Wpisy 3 614 640 – 3 614 739
17 lipca 2019 14:57 → 17 lipca 2019 16:41, 100 wpisów
Mrówka przychodz częściej
ok...buziaki sebastian...
Wojtt witaj
Mrówka
3 614 639. megamocny daj ogłoszenie wygrałem miliony, jest jakas chetna dziewczyna na mile spedzenie czasu, oferty tylko powazne, zobaczysz same do Ciebie przyjda wtedy nie opedzisz sie od kobiet
dziewczyny maja radar jak poczuja kase to sie nie opedzisz, dobre autko wskazane na blachary
no tak mini nie idzie nikomu ostatnio , wiadomo niegram to nie idzie
Arczibalik73 jak wygrasz dużą sumę to dasz takie ogłoszenie?
Mini idzie
Magda wygrała 4/5 W Mini
ja mam swoje naloznice ale zawsze sie znajdzie miejsce dla mlodej ladnej panienki
sebastian wygram taka kase duza to zaprosze CIE do siebie i wybierzemy sie na dziewczyny moze coś sobie przygruchamy wtedy bedzie nas na wszystko stać tylko narazie musimy walczyć ota 5/5 w mini a potem damy czadu
Ostatnio w Warszawie zaczepila mnie dziewczyna i sie zapytala czy nie jestem chetny na striptiz
3 614 658. Wojtt no to nie żle mnie zaczepiła młoda dziewczynka,praktycznie dziecko jakies 12 lat i zapytała czy sie niechce z nią zabawić , popatrzyłem jak na głupią i poszedłem dalej, udałem ze tego nie słyszałem i pomyślałem jakaś nawiedzona czy szuka tatusia
Wojtt poważnie?
Arczibalik73 zrobię podobnie
No i co kto się ze mną umówi ?
Wojtt a gdzie to było?
Ile miała lat ?
Ile miała lat ?
Ale numer
sebastian pomyślałem wtedy gdzie sa rodzice tego dziecka, co porabiaja, jak 12 latka proponuje takie zeczy osobie dorosłej, a teraz to wiesz jakie sa dorosłe a jakie nie, zobacz jak sie ubieraja i tapetuja chca wygladac na starsze niż są, i zgrywaja damesy, ale nic nie maja z nimi wspolnego i rosnie w ten sposób patologia
dobra uciekam bo musze zaraz jechac do sklepu bede pozniej narazie wszystkim
dobra uciekam bo musze zaraz jechac do sklepu bede pozniej narazie wszystkim
A tam jest fajnie
Podobało Ci się?
Ogolnie to duzo rowerem sie bujałem po Wawce ,bo wszedzie dojedziesz bez korkow
tak pewnie była to jaks galerianka, mnie takie zabawy nie interesuja , z przygodnymi panienkami, a z dziecmi to juz wogóle , ale niestety tak jest czesto przy centrach handlowych, kresca sie małolaty które szukaja pajacy na szybki numerek dla mnie to jest patologia i nic wiecej dobra na razie
Nie znam cen piwa
Rzadko piję
Seba ja tez nie pije za czesto,jak juz to tylko wtedy gdy mam wolne
Wójt dziś jesteś w pracy ?
Wojtt sluchaj
Może będę miał pracę. Biurowiec w Warszawie. Trzeba wykonać dużo pracy Ścianki działowe,itd. Mogę mieć kilka pieter. Każde piętro 1000 m 2
3 614 373. dusia 2019-07-17 (11:47)
nie wiem czy coś będzie ,takie moje
jakiś ciag do 59
22,27,33,42,46,44,50,59 senne
nie wiem czy coś będzie ,takie moje
jakiś ciag do 59
22,27,33,42,46,44,50,59 senne
trzeba nalozyc 2 metody i wtedy superpozycja stanow kwantowych da wyniki na wieczor
17,62 pieknie dwie kosy tez mozna dac 77 bylo, troche rozanca za duszyczke 59
trzeba uwazac na takie 24,27 44,47, 54,57 64,67 74,77 po jednej do rozwaznia przejscia znane 4 na 7
po czym mam odpoczywac jak mam urlop do 1 wrzesnia
pogoda dla bogaczy
2 smart 2 work
pogoda dla bogaczy
2 smart 2 work
generalnie walcze o wolnosc, jak zlamie multi juz nigdy nie pojde do pracy i nie bede plakal nigdy sie nie nudze
Cześć wbijcie na moje profilowe.
tez mam rekawice i worek 50 kg ale nie chce mi sie walic
fajne walki w sobote, rivas i chisora
fajne walki w sobote, rivas i chisora
niedawno widzialem Darka M na schodach w galerii on jechal do gory ja na dol , male straszonko
Darek mial serce, nie to co Iza, pamietam jego walke z murzynkiem, zbieral wszystko na baniak przez 8-9 rund ale presing i w koncu murzynek sie wypompowal i go znokautowal
ale buzke mial opuchnieto
ale buzke mial opuchnieto
uwzglednij po 5 powtorek rano wieczor to ladnie ma sie scalac jak scalaki uklady scalone
zobaczymy trzymajmy kciuki jeśli zagrają tak jak w Bate a nawet lepiej będzie okey pamiętajmy jednak że Bate lubi grać dobrze na wyjazdach nie raz to udowodniła
Klata jak u pirata co ?
A jakie na dziś i jutro typy pucharów ? Bo ja mam zagrane ale wczoraj wpadł błąd HJK Helsinki.