Wpisy 3 616 296 – 3 616 395
19 lipca 2019 15:34 → 19 lipca 2019 19:41, 100 wpisów
Co to ma być zasugerowałem czy to na na zdjęciu z Fotki, a tera pisze że obrażona jest. Co to ma być ? Bo w końcu tylko 1 zdjęcie.
Cieszę się że pierwsza 10 w pewniakach choć nie gram Multi a kaskada leży i kwiczy
Cześć
Co robicie ?
witam ,to już qurwa wszystko wiemy gupków myśłą z graczy robią ,wysłuchałem tą reklame teesowców i ....qurwa ich m..ć nie ma co grać/NA GÓRZE BĘBEN ,NA DOLE KULE ,WYGRAJ MILIONY I WWWWWWWWW OGOLE-WOGÓLE czyli nić prze cioty tees
smacznego panoramix
Pijesz ,?
spoko...teraz wszystkie piwopodobne 0,0 alk
Emeryt masz prymitywne myślenie?
nie moge nic ale to qurwa kompletnie wygrać /na górze bęben,baniok grubassów tees na dole zgrubiałe przeżarte kule wygraj miliony A TAKI CH...J WOGÓLE/
Czesi mądry naród wywożą od nas owoce i sami robią u siebie ,są legalne destylarnie celnik odlicza akcyzę wszyscy zadowoleni u nas lobby prod. wody rozmownej prawo koślawe
Ty emeryt za dużo nie myśl. Od tego są inni. Ty zajmij się tym co potrafisz tylko proszę Cię nie wklejam tu niedokończonych kawałów bo to nie jest śmieszne
No właśnie tego nie widać
7,22,40__7,37,40_11,40,56__
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53__47,48,49
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53__47,48,49
Gosia
Dziewczyna chce abym wszedł na kamerkę po co z Internetu ?
Krzyś,to znajdź sobie jakąś realną pannę i będziesz zadowolony
Zrobiłem coś
Puscilem kupon E J
Pamiętajcie że dziś piątek
Niedługo podam liczby
Katherin
Co u was ?
czesc sebastian
krzysztof jestes niereformowalny....przed znakami int. nie robi się spacji....naucz sie raz na zawsze...to też jest bład techniczny
Mrówka
obiad jadłeś sebciu????
Tak jadłem. Pyzy ale kupkę bo nie mam czasu przygotować
Ale dziękuję za to że o mnie myślisz
A Ty jadłaś obiad ?
Teraz byłem w pracy i nie zawsze mogę pisać.
hasło TEESU WYGRAJ MILIONY czule czyli qurwa WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOGÓLE BĘCWAŁY TEES
WYGRAJ 2 zeta i kup se redbóole polataj nad łąką czule
Co robicie
Ogladam kiepskich Waldus
Kolega i kolezena lecę w tym roku na Majorka na 10 dni
Walduś już jadę z odsieczą
miliard qurwa w środe i miliard psiakrew w sobote
nic tylko qurwia grać i kase wygrywać?
Też słów brakTak cienko płacą w lotto że się zastanawiam czy zacząć grać
zeby ktoś wtmygrał reszta musi wtopić ile już z mojej kasy poszło na czyjeś wygrane
Jest jest nowy monitor ogladam film przyrodniczy wszystko jak bym tam był niesamowity obraz
Tak ostatnio mało gram i ci powiem ze wydaje na rzeczy różne na działke a monitor od roku sie przymierzałem ale zawsze cos brakowało kasy
Tylko oczy sobie psułem na starym monitorze raz sie zyje a człowiek oszczedza i nic nie użyje koniec wydaje zyje