Wpisy 361 466 – 361 565
25 czerwca 2011 12:55 → 25 czerwca 2011 13:35, 100 wpisów
Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
no tak , ale średnie kasy 

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
wlasnie rozumiem krzysio ale lila wlasnie prawda a wystarczy usc i przyjecie w domu,.
Podaję na dwa losowania: GRUPA "A": "15" lila do wieczorka i pijemy

Ostatni dowcip
Baca leży z gaździną w łóżku. Baca wierci się, aż w pewnym momencie zwraca się do żony:
- Hanka! Alboś się znów nie domyła, alboś łobory nie domkła!

Baca leży z gaździną w łóżku. Baca wierci się, aż w pewnym momencie zwraca się do żony:
- Hanka! Alboś się znów nie domyła, alboś łobory nie domkła!

kasa , nie klasa , nic nie mogę powiedziec wiecej pytan
ide tam

ide tam

ok ok

lila tak rozumiem ok a ludzi rozne zycie ciezko kasa slub z gosci czy slub z mlodych
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
maxwelka....goście przyjdą popatrzą,najedzą się a i tak potem obrobią dupę ,że wesele nie takie albo,że Panna Młoda miała brzydką suknię albo jeszcze coś innego

maxwel

lila jak slub do mlodych pary i usc i do domu po slubie a nie ma wydaje kasa i nie ma nic cieszy sie jak nudno.
slub do gosci ale duzo wydaje kasa rozne i cieszy sie przyjdzie goscie i dostac prezent a nie bedzie zalowac i bylo przyjemnie lila
maxwelka....jakbym miała drugi raz wychodzić za mąż to tylko najbliższa rodzina ,świadkowie i małe przyjęcie do wieczorka,nooo może do rana i na tym koniec.
my nie ma winy , wina firma zakłady same chamstwo nie wydaje duze kasy

maxwel
tylko na kazji u znajomy , pale w domu
tylko na kazji u znajomy , pale w domu

maxwel
niestety , tylko wojsko wiecej zarabia niz inne

niestety , tylko wojsko wiecej zarabia niz inne

no ok
a dlaczego mam brata pracuje inne pozno ozenić , a wojsko za szybko

a dlaczego mam brata pracuje inne pozno ozenić , a wojsko za szybko

ale rozne zycie ludzie za szybko czy czas krzysio a widzisz ze ktory mlody 16 -18 lat popelnil blad w ciazy i slub to jest gorszy
maxwelka
no wiem jedna osoba kolezanka miała 16 lat, wcześniej ciąza
, a slub było pózno
no wiem jedna osoba kolezanka miała 16 lat, wcześniej ciąza
, a slub było pózno
deki nie do konca
dzis mam 2 imprezy Wandy lub Danuty pierwszej
do drugiej zadaleko
dzis mam 2 imprezy Wandy lub Danuty pierwszej
do drugiej zadaleko
krzysio dla mnie pozniej ozenic sie ale nie staram sie slub i jestem mloda lat to szkoda szybko lat bo lepiej pierwsza duzo baw sie rozne i podroz i impreza a czas pozniej 28 -30 lat ozenic sie spox to zmienc sie zycie lat spox
deki moja chce zebysmy pojechali do lasu na rekonesans ale kacorek meczy
jestem spox lat i dobrze ozenic a mialam mloda wiec baw sie towarzystwo i pozdroz rozne mam dosc a dobrze czekam ozenic sie
ale najpierw trzeba zbierać duze kasy , przebywa na podróz albo inne , a biedak w domu