Wpisy 361 799 – 361 898
25 czerwca 2011 14:57 → 25 czerwca 2011 16:29, 100 wpisów
krysieńka mąż jak skosztuje babeczka..a poźniej Ciebie to o mandacie zapomni raz dwa

Dopisano wygrane multi multi
A jeśli chodzi o gry,jak to Lestek napisał(chyba) mogli zrobić lotto 6/59
Andromeda watpię aby zapomniał hahahaha...będzie mi za każdym razem wypominał

pisz ze swojego nika albo omijaj moje wpisy tak jak ja to robie-pozdrawiam!
andromeda jestem tu nowa i nie podaje sie za nikogo zadko pisze wolalam was czytac i choc mnie nie obrazaj ze jestem jakims klonem
z nikim tu nie chcialam zadzierac ale ktos tu nie wyjasnil do konca klonu a na pewno nim nie jestem dla sprostowania to moj mail mPlaczkowska1@gmail.com
monisia po raz ostatni pisze nie obchdzi mie Twoj meil nie bede do Ciebie pisac..koniec!
i nie pisz do mnie wiecej..ja będe omijała Twoje wpisy i nie będe na nie reagowac
Nigdy nie napisze do żadnej kobiety z tego forum!..także zaprzyjaznij sie z kimś innym -to tyle reszta wpisów będzie potraktowana bez oddzewu!
andromeda a ja mam jedno pytanie,mogę zadać?
i widac komus tu chyba przeszkadzam ale az tak nisko nie upadlam bym komus musiala ublizac jestem innego pokroju to po pierwsze nie podawaj glupio ze jestem jakims klonem .
jestes normalna?
wpadłam wiec dzień dobry i wypadam no to do widzenia atmosfera jakas taka dretwa, monisia ty nie jesteś pierwsza wyzywana od klonów to tu staje się powoli normą
Bardzo dziękuje Wszystkim kobieta za zaiteresowanie ale ja trzymam tylko z facetami--Wasze Zdrowie

Opa lubie bo z nimi można sie dogadać i nie są msciwi..a reszta mnie nie obchodzi ja sie sprowokowac nie dam

andromeda >>> chyba za bardzo generalizujesz .. pisząc,że kobiety są mściwe
madzia77 nie rozwine tematu..mi to już obojętne..także uszanuj to
potrzebuję jedną liczbę z czterdziestek i jedną z dwudziestek....????
Użytkownik agablus dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
mm jednak puściłem na 2 los,ale udało sie wygrać w keno całe 10 zł 4/5