Wpisy 3 615 477 – 3 615 576
18 lipca 2019 17:18 → 18 lipca 2019 18:52, 100 wpisów
Krzysztof a stawiasz bilety ?
Wojtt
nie szalejcie az tak z kuponami niewysyłajcie tak duzi ,jesli macie trafic to tym jednym ukladsem traficie ja uwarzam ze po 1 ukladzie liczb czy to w mini czy to w inne gry wystarczy na dany dzień , jesli ma być to bedzie
Arczibalik73
Jeden kupon
3 615 480. Sebastian_M witaj , grasz juz w mini lotka?
Arczi zgadza sie,mozna wyslac jeden zaklad mini systemem,jak ma sie wiecej liczb w glowie
chyba dzisiaj wysłe sobie 1 mini zwykłe na kilka losowań i niech teraz sie TS trzyma za kieszeń bo nadchodze i zaczynam grać
Arczibalik73 super
Trzeba zacząć grać w Mini
Arczi tak gram już w Mini ale delikatnie
3 615 483. Wojtt system to za drogi interes , systemami przewaznie graja osoby które śpia na kasie, albo i chca sie szybko wzbogacic, a najczesciej szybciej traca na tym, bo niezawsze wiesz kiedy te twoje liczby wpadna
Arczi no jasne,ale wygrac mozesz w kazdym losowaniu ,kazde liczby moga sie wylosowac,mam nadzieje ,ze w koncu nasze
czesc chłopaki....sebastian, co u ciebie??
Wojtt w końcu ktoś z nas wygra
Mrówka
obiadek był sebastian?
dlatego tez proponuje np w mini lotka aby kazdy kto gra w ta gre obrał sobie tylko jakies 5 liczb którymi bedzie grał przez cały miesiac, dzien w dzien,i niech przyglada sie które mu wychodza, i je sobie zapisuje na przyszłosc, wtedy to beda jego numery piorytetowe którymi bedzie grał i które mu beda szczescie przynosić
Mrówka A gdzie Faraon ?
Mróweczko dziś nie było obiadu. Brak czasu
Teraz jem serek wiejski z malinami i żurawiną
popatrzcie w mini lotku jest tylko 42 liczby spośród których mamy wybrać tylko te 5liczb, niby jest łatwo albo niejest, to zalezy dla kogo, ale jakby nie patrzeć dość czesto ktos trafia dany uklad liczb i zgarnia jakąś tam kwote,czyli znakiem tego ze trzeba jednak piłować ta gre na okretke
faraon w niebie...chyba
Chyba ?
nie wiem gdzie trafił....
Tak Arczi trzeba piłować aż ustąpi
Mroweczko A co dziś zrobiłaś na obiad ?
dziś była zupka pomidorowa, ziemniaki odsmażane i sledziki z cebulką....
umnie dziś na obiadek były ziemniaczki z kalafiorem i jajeczkiem i smazona cebulką
też pyszne...jeszcze mam kompot z wiśni.....dla ciebie sebastian byłoby jeszcze piwko z lodówki
i co sebastian....
no ja kompociki z wisni trzymam na zime, a teraz zadowole sie woda mineralna jest najlepsza do wszystkiego
na zime też zrobiłam
Arczibalik73 jak wygramy w Mini 5 to zrobimy zlot e taki delikatny
Znacie wolne dziewczyny, imiona podajcie na Facebooka, proszę ładnie.
Mrówka super. A kompot z wiśni jest super
sebastian od poniedziałku zaczynam grać tylko w mini lotka do końca miesiaca , wszystkie inne gry odstawiam na bok, biore sie za mini lotka tylko, niema co pakować kasy w inne gry jak nic niemozna wiekszego trafić,
Mrówka piwo rzadko piję ale powiem Ci że od Ciebie skosztuję
krzysztof nie osmieszaj sie....pojedz na dyskoteke i poznaj jakąś dziewczynę...a nie tutaj ludzi nagabujesz o dziewczyny
Arczi Ty powinieneś skupić siesię na jednej grze
ja wale nie pije piwka...ale z toba to moze i bym wypiła.... i tak bysmy wyglądali.....
Ha ha ha
ja to jeszcze wygrywam co nieco w keno.....a inne gry prawie nic
Jak pić to w dobrym towarzystwie
3 615 511. Sebastian_M dzisiaj jeszcze wysle sobie tego multika bo mnie ciagnie na pewne liczby od rana , a tak zapytam kto by był tym upadajacym, Mrówka czy Sebastian
Nie wiadomo
W każdym razie jedno mogłoby na drugiego liczyć i byśmy sobie pomagali dojść do celu
W każdym razie jedno mogłoby na drugiego liczyć i byśmy sobie pomagali dojść do celu
Mini też lipa... Podnieśli zakład na 1,5 ale wygrane stanęły w miejscubo zabili graczy.. Grając mniej wkładamy mniej do skarbonki z której wyplacaja wygrane... dobra zamiana... Kury na pawiana
Tomi
To teraz zamiast Pelikana pijesz Pawiana ?
To teraz zamiast Pelikana pijesz Pawiana ?
Nie man juz dziś sily. Przytuliłbym teraz mróweczkę i byłoby super
Wygrałem Big Milka. Spod moim ust i język wynurzył się kijek.
języka
A czemu dziewczyny lubią stopki te skarpety ?
magdo i mrówka faraona proszę. A może tobie dam magdo ?
tak sebastian...mogłoby byc super
magdo jesteś wolna ? A gram w zakłady bukmacherskie.
Legia dzisiaj wygra ?
Magda wyslalem multi kreslone 1 zaklad i jeden na chybil z plusem