Wpisy 3 605 139 – 3 605 238
2 lipca 2019 17:56 → 2 lipca 2019 21:37, 100 wpisów
Mewa z tamtych liczb eksperymentalna wybrana 7 ciekawe czy coś wleci polecę na małej stawce
Hej kędzior się zobaczy ciekawe czy te liczby wejda z twoich na 14h wieczorem
Cześć
Użytkownik kedzior13 dodał nowy komentarz w temacie:
Ekstra Premia - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Pasko.Może podasz przynajmniej miasto z którego wyszły takie skandaliczne wpisy.
Myślę,że to nie koliduje z RODO.
Myślę,że to nie koliduje z RODO.
Użytkownik 16tomash03 dodał nowy komentarz w temacie:
Póki co odblokowałem również limit 10 wpisów dziennie.
Nadal będzie limit, że wyłącznie osoby które zarejestrowały się 30 dni temu mogą pisać... każdy nowo tworzony nick i tak nie może pisać dopóki nie minie miesiąc.
Inna sprawa to podejmę jeszcze dzisiaj kolejne blokady wobec osób, które:
a) piszą co popadnie
b) piszą aby wzbudzić zdenerwowanie u innych
c) itp
Nadal będzie limit, że wyłącznie osoby które zarejestrowały się 30 dni temu mogą pisać... każdy nowo tworzony nick i tak nie może pisać dopóki nie minie miesiąc.
Inna sprawa to podejmę jeszcze dzisiaj kolejne blokady wobec osób, które:
a) piszą co popadnie
b) piszą aby wzbudzić zdenerwowanie u innych
c) itp
Korzystając z nieograniczonego limitu
Pozdrawiam sympatycznych normalnych
oraz Wszystkich zainteresowanych liczbami i tematem Lotto
Przychylnych z innych stron,w tym TP też
Pozdrawiam sympatycznych normalnych
oraz Wszystkich zainteresowanych liczbami i tematem Lotto
Przychylnych z innych stron,w tym TP też
Na dziś 20 zakładów w mini z chybika
A ja po jednym wpisie dostałem blokadę i nie mogłem już więcej nic pisać Nie wiem z jakiej przyczyny
A teraz przystępujemy w takim razie do typowania liczb
Moje liczby na dziś to takie
26,28,31,41,71
26,28,31,41,71
Kaskada trudna ale walczę jutro... jak nie wejdzie pierwszych 5 liczb to dalej nawet nie warto sprawdzac
Tomi
Tomi Myślisz że w Kaskadę szybciej wygrasz Jak w mini?
Tomi Pamiętaj że Kaskada to jak loteria bo nie masz żadnego wpływu na wytypowane liczby
3 605 030. megamocny 2019-07-02 (08:49)
26 dzis
mistrz i zalatwilem wam czat
26 dzis
mistrz i zalatwilem wam czat
Forsami
Dziś podobno mają wejść nasze liczby
Dziś podobno mają wejść nasze liczby
cóż fajna strona Pasko oczywiście są małe potknięcia administratora - wybaczalne- są oszołomy którzy nie chcą lub nie potrafią się zachować i są normalni ludzie myślę jednak sobie że wprowadzanie banów kar i blokad to jest nic innego jak dyktatura i takimi metodami nikogo i nic się nie nauczy! po prostu tych którzy się zachowują w nie właściwy sposób należy ignorować i tyle!
walczyliśmy o wolność i mamy ją choć próbuje się nam tej wolności zabierać nakazami i różnymi regresami a i podarkami jak powiada klasyk"głupi naród to kupi" ale strońmy od takich klasyków bo popadniemy w tarapaty)-:
i na koniec kochajmy się kochać ludzi bo tak szybko umierają tego klasyka polecam słuchać bo to był mądry człowiek Pozdrawiam wszystkich Serw
walczyliśmy o wolność i mamy ją choć próbuje się nam tej wolności zabierać nakazami i różnymi regresami a i podarkami jak powiada klasyk"głupi naród to kupi" ale strońmy od takich klasyków bo popadniemy w tarapaty)-:
i na koniec kochajmy się kochać ludzi bo tak szybko umierają tego klasyka polecam słuchać bo to był mądry człowiek Pozdrawiam wszystkich Serw
Wyślę dziś kaskadę aby Tomi miał milej
Wojtt gramy dalej ..Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
remont żabki ...stary właściciel zdał lottomat ,nowy musiał czekać 1 miesiąc nareszcie mam blisko
witam wszystkich co tu się dzieje/ co ja tuy czytam, czat bedzie zamkniety? nie moze być
Arczibalik73
Czat był nieczynny
Czat był nieczynny
Wyznaczylem 16 zł na caly tydzień... Postawiłem na kaskadenie wiem czy wytrwam bo zazwyczaj grałem Lotto, mini czasem multi
tylko 10 wpisów dziennie i dla wybranych osób tylko no po prostu super
sebastian M witaj przyjacielu, kiedy był nieczynny, chyba jak mnie było co tu kilka dni tutaj, sebastian jak tam, grasz w coś ? bo ja chyba zaczne grac w mini juz niedługo moze i nawet dzisiaj puszcza sobie juz po 1 zakładzie na mini i na multika,
sebastian M witaj przyjacielu, kiedy był nieczynny, chyba jak mnie było co tu kilka dni tutaj, sebastian jak tam, grasz w coś ? bo ja chyba zaczne grac w mini juz niedługo moze i nawet dzisiaj puszcza sobie juz po 1 zakładzie na mini i na multika,
3 605 189. slawek10, Abudabi89 witajcie
Ważne!!!
...................
"Skanowanie naszych dokumentów przez firmy BĘDZIE zabronione"
Od 12 lipca:
- zakaz skanowania dowodów osobistych.
- paszportów, praw jazdy, kart pojazdów, legitymacji osób.
.............................
"Dwa lata więzienia za ksero dowodu".
.....................
A co będzie np. z grą przez internet jak trzeba tam przesłać skan?
...................
"Skanowanie naszych dokumentów przez firmy BĘDZIE zabronione"
Od 12 lipca:
- zakaz skanowania dowodów osobistych.
- paszportów, praw jazdy, kart pojazdów, legitymacji osób.
.............................
"Dwa lata więzienia za ksero dowodu".
.....................
A co będzie np. z grą przez internet jak trzeba tam przesłać skan?
Abudabi.
Pasko.
Ja nie gram w wynalazki TS.
"Precz z TS"
Ja nie gram w wynalazki TS.
"Precz z TS"
Wiecie jak wygląda japońskie Mini Lotto?
>> 5/31 <<
>> 5/31 <<
Arczibalik73 zacząłem grać w Mini i od razu wygrałem 25,60 zł za 3/5
Ja tu jestem dość długo i pamiętam że moderatorem na tej stronie był"
>> Robal_36 <<
>> Robal_36 <<
Robal moderatorem ?
Można pisać... ile się chce.
Nie dotyczy to nowych.
Nie dotyczy to nowych.
Zapowiada się zimna noc z temperaturą poniżej 10 st.
jak oni na stronce daja zdrapke na probe co jest pusta to niezle mnie zachecili do zakupu
nawet na sucho nie mozna nic wydrapac
nawet na sucho nie mozna nic wydrapac
Megamocny jesteś znawcą od zwariowanych... pomysłów.
Jedna nawiedzona babka uznająca się za... jasnowidza ogłosiła, że potrzeba jej 1 500 zł na kryształową kule???
Pytanie: ile może kosztować taka kula?
Pytanie poważne.
Jedna nawiedzona babka uznająca się za... jasnowidza ogłosiła, że potrzeba jej 1 500 zł na kryształową kule???
Pytanie: ile może kosztować taka kula?
Pytanie poważne.
Najdroższa, średnica 14 cm: 400 zł
Cisza, to przerwa na
Zacząłem od 26 ale co któreś losowanie gram... W tym tyg pn, śr, pt i niedz... liczę na jakieś odpady
ruch jak na Marszałkowskiej a przecież wprowadzono ograniczenia
dziś tylko eksperymentalne 2 MM i Lotto z awtomatu a tak sobie dla jaj wziołem
dziś tylko eksperymentalne 2 MM i Lotto z awtomatu a tak sobie dla jaj wziołem
pytanie do Pasko czy będzie można handlować niewykorzystanymi wpisami np wartość jednego wpisu 1 zakład mini , zielona stałaby sie bardziej biznesowa
Mewa ciekawe co z naszych miksów wejdzie , żeby choć na waciki .....
Mewa ciekawe co z naszych miksów wejdzie , żeby choć na waciki .....
Hej kędzior to żeś pan zaszaleć ja sie zakręcić i mam ino na wieczór 1x mini i multi 2x6 1x10 na jutro na 14h nic z rana podumam przemysle typne 1 lub 2 propozycje 8 dam na forum
Kędzior wg wpisu 150 nie ma ograniczeń ino trza byc grzecznym i samemu ze sobą się nie
nic nie wiem o żadnych ograniczeniach ,, ktoś ma sraczke na tośka albo odwrotnie
Osa