Wpisy 3 618 443 – 3 618 542
22 lipca 2019 22:13 → 22 lipca 2019 23:58, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Ja mimo że pewnie wtopil em 4 zeta to mój najlepszy miesiąc... Strata poniżej 80 zł jak będzie to sukces
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 137 935,10 zł
Mulag też muszę cosik zjeść.. pewniaki i parki olewam... Bo poniżej 30 nie spadneskupiam się na trojkach i piatkach
Dusia, jutro będę w Bytomiu na Wrocławskiej. Podam Ci liczby, nie tutaj. Jeśli Cię nie spotkam, liczby będę w kopercie w Zabce po 14:00
Gratulujemy wygranej w wysokości 4.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 22.07.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 22.07.2019.
a 5 wydane
znów ochłap
a 5 wydane
znów ochłap
5,7,58 - 68,76 tez ladna , dzis o wlos
trzeba walczyc o kazdego pewniaka
trzeba walczyc o kazdego pewniaka
Pisałem, że znalazłem najpierw 5 zł, za godzinę 100, potem paczkę papierosów i portfel z dokumentami i pieniędzmi, który oddałem na Policji. To był dobry znak. Za dzisiaj i wczoraj ponad 220000 zł.
najpierw kase z portfela pozycza sie na pomnzenie, calosc na 2-3 numery jak nie uda sie to trudno nie twoja wina, chciales dobrze
dzis normalnie zgaldem 70 tki , najpierw 76 a pozniej mysle sobie, jak nie moze byc 78 to bedzie opak 75 i jest 75,76
Megamocny, tak nie można. Zgubiłem portfel z wygrana w Lotto. Ponad 18000 zł. Znalazł Europoseł, były minister kultury. Oddał. Nie chciał znaleznego.
albo wydaje sie cala kase ale zachowuje wszystkie paragony jak glupi i glupszy
Jeszcze czekam na potwierdzenie z lotto. pl, tam mam 10 czworek w Mini i 6/6, stawka 2 w MM.
Cześć
co robicie ?
Kopacz po podpisaniu pakietu klimatycznego w 2014r. skazała Polskę na miliardowe straty? Jestem spokojna, że po roku 2019 polski prąd zdrożeje dla odbiorców
Ręka to nie karma
W mapki ?
A gdzie wyjeżdżacie ?
Kedzior13, poniekąd masz rację, ale ja mam szczęście do ludzi. Pewien portalowicz był w trudnej sytuacji finansowej. Podałem my pewniaki na MM. Wygrał. Był i jest wdzięczny. Kilka razy wygrał ładne kwoty.
A to ciekawe
W Mini Lotto - padło 2 x 137 935,10 zł
Kedzior13, odpuść sobie mapki. Tylko kalendarz. Podałem przykłady. Jutro kolejne. Może nawet dzisiaj.
Muchomorek i Żwirek ?
No i wygrane w Mini się unormowały na tym poziomie sprzed podwyżki
Na miejscu TS napisałbym że wygrana w Mini Lotto może wynieść nawet 500 000 zł
Jak ja i Arczi zaczęliśmy grać w Mini i robiliśmy reklamę to ludzie też masowo w to grali
Tak tak i co jeszcze ?
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Wędrowca netowy
krzysztof c
Ale mądrze też nie
Sebastian.
gonzaga dzięki ale nawet nie wiedziałem
Panoramix jeszcze nie śpisz?
Ale numer
Panoramix jeszcze nie było bajki
Czekamy właśnie na bajki
Losowanie to nie bajka
To ciężki orzech do zgryzienia
To ciężki orzech do zgryzienia
Ale jakie?
Włoskie czy laskowe ?
Włoskie czy laskowe ?
Ja lubię orzechy Makadamia
Codziennie staram się jeść garść orzechów
johno
Wiadomo
Wiadomo
Marki, Warszawa,Rawicz,Bielsko Biała,Tarnobrzeg, Wejherowo ,Olsztyn,Kołaczkowo,Świdnica , Hajnówka,Bolesławiec ,Szczecin ,Drobin , Puławy,Łódź, Lublin ,Katowice
Tyle pamiętam
witajcie
A jeszcze
Kutno , Szczerbice,Tomaszów Lubelski,Katowice ,Warszawa,Kobiernice,Grodzisk Mazowiecki ,Poznań,Chełmża, Szczecin ,Poznań,
Kutno , Szczerbice,Tomaszów Lubelski,Katowice ,Warszawa,Kobiernice,Grodzisk Mazowiecki ,Poznań,Chełmża, Szczecin ,Poznań,
Arczi
podejrzewam, że gdyby padł kiedyś taki układ 1,2,3,4,5 to byłoby ponad 100 piątek
Maszyny się zacięły i dawały takie same układy liczb
te liczby co były w sobotę to jest układ pięciu liczb pod rząd w pionie