Wpisy 3 614 677 – 3 614 776
17 lipca 2019 15:17 → 17 lipca 2019 18:44, 100 wpisów
tak pewnie była to jaks galerianka, mnie takie zabawy nie interesuja , z przygodnymi panienkami, a z dziecmi to juz wogóle , ale niestety tak jest czesto przy centrach handlowych, kresca sie małolaty które szukaja pajacy na szybki numerek dla mnie to jest patologia i nic wiecej dobra na razie
Nie znam cen piwa
Rzadko piję
Seba ja tez nie pije za czesto,jak juz to tylko wtedy gdy mam wolne
Wójt dziś jesteś w pracy ?
Wojtt sluchaj
Może będę miał pracę. Biurowiec w Warszawie. Trzeba wykonać dużo pracy Ścianki działowe,itd. Mogę mieć kilka pieter. Każde piętro 1000 m 2
3 614 373. dusia 2019-07-17 (11:47)
nie wiem czy coś będzie ,takie moje
jakiś ciag do 59
22,27,33,42,46,44,50,59 senne
nie wiem czy coś będzie ,takie moje
jakiś ciag do 59
22,27,33,42,46,44,50,59 senne
trzeba nalozyc 2 metody i wtedy superpozycja stanow kwantowych da wyniki na wieczor
17,62 pieknie dwie kosy tez mozna dac 77 bylo, troche rozanca za duszyczke 59
trzeba uwazac na takie 24,27 44,47, 54,57 64,67 74,77 po jednej do rozwaznia przejscia znane 4 na 7
po czym mam odpoczywac jak mam urlop do 1 wrzesnia
pogoda dla bogaczy
2 smart 2 work
pogoda dla bogaczy
2 smart 2 work
generalnie walcze o wolnosc, jak zlamie multi juz nigdy nie pojde do pracy i nie bede plakal nigdy sie nie nudze
Cześć wbijcie na moje profilowe.
tez mam rekawice i worek 50 kg ale nie chce mi sie walic
fajne walki w sobote, rivas i chisora
fajne walki w sobote, rivas i chisora
niedawno widzialem Darka M na schodach w galerii on jechal do gory ja na dol , male straszonko
Darek mial serce, nie to co Iza, pamietam jego walke z murzynkiem, zbieral wszystko na baniak przez 8-9 rund ale presing i w koncu murzynek sie wypompowal i go znokautowal
ale buzke mial opuchnieto
ale buzke mial opuchnieto
uwzglednij po 5 powtorek rano wieczor to ladnie ma sie scalac jak scalaki uklady scalone
zobaczymy trzymajmy kciuki jeśli zagrają tak jak w Bate a nawet lepiej będzie okey pamiętajmy jednak że Bate lubi grać dobrze na wyjazdach nie raz to udowodniła
Klata jak u pirata co ?
A jakie na dziś i jutro typy pucharów ? Bo ja mam zagrane ale wczoraj wpadł błąd HJK Helsinki.
ciężko powiedzieć po tym meczu w Bate jestem skory wierzyć w Piasta ale mecz meczowi nie równy zobaczymy
Krzysztof c - przeczytaj:
- poznam mężczyznę do stałego związku, wiek 25 - 34 lata, kawalera bez nałogów.. . /Asia/.
.....................
Kobieta szuka mężczyzny --->> więcej na stronie:
www.londynek net
-->> ogłoszenia towarzyskie.
- poznam mężczyznę do stałego związku, wiek 25 - 34 lata, kawalera bez nałogów.. . /Asia/.
.....................
Kobieta szuka mężczyzny --->> więcej na stronie:
www.londynek net
-->> ogłoszenia towarzyskie.
Dziewczyna szuka kogoś z Polski.
Gosia: gdzie szukać???
nie mam pomyslu na gre, moje wahadlo nie dziala dobrze, kase trace tylko
dzis Renata 6,13 wiec bedzie 6,11
dzis Renata 6,13 wiec bedzie 6,11
ale wysylajac codzien 4-5 par w koncu trafi sie wszystko i az sie zdziwi jakie to bylo proste
Warto obejrzeć:
Lotto.de. Godz. 18:25 - losowanie na żywo.
--->> używają maszyny mechanicznej z wybierakiem.
Lotto.de. Godz. 18:25 - losowanie na żywo.
--->> używają maszyny mechanicznej z wybierakiem.
Gosia.
Które sprawdzać: 6 czy 12 liczb???
Które sprawdzać: 6 czy 12 liczb???
dziwnie spokojny, chyba to te pierscienie atlantow na 10 palcach