Wpisy 3 608 145 – 3 608 244
8 lipca 2019 21:44 → 8 lipca 2019 22:36, 100 wpisów
Typowania Super Szansy
mrowka faraona wytypował(a) 0007555 - wygrana 10 złtomek 75 wytypował(a) 3843455 - wygrana 10 zł
krzysztof c wytypował(a) 1232255 - wygrana 100 zł
TUS wytypował(a) 9861955 - wygrana 10 zł
Ana71 wytypował(a) 9945555 - wygrana 10 zł
ARCIO wytypował(a) 5300455 - wygrana 10 zł
IvanZZ wytypował(a) 0793855 - wygrana 10 zł
mikieta123456 wytypował(a) 6868855 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki ekstra pensja - 02,06,12,27,33 oraz dodatkowa liczba 01
Typowania Ekstra Pensji
NOSFERATU wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 złeuromisiek wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
marc1978 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
natalka2008 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
tadeo18 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
antenkowicz wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
krysta_chm wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
MrZibi wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Byłem kiedyś z duuuzo mlodsza alena dłuższą metę to nie działa...
Dopisano wyniki ekstra premia - 07,14,16,17,23 oraz dodatkowa liczba 04
W so i nd w Lubinie nie w Lublinie cuprum hits festival fan factory mr prezident stachurski miedzy innymi w nd w so fan factory alexia dj bobo wisniewski ja będę w nd
Motocyklista zderzył się z sarna... Stracił panowanie, uderzył w drzewo... Reanimejszyn i zgonejszynnie pisali gdzie jest sarna i jak szybko jechal motocyklista?
dla wygranych i typujacych
Dopisano wyniki Kaskady - 1,2,3,5,8,9,13,14,15,17,22,23
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
trafione 5/9 liczb
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Drapalem jakas za 5 i za dyche ostatnio to w tej za 5 byla dycha w tej za 10 nic
Cześć jestem na 14 miejscu mając 369 punktów. Jak to możliwe po 16 losowaniach ?
wirtualnie grajmy nie za pieniądze szkoda pieniędzy ciężko zarobionych wydawać na pasożyta
A jadę na pielgrzymko-wycieczkę: Świebodzin, Poznań, Zielona Góra, Gniezno. Ktoś z was stąd ?
korzeń pietruszki 29 zł / kg to ja dziś kupiłam kurtkę za 39.99 gdzie tu logika
co nie którzy pracują całą godzinę a czasem 1,5 godziny na korzeń
3 608 136. Mulag to prawda ze duzo kobitek zwraca uwage na zarobki faceta,dobra fure i dom i ze z tymi co maja ponizej 6 tys mies, sie nie ogladaja i niecha nawet gadać, ale forsa to żecz nabyta jest niestety dzisiaj masz miliony jutro nie masz nic, a facet zawsze zostanie na dobre i na złe, jesli dla kobiet jest warzniejsza kasa niż wartości rodzinne i jej druga połowka ,to to nie jest kobieta tylko materialistka która jest z gosciem dla kasy, zaś ta pani która tak mowiła za czaśówe rzadu PO mówiła to ma coś z deklem nie tak,widać i powinna z takiego sejmu odrazu trafić na zielona łaczkę,czyli do pośredniaka , ja bym rzadzacym i tym co pracuja w sejmie złorzył propozycje nie do odrzucenia, aby wszyscy którzy sie tam udzielaja i pieprza głupoty i ustalaja durnowate ustawy,aby wszyscy sie zrzekli diet poselskich i ploborów które dostaja,i zeby sie wzieli za uczciwa prace, a nie tylko cyrk i cyrk robia z pastwa sobie, wszyscy którzy nie mysla tak samo powini byc usówani z sejmu i senatu , nikt z nich nie powinien dostawc zadsnego wynagrodzenia, powinni pracować społecznie, nie za kase, chca rzadzic niech rzadza ale tak aby było dobrze w kraju dla kazdego polaka, nie tylko dla wybranej kast ludzi, jak tych co maja 500+ i i np.posłów ,bo tylko o te 2 grupy sie dba inni siie juz nie licza
3 608 171. gantes1984
3 608 182. Mulag masz racje
zawsze drożało i będzie niestety teraz po tych deszczach teraz suszach lepiej nie będzie niestety
padało marze o tym a tu nic co jakiś czas chmury mocny wiatr wydaje się że to ten moment na deszcz a tu nic rozjaśnienie i słońce oj nie dobrze
niedługo ze sklepu będziemy dzwigać pustą torbę a kaski ubędzie
U mnie to samo z tym deszczem ,chmury nadejda ,juz zanosi sie na deszcz ,a tu lipa
Mulag tak samo u nas z tą pogodą wydaje się że tak pochmurno i zimno i popada a tu tylko mrzonki
ile razy podlewam na działce a ktoś będzie padało do mnie a tu nic dobrze ze podlewam
uwarzam ze wszyscy polacy powinni zerobic na złość rzadzacym,którzy wszystko robia aby z nas zerżnąć jak najwiecej kASY,propozycja nie do odrzucenia niech wszyscy polacy posadza sobie w doniczkach, skrzynkach i na działkach pietruszke, i inne warzywa niech nikt nie kupuje nic w sklepach z warzyw, wtedy wszystko bedzie gniło i ceny spadną szybkobo panstwo na tym straci, duzo, bo jesli nikt tego nie kupi, jak państwo troche straci,to wtedy moze sie kapna ze z ludzmi trzeba zyc w zgodzie anie podnosić ceny dla społeczeństwa, panowie i panie rzadzacy nie wszyscy dostaja 500+ od was na dodatkowe przyjemnosci i nikogo nie jesrt stac na pietruszke po 29zł za kilogram
Arczi ten rzad,czy inny kazdy patrzy tylko ,zeby napchac swoja kieszen
a przecież jest na pisane w księdze że plag egipskich nie b ędzie rozumiem że źle zostało przetłumaczone chodziło o powracające
Miłego dnia, trzymajcie się, brawa wygranym, a i powodzenia w kolejnych losowaniach, dobranoc.
3 608 218. Wojtt 2019-07-08 (22:27) ND
dlatego jestem za tym aby pracowali społecznie ,nie za kase zabrac im uposarzenie, diety poselskie, i pozbawić ich wszelkich przywilejów, niech pracuja tak jak kazdy z nas od samego poczatk i od najnizszej krajowej, niech pokarza od siebie jak to jest pracować za mniej niż te 6tys zł na miesiac brutto, jesli tylko złodziej i głupi pracuje za takie pieniadze,morze ktoś z PO pokarze jak pracuje uczciwie i po 12 godzin dzień w dzień i zarabia te 6tys, na rekę bez szwindlu i oszustw
dlatego jestem za tym aby pracowali społecznie ,nie za kase zabrac im uposarzenie, diety poselskie, i pozbawić ich wszelkich przywilejów, niech pracuja tak jak kazdy z nas od samego poczatk i od najnizszej krajowej, niech pokarza od siebie jak to jest pracować za mniej niż te 6tys zł na miesiac brutto, jesli tylko złodziej i głupi pracuje za takie pieniadze,morze ktoś z PO pokarze jak pracuje uczciwie i po 12 godzin dzień w dzień i zarabia te 6tys, na rekę bez szwindlu i oszustw
jutro gram na 7 skreśleń przy 3/7 już jest na + , wprawdzie nie 500+ ale zawsze