Wpisy 3 611 122 – 3 611 221
12 lipca 2019 19:43 → 12 lipca 2019 20:44, 100 wpisów
Gosia.
Wybiorę jakiś Twój stały zestaw do sprawdzania.
Podaj do jakiego wynalazku TS chcesz.
Wybiorę jakiś Twój stały zestaw do sprawdzania.
Podaj do jakiego wynalazku TS chcesz.
Forsami
Nie na miliardów kombinacji.
W MM jest tylko... 80.
W MM jest tylko... 80.
Macie też takie reklamy..kim był Jezus... grał w kości..przegrał..też hazardzista..nosz q..pietruszka rzodkiewka ku..ku..rydza..co za czasy..
Gosia.
Dobrze.
Dobrze.
dopiero co wszedłem nie wiem o co chodzi Forsami reklamy dostosowane dla danego użytkownika
Gosia.
Jak namierzę Twój dobry zestaw to go wyślę dla Ciebie a na Mp nic nie podam.
Jak namierzę Twój dobry zestaw to go wyślę dla Ciebie a na Mp nic nie podam.
Mewa. Co ja poradze q..a kogut.. że takie coś mam na telefonie..
Mulag wczoraj marsz zablokowany...bo to mowa nie nama wiśni susza Panie Premierze jak przestać pić kompot z wiśni
był maj deszczowy był czy nie no był trza było wodę magazynować deszczówkę a nie skamlać
Wędruś jutro dopiszę jeszcze zestawy do Lotto Plus na swoim profilu to też będziesz mógł sprawdzić zrobię to jeszcze dziś
Gosia Lotto prawie 14 Milionów kombinacji nie mylić z kumulacją.
Dusia.
Zacznę sprawdzać dopiero po niedzieli bo jutro i w niedzielę mnie nie będzie na Mp.
Zacznę sprawdzać dopiero po niedzieli bo jutro i w niedzielę mnie nie będzie na Mp.
Trza ciepłe mleko wypić... No zepsuty piątek mamtyle starania, z randki wyszła bania
dzis moze dojsc do tragedii, bylem wyslac multi i zapomnialem 9/9 kuponu a tam...to sie okaze
50 zakładów. EJ na chybiki z Niemiec. W Niemczech wysłane te same.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 31,36,40,42,45 oraz dodatkowe liczby 7,9
Tomi jak chcesz płacić za zupy 900 złotych za drugie danie 1200 złotych a potem alymentyyyuy jakieś 600 na kinder ...to idź na randke tak to się zaczyna...lepiej se pyknij pelikana I miej wyj..na cały świat oj dana dana
LUDZIE w POLSCE jest Ekstra Pensja 5/35 +1/4 I nawet tam trafić to jest galaktyka...ale wiem te Miliony wabią
Gosia:
Zobacz, prognoza się sprawdziła, zestaw był na NIE.
Zobacz, prognoza się sprawdziła, zestaw był na NIE.
Piszę o EJ.
w konsekwencji sąd i wypada z mieszkania szewrolet nie twój również
2, 7, 23, 41, 44. ... 1 - 2.
Prognoza 1-2/7.
Prognoza 1-2/7.
nie każdy ma szafę by się niej trzymać zastanówcie sie 100 a nawet 1000 razxy czy chcecie w to wejść facet zawsze z majtkami samymi lub skarpetami zostanie z reklamówką z biedronki
Mulag byłem dziś u Wiedźmy ale jej nie było ..zagrałem zasade swoją złamałem....
Mulag Świadomy praw I obowiązków..wynikających.z...a kto w tak młodym wieku jest świadomy że ładuje się na kołchoz...
Mewa jak jesteś
kombinacja liczbowa jeśli chodzi o grę E.p +E.p jest taka sama
kombinacja liczbowa jeśli chodzi o grę E.p +E.p jest taka sama
Moje bogactwo dziś upolowane z działki zapraszam na profil ja już wygrałem
Mulag ale jeszcze 20 lat temu biedronki nie było ani reklamówki z takim logo czyli chop goły nie wesoły...
Mulag cukinia patison I fasolka szparagowa. Tylko to jest pewne granie to mrzonki..o wygranej...
codziennie podlewa dbam, o ogród mam tego sporo mimo że działka tylko 6 arowa jest
oprócz tego nawiedzają mnie czasem zwierzęta koty jaszczurka która mieszka koło mojego ogrodu i ptaki a raz był pies banbi
są nawet mewy Forsami wiesz że to prawda bo były w animexie to te same Mewy
Idę na taras..jestem w Grecji w czechach I Wenecji a nawet Szwecji
Liczby Janosika są na 2... losowania.
Te były tydzień temu.
..................
4, 9, 16, 18, 26, 32, 34, 39, 43, 46.
Dzisiaj wylosowane: 31, 36, 40, 42, 45.
Te były tydzień temu.
..................
4, 9, 16, 18, 26, 32, 34, 39, 43, 46.
Dzisiaj wylosowane: 31, 36, 40, 42, 45.
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 564 864,70 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.