Wpisy 361 447 – 361 546
25 czerwca 2011 12:51 → 25 czerwca 2011 13:25, 100 wpisów
ja byłem na weselu u brata , teraz mam jeszcze trzeci zaproszeń

tancze na wesoło ;P

tancze na wesoło ;P
ooo qrwa zmienił mi się znaczek przy nicku gała odszczekuję wszystko !!

gała kiedy masz wieczor kawalerski ?
moge niezłe sztuki załatwic hihhi
moge niezłe sztuki załatwic hihhi

milan ja nie robie jade na mecz tam sobie wypije,ale dzięki jakbym robił to Andro bym zaprosił super tańczy tylko się boje ze do wesela zostanie albo jeszcze dłuźej

Pewnej nocy rabuś włamał się do domu i usłyszał głos mówiący:
- Jezus cię obserwuje!
Kiedy grzebał w biurku. Spytał:
- Kto to powiedział?
I znów usłyszał:
- Jezus cię obserwuje!
Rabuś obejrzał się po pokoju i zobaczył tylko papugę. Zapytał papugę, jak ma na imię.
- Korneliusz - odpowiedziała papuga.
- Co to za imię - dziwił się rabuś - jaki kretyn nazwał tak papugę?
- Ten sam, który nazwał tego rottweilera za tobą Jezus - odpowiedziała papuga.

- Jezus cię obserwuje!
Kiedy grzebał w biurku. Spytał:
- Kto to powiedział?
I znów usłyszał:
- Jezus cię obserwuje!
Rabuś obejrzał się po pokoju i zobaczył tylko papugę. Zapytał papugę, jak ma na imię.
- Korneliusz - odpowiedziała papuga.
- Co to za imię - dziwił się rabuś - jaki kretyn nazwał tak papugę?
- Ten sam, który nazwał tego rottweilera za tobą Jezus - odpowiedziała papuga.

hmm , nie 

Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
no tak , ale średnie kasy 

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
wlasnie rozumiem krzysio ale lila wlasnie prawda a wystarczy usc i przyjecie w domu,.
Podaję na dwa losowania: GRUPA "A": "15" lila do wieczorka i pijemy

Ostatni dowcip
Baca leży z gaździną w łóżku. Baca wierci się, aż w pewnym momencie zwraca się do żony:
- Hanka! Alboś się znów nie domyła, alboś łobory nie domkła!

Baca leży z gaździną w łóżku. Baca wierci się, aż w pewnym momencie zwraca się do żony:
- Hanka! Alboś się znów nie domyła, alboś łobory nie domkła!

kasa , nie klasa , nic nie mogę powiedziec wiecej pytan
ide tam

ide tam

ok ok

lila tak rozumiem ok a ludzi rozne zycie ciezko kasa slub z gosci czy slub z mlodych
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
maxwelka....goście przyjdą popatrzą,najedzą się a i tak potem obrobią dupę ,że wesele nie takie albo,że Panna Młoda miała brzydką suknię albo jeszcze coś innego

maxwel

lila jak slub do mlodych pary i usc i do domu po slubie a nie ma wydaje kasa i nie ma nic cieszy sie jak nudno.
slub do gosci ale duzo wydaje kasa rozne i cieszy sie przyjdzie goscie i dostac prezent a nie bedzie zalowac i bylo przyjemnie lila
maxwelka....jakbym miała drugi raz wychodzić za mąż to tylko najbliższa rodzina ,świadkowie i małe przyjęcie do wieczorka,nooo może do rana i na tym koniec.
my nie ma winy , wina firma zakłady same chamstwo nie wydaje duze kasy

maxwel
tylko na kazji u znajomy , pale w domu
tylko na kazji u znajomy , pale w domu

maxwel
niestety , tylko wojsko wiecej zarabia niz inne

niestety , tylko wojsko wiecej zarabia niz inne

no ok
a dlaczego mam brata pracuje inne pozno ozenić , a wojsko za szybko

a dlaczego mam brata pracuje inne pozno ozenić , a wojsko za szybko

twoje zdrowie