Wpisy 3 612 473 – 3 612 572
14 lipca 2019 17:44 → 14 lipca 2019 21:08, 100 wpisów
1.Graj własnymi liczbami.
2. Wygrana natychmiast chwal się na pasko, FB i wszelkich innych portalach typu lotto.
3. Skan wygranych publikuj wszędzie gdzie się da. Nawet przed kolektura, miejscem zamieszkania.
2. Wygrana natychmiast chwal się na pasko, FB i wszelkich innych portalach typu lotto.
3. Skan wygranych publikuj wszędzie gdzie się da. Nawet przed kolektura, miejscem zamieszkania.
4. na czole przyczep wielki kawalek czaroitu najlepiej stan surowy
Megamocny ten czaroit trzeba przybić gwoździami ?
Cześć
Szóstka Dyndały
Kamienice za 500 PLN, Szczaw i mirabelki dla dzieci, Nowy zegarek dla Nowaka, Emerytura po 80 roku życia, Wyższe zarobki niższe płace, Zimą będzie ciepło a latem zimno, a jak się nie będzie podobało to akcja widelec Po Ko
Kamienice za 500 PLN, Szczaw i mirabelki dla dzieci, Nowy zegarek dla Nowaka, Emerytura po 80 roku życia, Wyższe zarobki niższe płace, Zimą będzie ciepło a latem zimno, a jak się nie będzie podobało to akcja widelec Po Ko
zapomniałam wziąć kuponiku mini babka za mna leciała i wołała mnie,,potem mówiła że to ten wygrany....
Grają jest 12-12 W 5 secie
Horror
Długo to trwa A ja chcę już robić pierogi z jagodami
Kto lubi pierogi z jagodami ?
Jak zrobię to dam skan
Jak zrobię to dam skan
Nova wygrał
Jechałem znad morza i stali z jagodami przy lesie
Chcieli 20 zł za litr ale wytargowalem po 15 za 2 litry czyli 30 zł
wczoraj 1 proba w duzego i 2/6
11 poszlo na 9, 40 zostalo, 49 na 43 bo nie na 44, 13 dzien, 25,28 z 23 latwe przejscie
7 mln blisko
11 poszlo na 9, 40 zostalo, 49 na 43 bo nie na 44, 13 dzien, 25,28 z 23 latwe przejscie
7 mln blisko
jakbys miala ladny kawalek czaroitu przyczepiony do czola to bys znalazla 5 co sie powtorzy z rana, ja tez nie mam ale ci powiem
Gosia podobają się te numery...2.5..8..23...widzę..Ale niegram...w E.P..narazie
bykowe w Polsce ???
to członkowie sekty rządzącej w kraju nad Wisłą
powinni płacić
ch---we
to członkowie sekty rządzącej w kraju nad Wisłą
powinni płacić
ch---we
jutro dokladniejsze powtorki bo zastosuje 3 metody razem, spalone, asymetryczne zejscia i prawo pioruna
takze widzisz kasa grozi bo 5 numerow moze okazac sie za latwo znalezc
do lozka biore tylko dobra ksiazke
albo kogos kto juz przeczytal tako
albo kogos kto juz przeczytal tako
mam 100 gramowy kawalek czaroitu klade na noc na czole i odpalam binaural beats na wyczuwanie przyszlosci, intuicja idzie w gore 1000 proc, multi boj sie
kiedys mialem sasiada i ciagle przychodzil do mnie pozyczyc klej