Wpisy 3 617 125 – 3 617 224
20 lipca 2019 18:57 → 20 lipca 2019 21:29, 100 wpisów
Czy wiecie, że dzisiaj, nie tylko na portalu padną szóstki w lotto i 10000 w Super Szansę?
Tomi77, w Nekli padnie wysoka wygrana w Kaskade w kwocid
O S I E M ZŁOTYCH.
O S I E M ZŁOTYCH.
Skusilem się na ostatni zakład lotto z plusem z maszyny. Takich liczb nikt w życiu nie wytypował.
4,5,6,8,20,28,29,33,43,44
Czy warto bylo zainwestować w ten system?
Z o b a c z y M Y.
4,5,6,8,20,28,29,33,43,44
Czy warto bylo zainwestować w ten system?
Z o b a c z y M Y.
Ok, pokażę, nawet system na 12.Jesli nie padnie chociaż czwórka, pogniewam się na Ciebie.
10+ --->> 840 zł.
Za tyle można kupić wzmacniacz 100 w do... .
Forsami.
Cześć nie wiem co mam robić Pani Promotor się uwzięła, że muszę ciągle poprawiać pracę dyplomową, a jeszcze od ponad roku nie miałem obrony. Co to ma być ? Piszę do tej kobiety, że bez tego nie będę miał do brej pracy w biurze, a jest możliwość a ona swoje. Choć się staram i poprawiam. Co mam robić ?
O jest...
Krzysztof napisz Pani Promotor...że masz dobry motor.... rozumiesz...
ja mialem prace ale nie chcialo mi sie robic i nie oddalem
dlatego mam tytul mgr omc
dlatego mam tytul mgr omc
Krzysztof:
Kiedyś była tu Medea, co się znała na prawie i nawet Tobie doradzała a Ty nic, nic, nic... .
Kiedyś była tu Medea, co się znała na prawie i nawet Tobie doradzała a Ty nic, nic, nic... .
Medea.
Przerwa na
Artur Szpilka wygra !!!
Zastanawia mnie dlaczego Pan Admin nie uwzględnia wszystkich zestawów, w których są trafne po 4 w Mini na 7 i 8 liczb.
Nie chodzi l o mój profil. Kolega pokazał mi kilka takich przypadków.
Boks boksem, ale tutaj, na portalu rozegra się walka o 1260000 zł. Dzisiaj dadzą w Super Szansę 100 000 zł i w MM 10/10 z plusem, a kumulacja będzie rosnąć.