOŻNA i NIE WOLNO nikogo nazywać oszustem, pamiętaj wisienko że ktoś to może wykorzystać w sądzie. To jest karalne, to tak nawiasem. Zresztą ja tam się sugeruję liczbami, które podajecie, ale podchodzę do tego z dystansem i rozsądkiem. Traktujmy to jako dobrą zabawę, a nie pewność że podane przez kogoś liczby padną. Nie jesteśmy jasnowidzami. Nie kłóćcie się proszę, szkoda na to życia. Ja coś o tym wiem. Za parę dni Wigilia i Święta, może to dobry czas na przebaczenie?
witajcie na dl.20,33,37,42,44,49 a ex.11,14,16,17,22 zobaczymy czy znajdą swoje miejsce.
Jak widzę tego błazna Wielebę w TV to mam ochotę i chyba to zrobię zrezygnować z gry. Facet jest niestrawny. Gdzie oni go szukali>?
OPA!Z TEGO MEGO OBMYŚLENIA W DL.Z DWÓCH GRUP PO CZTERY DAŁO DZIŚ 3 WIENC 8 TRZEBA BY ZA RYZYKOWAC JA DZIŚ 2/7
Oj założę się, że dzisiaj jeszcze 6 milionów nie pójdzie w czyjeś ręce. ;] Tzn. nie 6, bo jeszcze ten podatek :/ Hmmm, są święta, a oni sami chcą zarobić, więc jeszcze przedłużą i znowu będzie b. głośno, że kumulacja wynosi 9 milionów i żeby wygrać trzeba grać, i zapraszamy do kolektur. :/
hehe a ja 4/6 w dużego zawsze jak są wieksze kumulacjie to tradycyjnie biore jeden zakład dużego na chybił trafił i prosze a jeszcze powiedziałem do kolektorki że to h... liczby a ona mówi niech pan nie bedzie taki pewny i zaufa maszynie ! Zawsze jakoś do przodu w dużego Pozdrawiam !!
Ooo gratuluję! Ja niestety tylko 2 razy miałam 4/6. Jeden raz płacono za nią 217 zł., a podczs tej historycznej kumulacji 40 mln niestety tylko ok. 140 zł. 3/6 zdarzają mi się czasami również. ;) Ciekawe ile dziś za 4? :)
Tak jak pisałam wcześniej. Szłam o zakład, że 6 nie padnie ;] Muszą zarabiać i nabierać ludzi! Hmmm, cienko płacona 4 standardowo i 5 też :/
Wygląda na to, że ja pełnię. Więc muszę coś napisać. Dziś zrozumiałem pewną rzecz. A co jeśli TS nas nie oszukuje? ludzie teraz myślą,że kiedyś zawsze ktoś wygrywał. Ale czy kiedyś zakład był tańszy czy droższy niż dzisiaj w porównaniu do zarobków? Jeśli tańszy to każdy gracz mógł zawrzeć większą ich ilość i co najważniejsze unikatowych zakładów. Powiedzmy, że teraz gracz wysyła mniejsza ilość zakładów. Jednak przybyła ilość graczy, więc przybyła ilość powtarzających się zakładów bo kiedys gracz wysyłał większą ilość innych zakładów. Podsumowując, wszystko się zgadza. Oczywiście jeśli nie ma faktycznie walkow. Ilość kumulacji wzrosła bo pojedynczy gracz wysyła mniej zakładów, ilość ludzi wzrosła przy trafieniu szóstki bo wzrosła ilość graczy, powodując większą ilość powtarzających się zakładów. Ale to tylko przypuszczenia.