Wpisy 3 610 622 – 3 610 721
11 lipca 2019 22:12 → 11 lipca 2019 23:42, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
a ja idę robić kolację a później muszę pomyśleć czego współczynnik alfa nie wchodzi
Piątka w Mini.
- około 317 000.
- około 317 000.
Czy możliwość gry systemem w EJ to w całej Europie czy tylko nasz chytry TS mógł takie coś wymyślić bo kasy brakuje na 500 plus i inne rozdawnictwo? Podwyżka Mini, Ekstra Premia, gra systemem w EJ. Nie za dużo wrażeń w krótkim czasie?
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
A gdzie te 400 tysięcy w Mini? Nie wiem czy teleskop wystarczy żeby zobaczyć
Pewna dama-podczas tańca do rotmistrza:
Panie rotmistrzu-Pan niedługo umrze!
-Skąd Pani wie???
-Wyczuwam Pański koniec
Panie rotmistrzu-Pan niedługo umrze!
-Skąd Pani wie???
-Wyczuwam Pański koniec
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Kilka systemów z kolegami i indywidualnie 1 zakład lotto plus, zwykły kupiony on21:12
Mulag miałem spać ale jeden gość mnie tu rozwesela.....bo wygrywa patrz I czytaj..I o nic nie pytaj...
a tak on tak często przyzwyczaiłem, się do tego że tak pisze jak to wygrywa niech se pisze co mi do tego
Multipasko warte ponad 300.000 to konkurencja wk....I trzeba odbijać albo pisać....takie brednie... a przecież to korupcja....
Cześć wejdźcie na moje zdjęcie profilowe.
jeśli to faktycznie Twoja sprawka, to liczę na fajną relację na multipasko
A tata ma urodziny.
dusia kręci się kręci aż wpadnie , u mnie ostatnio puchy to wysyłam jak mam 2-3 pewniaki na południe lub wieczór
Pasko cześć mogę wygrać tyle.
Na stronę twoją zajebistą nawet 10 000 dam a co jak szaleć to szaleć, dla zajebistej strony i gostka, dla rozwoju.
Górnik nie wygra ?
3 610 680. kedzior13 2019-07-11 (22:43) tutejszy
z terminem ostatnim 22 07 krzysztof nie Ci wpadnie
A czemu ?
z terminem ostatnim 22 07 krzysztof nie Ci wpadnie
A czemu ?
gonzaga jak ?
Jak wygram wszystkim stawiam piwo, bo ja dobry chłopak. Albo inaczej zorganizuje wyjazd do studia Lotto i Macdonald oczywiście.
Krzysiek c,ale jak ten kupon Ci wejdzie ,to wtedy wszystkie dziewczyny z Twojej okolicy beda sie do Ciebie kleic i ta kasa rozejdzie sie w ciagu kilku miesiecy
E...,no daj spokoj,dla mafii to sa za drobne kwoty..... Co innego jakby Krzysiek trafil 6 w LOTTO przy jakiejs wiekszej kumulacji....i sie do tego chwalil...,wtedy faktycznie,mogloby byc nieciekawie.
@kedzior13 >> rzeczywiscie..,zaszly spore zmiany w naszym kraju w ciagu ostatnich kilku lat.Zwykla pietruszka chodzi po ponad 20 PLN,to faktycznie...,kilka tygodni i byloby po wygranej od bukmachera....
Gonzaga jesteś muchą?
Gonzaga boisz się mafii ?
69 Ty też się boisz ?
Co się z Wami dzieje ?
69 jak wygrasz i będziesz się bał to zgłoś się do mnie
Damy radę
A gonzo nie wygra więc ma spokój
Ale macie problemy
Jak się boicie to nie mówcie nikomu że wygraliście i tyle
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.