Wpisy 3 614 703 – 3 614 802
17 lipca 2019 16:01 → 17 lipca 2019 20:04, 100 wpisów
trzeba nalozyc 2 metody i wtedy superpozycja stanow kwantowych da wyniki na wieczor
17,62 pieknie dwie kosy tez mozna dac 77 bylo, troche rozanca za duszyczke 59
trzeba uwazac na takie 24,27 44,47, 54,57 64,67 74,77 po jednej do rozwaznia przejscia znane 4 na 7
po czym mam odpoczywac jak mam urlop do 1 wrzesnia
pogoda dla bogaczy
2 smart 2 work
pogoda dla bogaczy
2 smart 2 work
generalnie walcze o wolnosc, jak zlamie multi juz nigdy nie pojde do pracy i nie bede plakal nigdy sie nie nudze
Cześć wbijcie na moje profilowe.
tez mam rekawice i worek 50 kg ale nie chce mi sie walic
fajne walki w sobote, rivas i chisora
fajne walki w sobote, rivas i chisora
niedawno widzialem Darka M na schodach w galerii on jechal do gory ja na dol , male straszonko
Darek mial serce, nie to co Iza, pamietam jego walke z murzynkiem, zbieral wszystko na baniak przez 8-9 rund ale presing i w koncu murzynek sie wypompowal i go znokautowal
ale buzke mial opuchnieto
ale buzke mial opuchnieto
uwzglednij po 5 powtorek rano wieczor to ladnie ma sie scalac jak scalaki uklady scalone
zobaczymy trzymajmy kciuki jeśli zagrają tak jak w Bate a nawet lepiej będzie okey pamiętajmy jednak że Bate lubi grać dobrze na wyjazdach nie raz to udowodniła
Klata jak u pirata co ?
A jakie na dziś i jutro typy pucharów ? Bo ja mam zagrane ale wczoraj wpadł błąd HJK Helsinki.
ciężko powiedzieć po tym meczu w Bate jestem skory wierzyć w Piasta ale mecz meczowi nie równy zobaczymy
Krzysztof c - przeczytaj:
- poznam mężczyznę do stałego związku, wiek 25 - 34 lata, kawalera bez nałogów.. . /Asia/.
.....................
Kobieta szuka mężczyzny --->> więcej na stronie:
www.londynek net
-->> ogłoszenia towarzyskie.
- poznam mężczyznę do stałego związku, wiek 25 - 34 lata, kawalera bez nałogów.. . /Asia/.
.....................
Kobieta szuka mężczyzny --->> więcej na stronie:
www.londynek net
-->> ogłoszenia towarzyskie.
Dziewczyna szuka kogoś z Polski.
Gosia: gdzie szukać???
nie mam pomyslu na gre, moje wahadlo nie dziala dobrze, kase trace tylko
dzis Renata 6,13 wiec bedzie 6,11
dzis Renata 6,13 wiec bedzie 6,11
ale wysylajac codzien 4-5 par w koncu trafi sie wszystko i az sie zdziwi jakie to bylo proste
Warto obejrzeć:
Lotto.de. Godz. 18:25 - losowanie na żywo.
--->> używają maszyny mechanicznej z wybierakiem.
Lotto.de. Godz. 18:25 - losowanie na żywo.
--->> używają maszyny mechanicznej z wybierakiem.
Gosia.
Które sprawdzać: 6 czy 12 liczb???
Które sprawdzać: 6 czy 12 liczb???
dziwnie spokojny, chyba to te pierscienie atlantow na 10 palcach
Jak wyglądam na profilowym ? Ktoś podejmuje wyzwanie ?
Paskudnie.
No dzięki, ale racja też brzuch nie za bardzo. A do tego teraz często mocz oddaje.
Chory na cukrzyce.
Co to jest ? Bo oglądałem film i niby jakaś bakteria, albo inna przyczyna. Stres też między innymi wpływa na to. Ja chcę mieć płaski brzuch. Co zrobić ?
Ale ja nigdy nie miałem problemu z cukrem. A taki ruch wykonywałem jak pęcherz był pełny niepotrzebnie.
To zacznij ćwiczyć pompkiale na wolnym trybie np... 1 pompka i na zgietych recach 3 sek zatrzymuje... I tak do 5 pompek
Za mocno chuśtałem nim.
>> huśtać <<
Magda.
Panorama.
Wytropiłem... błąd ortograficzny.
Wytropiłem... błąd ortograficzny.
No nic
Zatypiwszy...trzeba się przejść do bóżnicyZbiornicy nadziei
Do...potem
Zatypiwszy...trzeba się przejść do bóżnicyZbiornicy nadziei
Do...potem