Wpisy 3 618 410 – 3 618 509
22 lipca 2019 22:02 → 22 lipca 2019 23:27, 100 wpisów
jutro przychodz do mnie deskorolka kawasaki a w srode tesla, dobry tydzien
multi jeszcze da
multi jeszcze da
Dobry ptak6 w parkach profilowychciężko będzie mi utrzymać się w 10 do końca lipca
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Ja mimo że pewnie wtopil em 4 zeta to mój najlepszy miesiąc... Strata poniżej 80 zł jak będzie to sukces
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 137 935,10 zł
Mulag też muszę cosik zjeść.. pewniaki i parki olewam... Bo poniżej 30 nie spadneskupiam się na trojkach i piatkach
Dusia, jutro będę w Bytomiu na Wrocławskiej. Podam Ci liczby, nie tutaj. Jeśli Cię nie spotkam, liczby będę w kopercie w Zabce po 14:00
Gratulujemy wygranej w wysokości 4.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 22.07.2019. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 22.07.2019.
a 5 wydane
znów ochłap
a 5 wydane
znów ochłap
5,7,58 - 68,76 tez ladna , dzis o wlos
trzeba walczyc o kazdego pewniaka
trzeba walczyc o kazdego pewniaka
Pisałem, że znalazłem najpierw 5 zł, za godzinę 100, potem paczkę papierosów i portfel z dokumentami i pieniędzmi, który oddałem na Policji. To był dobry znak. Za dzisiaj i wczoraj ponad 220000 zł.
najpierw kase z portfela pozycza sie na pomnzenie, calosc na 2-3 numery jak nie uda sie to trudno nie twoja wina, chciales dobrze
dzis normalnie zgaldem 70 tki , najpierw 76 a pozniej mysle sobie, jak nie moze byc 78 to bedzie opak 75 i jest 75,76
Megamocny, tak nie można. Zgubiłem portfel z wygrana w Lotto. Ponad 18000 zł. Znalazł Europoseł, były minister kultury. Oddał. Nie chciał znaleznego.
albo wydaje sie cala kase ale zachowuje wszystkie paragony jak glupi i glupszy
Jeszcze czekam na potwierdzenie z lotto. pl, tam mam 10 czworek w Mini i 6/6, stawka 2 w MM.
Cześć
co robicie ?
Kopacz po podpisaniu pakietu klimatycznego w 2014r. skazała Polskę na miliardowe straty? Jestem spokojna, że po roku 2019 polski prąd zdrożeje dla odbiorców
Ręka to nie karma
W mapki ?
A gdzie wyjeżdżacie ?
Kedzior13, poniekąd masz rację, ale ja mam szczęście do ludzi. Pewien portalowicz był w trudnej sytuacji finansowej. Podałem my pewniaki na MM. Wygrał. Był i jest wdzięczny. Kilka razy wygrał ładne kwoty.
A to ciekawe
W Mini Lotto - padło 2 x 137 935,10 zł
Kedzior13, odpuść sobie mapki. Tylko kalendarz. Podałem przykłady. Jutro kolejne. Może nawet dzisiaj.
Muchomorek i Żwirek ?
No i wygrane w Mini się unormowały na tym poziomie sprzed podwyżki
Na miejscu TS napisałbym że wygrana w Mini Lotto może wynieść nawet 500 000 zł
Jak ja i Arczi zaczęliśmy grać w Mini i robiliśmy reklamę to ludzie też masowo w to grali
Tak tak i co jeszcze ?
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Wędrowca netowy
krzysztof c
Ale mądrze też nie
Sebastian.
gonzaga dzięki ale nawet nie wiedziałem