Wpisy 3 615 400 – 3 615 499
18 lipca 2019 15:00 → 18 lipca 2019 17:44, 100 wpisów
sebol jtrafiłes 200zł nie 100zł bo jesli bys trafił te 4 liczby i dodatkowa to bys wygrał 1000zł a bez tej dodatkowej liczby trafinej masz trafione 200zł
czyli co tej premi jest wygrana 100zł to fest sie wysilili, jesli grasz z premia to piwnna ta premia wynosić wiecej jak w exp a nie mniej, to jest śmiech na sali rozumie, ale wazne ze trafiłes i to sie liczy i za to wielkie
z nakiem tego ze nie warto grac w ekstra pensje z premia tylko w sama ekstra pensje bez premi
tak to racja słabo płaca za 4+1 skoro normalnie jest 1000 to tu mogli by dac połowe 500zł
dokładnie trzeba chyba tylko grac w mini i multika od czasu do czasu, bo najbardziej chyba sa opłacalnymi grami,
3 615 422. waldus tak tylko czsem da trafic na chybika
Dużo sie mówi o wygranych a malo kto mowi o tym ile juz wtopil w te gry
3 615 425. waldus tak to prawda nikt nic nie pisze ile wtopił juz ogólnie od kiedy gra
niestety 8 poszlo bardziej na 5 niz 6
mialem 56,66 jest 55,65
mialem 56,66 jest 55,65
80 a nie 79 tez mialem ale bez tej fajnej parki 4,80
nastepnym razem
nastepnym razem
w czwartek 4 gram 5 pione bo chce kase na maksa 80 i wezme dwa blizniaki 22,55
ciasto, wez pewniaka pierwszego od Zb 4 do tego dwa blizniaki opaki 22,55
i dwa numery na 5 raz po raz
i dwa numery na 5 raz po raz
nie ma lepszego sposobu na szybka pione, w tym chaosie numerow
Dałem 28 mecz w tym 15 podparć i już błąd na 1 meczu klubu z Kazachstanu. Co to ma być ?????????????????????????????
No chciałem wygrać 89565.43 ach co to za robota za dychę, ale jeszcze mogę 88 wygrać, a i na Ekstraklasę mam dwa kupony. Coś teraz nie idzie. A wy gracie ?
Komu ?
brzuch
3 615 437. magda 2019-07-18 (16:01) To ten dzień:-)
5,13,16,18,20,79,80,55,59 dobrze tu kombinujesz widze z tymi liczbami, a ja obiki skresle tych Twoich i wyśle a moze coś wpadnie
5,13,16,18,20,79,80,55,59 dobrze tu kombinujesz widze z tymi liczbami, a ja obiki skresle tych Twoich i wyśle a moze coś wpadnie
uwaga cos mi sie wydaje ze dzisiaj beda koncówki z 9,
a moze tez i inne np 7,6,1 kto wie
Cześć
Co trenujecie ?
Cześć kto z was chciałbym obejrzeć Titanica ?
Ale 3 800 w głąb płynąć w batyskafie. A do tego 105 tyś zielonych. Wyciągnę go będzie łatwiej.
Tylko jak go wyciągnę bydle ciężkie ?
Dasz radę Krzysztof wierze6w Ciebie
Jak trenuhesz to masz siłę
A w wodzie jest lżejszy
Muszę wziąść koparkę od wujka. I wtedy to będzie Polski statek.
A kiedy oddadzą Tupolewa ? Aha i słyszałem że kopia Titanica wyruszy w 2022 roku ktoś chętny ?
Krzysztof a stawiasz bilety ?
Wojtt
nie szalejcie az tak z kuponami niewysyłajcie tak duzi ,jesli macie trafic to tym jednym ukladsem traficie ja uwarzam ze po 1 ukladzie liczb czy to w mini czy to w inne gry wystarczy na dany dzień , jesli ma być to bedzie
Arczibalik73
Jeden kupon
3 615 480. Sebastian_M witaj , grasz juz w mini lotka?
Arczi zgadza sie,mozna wyslac jeden zaklad mini systemem,jak ma sie wiecej liczb w glowie
chyba dzisiaj wysłe sobie 1 mini zwykłe na kilka losowań i niech teraz sie TS trzyma za kieszeń bo nadchodze i zaczynam grać
Arczibalik73 super
Trzeba zacząć grać w Mini
Arczi tak gram już w Mini ale delikatnie
3 615 483. Wojtt system to za drogi interes , systemami przewaznie graja osoby które śpia na kasie, albo i chca sie szybko wzbogacic, a najczesciej szybciej traca na tym, bo niezawsze wiesz kiedy te twoje liczby wpadna
Arczi no jasne,ale wygrac mozesz w kazdym losowaniu ,kazde liczby moga sie wylosowac,mam nadzieje ,ze w koncu nasze
czesc chłopaki....sebastian, co u ciebie??
Wojtt w końcu ktoś z nas wygra
Mrówka
obiadek był sebastian?
dlatego tez proponuje np w mini lotka aby kazdy kto gra w ta gre obrał sobie tylko jakies 5 liczb którymi bedzie grał przez cały miesiac, dzien w dzien,i niech przyglada sie które mu wychodza, i je sobie zapisuje na przyszłosc, wtedy to beda jego numery piorytetowe którymi bedzie grał i które mu beda szczescie przynosić
Mrówka A gdzie Faraon ?
Mróweczko dziś nie było obiadu. Brak czasu
Teraz jem serek wiejski z malinami i żurawiną
popatrzcie w mini lotku jest tylko 42 liczby spośród których mamy wybrać tylko te 5liczb, niby jest łatwo albo niejest, to zalezy dla kogo, ale jakby nie patrzeć dość czesto ktos trafia dany uklad liczb i zgarnia jakąś tam kwote,czyli znakiem tego ze trzeba jednak piłować ta gre na okretke