Wpisy 3 617 752 – 3 617 851
21 lipca 2019 16:59 → 21 lipca 2019 21:24, 100 wpisów
Trafiłaś 10000 netto
Wczoraj nie zagrałem kabaretowo bo juz od kolegów dostaje esemesy kurde
Pada/leje na południu Polski.
Najgorzej jest w takim obszarze:
Kraków - Rzeszów - Kielce.
Chmura burzowa ma średnicę około 200 km.
Najgorzej jest w takim obszarze:
Kraków - Rzeszów - Kielce.
Chmura burzowa ma średnicę około 200 km.
Krasnalka.
Wędrowca u mnie na Dolnym Śląsku burze zapodaja mega ciekawe czy będzie
Krasnalka.
W Twoich stałych do MM było niedawno 4/5.
W Twoich stałych do MM było niedawno 4/5.
Na południowym zachodzie może tylko trochę pokropić i zagrzmieć.
Wielkiej burzy nie widać.
Wielkiej burzy nie widać.
Białystok do wieczora bez deszczu i burz.
Uwaga! Dzis i w nocy (21/07) bardzo silny wiatr, burze i grad. Mozliwe przerwy w dostawie pradu. Nie chowaj sie pod drzewami. Jesli mozesz - zostan w domu.
Krasnalka.
W niedziele się nie gra.
W niedziele się nie gra.
Kto mieszka na południu albo na południowym wschodzie ten może się obawiać deszczu i burz.
Reszta Polski w słońcu, gdzieniegdzie słabi kropi.
Reszta Polski w słońcu, gdzieniegdzie słabi kropi.
Krasnalka.
Wyrzucę Twoją stara piątkę do MM a wstawię nową dziesiątkę do sprawdzania.
/73, 8, 9, 30, 43/.
Wyrzucę Twoją stara piątkę do MM a wstawię nową dziesiątkę do sprawdzania.
/73, 8, 9, 30, 43/.
Krasnalka.
Jak będziesz miała dobre liczby, to wyślę 1 zakład dla Ciebie.
Ale tylko od 7/10 wzwyż.
Jak będziesz miała dobre liczby, to wyślę 1 zakład dla Ciebie.
Ale tylko od 7/10 wzwyż.
mam wrażenie że mój zestaw w tym roku nie wejdzie wyżej niż 6/10
Pada teraz w takim trójkącie:
Kraków - Rzeszów - Warszawa.
Kraków - Rzeszów - Warszawa.
Przerwa.
Wędrowca pisales o kropieniu deszczu na dolnym a na stronie mego miasta 80% ma lat grzmiec byc gradobicje z tymi prognozami jak z jaenowidzami uda lub uda w nocy lalo fest a nic nie zapowiadali
Oby krasna w tym roku z twego bylo nie raz 01,04,07,16,18,19,23,25 lub 01,04,07,16,18,21,25 pare liczb mam ulubionych 01,04,07,13,16,19,25,80 np
Dobra nie zasmiecam mam puszczone 3x mini w tym 2x trafik 1x6 z trafika 1x10 1x8 na 2 losowania
Typujac lukam z miejsca czy wejdzie 01,04,07,56,69,77,80 lub 02,07,13,16,19,42,48
ja byłam nad jeziorem które zakwitło niestety i nie było jak się wykąpać
Wielu nie powino byc tylko ze sa takie które się akceptuje toleruje sa tez takie po 22h kiedy jest cisza nocna ba nawet w dzień uszczęśliwianiw na sile najlepiej niech się w budynkach zainteresowani gromadza i tam świętuja itp ile kasy się zaoszczędzi na ochronie no i utrudnien nie będzie ludzie nie zainteresowani będą hepi
Zresztą powoli wszystkie rzeki morza oceany jeziora dzięki ludzia zamienia się w zupe smietnik bez roślin zwierzat o ile rzeki jeziora wcześniej nie wyschna co ma już miejsce a ludzie nie zdają sobie z tego sprawy bynajmniej większość
Dobra ide mecz lukac czekajac na losowania oile wcześniej nie mykne
3 617 780. dokładnie w niedziele nie gramy a odpoczywamy od gier
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin 1-2 moie serce się raduje gdy legiunia w dół szybuje 2 minuty do końca 1-2
Tak jest...a pedofile do więzienia ...popieram w 100000% pies skala mundur I odrazu won z artykułu 52 kodeksu pracy na bruk a tu q..molestują bezkarni..A Komenda tyle lat nie słusznie siedział i, to jeszcze za gwałt..którego nie zrobił...
Na wieczorne losowanie puściłem takie liczby rozpisane na 3 zakłady: 11,13,14,16,32,33,34,37,50,51,57,62,70. Zobaczymy co wpadnie
kupilem sobie wlasnie kawasaki
kx pro 10 d
deskorolke za kafla
kx pro 10 d
deskorolke za kafla
musze sie zglosic do wasyla ze chce trenowac z lapinem, potrzebuje szybkiej kaski
moze byc gdzies taki diamencik w pl ze jakby zaczal boksowac to by wszystkich rozj
Może pierwszy Mistrz Świata z Polski jest dopiero w planach produkcji ..obym dożył I zobaczył to na własne oczy...
jakby wczoraj babyface do chisory wychodzil jaki relaks w ogladaniu
Cześć
Pamiętajcie że dziś niedziela