Wpisy 3 607 402 – 3 607 501
7 lipca 2019 19:58 → 7 lipca 2019 21:28, 100 wpisów
Arczibalik73 tak zaczynamy od nowa przygode5z TS
Arczibalik73 jestem od dziś nad morzem i tu będę grał
sebastian gramy teraz w multika,tylko w multika ujkladd na 7 liczb proponuje ,jesteś nad morzem to fajnie to wypoczywaj udanego urlopu życzę, i wysokich wygranych w wolnym czasie, , ja gram teraz tylko w multika mini narazie odstawiam na bok, gram tu gdzies coś wpada ostatnio, teraz robie słoiki z wisniami
Wisnie to dobre i zdrowe owoce.
Po ile kupowaleś wiśnie?
U mnie pracownicy chcą zarabiać minimum 8000 zł na miesiąc
I teraz pytanie czy to jest dużo czy mało?
Tak Gosia zatrudnię
Kiedy przyjedziesz ?
Na rozmowę kwalifikacyjną
Od kiedy byś chciała podjąć tę pracę?
Jutro kupię cukinię i zrobię w paski na obieraczce dodam papryczkę chili i natkę pietruszki trochę soli i aldente pychotka
sebastian M nie wiem po ile sa wisnie, nie kupowałem ale rwałem , koło domu mam plac zabaw, i tam mam posadzone drzewka z wiiśniami, które sam kiedys z 4 swoimi sasiadami z bloku sadziliiśmy to było jakies 35 lat temu. posadzilismy wtedy 45 drzewek na około polacu zabaw tak zeby matki z dziecmi mogły podczas zabaw z dziecmi mogli skorzystac z przepysznych owoców, moi są siedzi ktorzy zemana to sadzili juz niezyja zostałem tylko ja , plac zabaw dla dzieci juz był kilka razy przebudowywany, i zmieniany bo dzieciaki niszczyły sprzet a i tez lamali drzewka. z 45 drzewek wisni pozostało tylko 15 wisienek , co roku jest mniej drzewek, za płotem placu zabaw , kiedys pewien gosciu posadził okolo 150 drzewek wisni, kiedy gosciu zmarł, polowa miasta zlatywała sie tu do mnie na osiedle , za płot za plac zabaw ii wszyscy rwali wisnie, bo byłuy skupy wisni, i jedni rwali na sprzedarz inni na wino, , ja zaś zawsze byłem w plecy bo jak rwali wisnie to moje wisnie na placu kytóre sadziłem za łepka jeszcze tez oberwali, teraz w miejscu gdzie była ta tzw. plantacja wiśni ,mo kolega postawił 35 garazy, ktorew wynajmuje, wisnie przestali skupować, wiec teraz ja wszedłem do akcji, , poszedłem za dom na plac zabaw zxobaczyc jak tam z wisniami jest i i sie przeraziłem, ponioewaz wisnie sa czarne i duze i nikt niezrywa, wiec udałem sie do domu po wiaderko i zaraz poleciałem okolo 18 godz, na te wisnie do godziny 21 , narwałem 2 wiadra tych wisni, takie wiadra około 19litrów, nastepnego dnia poszedłem ponownie i znów takie 2 wiadra 10 litrowe zerwałem, i teraz robie słoiki z tymi wisniami, na zime taki słoiczewk jest jak znalazł, ja wisnie uwielbiam, zreszta dla diabetyków sa najlepsze i bardzo wskazane,ja bardzo lubie owoce jeść , niema m niestety działki, ale mam wisnie co roku na placu zabaw, paru moich znajomych tez juz mi zadeklarowało ze przyjda tu na wisnie , bo wiadomo kazdy moze z tych drzewek skorzystac, kiedys moji znajomi mnie czesto zapraszali do siebie na ogrodki bo im sie niechciało zrywac oqwoców woleli aby spadły i zgniły niz je zrywać, ja zaś rwałem sobie zawsze na przetwory , bo poco maja się zmarnować, jak moge zerwać i je wna cos wykorzystac
Sebuś ja też jadę nad morze na cztery dni do Krynicy Morskiej
wiem ale miałam nad jeziora pod namiot ale też zimno więc wybrałam domek i zwiedzanie jazdę rowerkiem
a w przyszłym tygodniu jeziorko i namiocik
a w przyszłym tygodniu jeziorko i namiocik
No kto ma urlop od 1 ten ma urlop... Gówno z tegoziiimno i raczej do 15 szans nie ma na ciepelko
witam wszystkich obecnych na czacie
tak jak gra w lotto ja se na wakacje odłożyłam nie grałam w multi
rwijcie i zbierajcie owoce jak macie, i róbcie przetwory z nich na zime bedzie jak znałazł, zima wszystko bedzie drogie, w sklepach a słoik owoćów bedzie jeszcze drozszy niz rok temu,ja w ubiegłym roku za słoik litrowy wisni w sklepie płaciłem 5,99zł top ile bedzie teraz kosztował zima jak zwykłły korzen pietrusszki kosztuje 29zł
3 607 445. Gosia__77
owoce wykorzystujcie do ciast, i innych zeczy taki placek z wisniami mniam mniam
owoce wykorzystujcie do ciast, i innych zeczy taki placek z wisniami mniam mniam
3 607 441. krasnalek 2019-07-07 (20:45) Białystok
w tym roku lato nie dopisuje 2015 bredziła że jej za ciepło
w tym roku lato nie dopisuje 2015 bredziła że jej za ciepło
Cześć który będę w wyścigu, jadę Strollem z Wiliamas na najtrudniejszym poziomie z 18 pola ? Dla zwycięzców nagrody w postaci czteropaka.
Zb
Dziś w pracy 13 h
2019-07-07 (21:08)
Witajcie
szerszen spadaj
Zenszen
Zb typuj
zeńsię witoj
Żeń-szeń?
Krasnalek
Osa
3 607 451. zbigniew g 2019-07-07 (21:02) nr wpisu 3 592 987