Wpisy 3 607 602 – 3 607 701
8 lipca 2019 03:39 → 8 lipca 2019 12:11, 100 wpisów
Nad morzem upał;
Gdańsk: +14, pochmurnie z przelotnym deszczem.
Gdańsk: +14, pochmurnie z przelotnym deszczem.

Przerwa na
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/20343/other/std/64540df5f7.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Chyba czekają nas duże podwyżkipatrząc jak rządzacy rozdawaja pieniądze na wszystkie dzieci,na niepełnosprawnych tych co wcale nie wychodzą z domu i na najniższą krajową mam wrażenie że kiedyś to się skończy i trzeba będzie komuś zabrać albo dołożyć większości
Tomi77 mi dawno się odechciało pisac i tak zapalency się ciesza ze tak jest za ich kase inni mają wow tylko z czego pozostali majs zyc niech kazdy zarabia tyle co oni polowe chociaz przy tych cenach co sa bylo by wtedy ok a nie kasw większośći idzie tam gdzie ludzie zdrowi zamiast pracować to wola brac nie wspominając o biznesmenach pewnych z pewnym panem na czele co dostaja za co tyle dzieci umiera na raka różne choroby brak slow lepiej o czyms milym popisac
Co się przejmujecie włączą drukarke I kasa będzie bo ile można vat uszczelniać....jak wam z kranu kapie to ile razy hydraulik przychodzi raz czy sto razy
Ciężki wybór byl na 14h nic na siłę 1x5 1x10 to co typniete weźme raz mini i zdrapke za 2 zl lucki
W miejscowości Konstancin-Jeziorna padła wygrana 323 940,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 2 145 959,50 zł w grze Eurojackpot
Witam wszystkich
Ekstra Premia:
1,2,4,5,8,10,16
początki:
5,8
2,5,8
2,8
2,4,5,16
Ekstra Premia:
1,2,4,5,8,10,16
początki:
5,8
2,5,8
2,8
2,4,5,16
Hej Gosia zagram se dzisiaj w ta ekstra pesyjke z premia no i typne 01,14,06,08,09,32,25,17,29,35 to tak wstępnie być moze cos się zmieni wpadnie w oko jesli nie z tych licz wybiote 5 a dodatkowa 03
W miejscowości Baczyna padła wysoka wygrana w zdrapce GÓRA KASY
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Mnie gosia do ep korca twoich liczb oboki 01 06 17 dodatkowa taka sama 03
Czy dzisiaj wysylajac 7/7 na 4 losowania obejmie promocja wie ktoś cos może ktoś cos wygral wysyłając dzien wcześniej chociaż 3/7 lub 4/9 np eh poczekam do jutra
Tomi nie długo liga 2 sobotę super puchar piast Lechia w w ta środe liga mistrzów piast w czwartek liga Europejska cracowia legia baty jak nic
Według mnie powinna obejmować promocja na te jutrzejsze losowania
Tomi ten sezon o tyle będzie ciekawy gdyz 2 ekipy leca a 3 od konca będzie grala mecz o utrzymanie z wygrsnym z 1 ligi tam 2 awansuja a 4 ekipy beda grac taki maly polfinal wygrany finalu awansuje do ekstraklasy
Witam wszystkich
U mnie nie pada . Słońce co chwila wychodzi zza chmur .
Magda
Mewa witaj
Ta mewy fruwają zczególnie w porcie
Dlaczego pytasz o mewy ?
Ide cos na obiadek poszukac złapać ... Bo mewy to fajne ptice jak papuszki to lece
Magda kiedy tu bedziesz ?
Wczoraj papuszka chciala zszamac mi ucho ara niechciala z ramienia zejsc kakadu kubus wyrwal kubek z ziarnem lece powaga
Mewa ja mewy karmię rybami. Dobrze robię?
Magda czekam tu na Ciebie
Nie są żywe
W porcie byłem i tu jest przetwornia ryb. Wziąłem parę kilo i dalem mewom. Rzuciły się na to skrzecząc dnośnie . Widocznie w ten sposób mi dziękowały. Było tu dużo turystów i patrzyli się na to z uśmiechem. Później Mewy wzbiły się w powietrze i zaczęły krążyć nad tymi turystami i wypuszczały z tyłka kupy. Wtedy turyści przestali się uśmiechać i czym prędzej uciekali w popłochu z terenu otwartego i chowali się gdzie popadnie . To było bardzo dziwne bo wyglądało jak atak Mew i bombardowanie ludzi.
Magda kiedy tu będziesz bo sama widzisz z nudów wymyslam dziwne rzeczy. Chodzę do portu i karmię Mewy
Magda ze mną nie bedziesz się nudziła to jest pewne. Moze 6 w Lotto nie wygramy ale bedzie wesoło
U mnie już słońce wychodzi i zaczyna się robić ciepło
U mnie już słońce wychodzi i zaczyna się robić ciepło
Megamocny wiadomo że 1
Mewa lukaj co jakiś czas
Co znowu Rusza ?
W miejscowości Kraśnik Dolny padła wysoka wygrana w zdrapce 500 PRZEZ 365 DNI
Szkoda że nie 100 % ale jak na 7 liczb to będę grał. Niech tylko Magda tu przyjedzie to wymyslimy takie numerki że napewno wejdzie
mialem kiedys paczke tej zdrapki i nie bylo takiech wygranych
Magda czekam koło Domu Rybaka
Tu się znajdziemy na 100 %
Poznasz mnie na pewno bo w ręku trzymam dużą latarnię morską
Tu się znajdziemy na 100 %
Poznasz mnie na pewno bo w ręku trzymam dużą latarnię morską
Magda
ale co, codziennie beda mu dawac 500 zl przez caly rok? codzien przelew albo listonosz
Magda wieM ze o 14 stej nic nie trafię skan w profilu
dzis mi sie snil kupon z numerami ale jak sie obudzilem to juz nie pamietalem
moze bylo 10/10
moze bylo 10/10
Zbyszek to żeś zaszalał.Widzę kilka dobrych liczb u Ciebie ale porozrzucanych,2/5 w kilku zakładach widzę.