Wpisy 3 604 338 – 3 604 437
30 czerwca 2019 21:49 → 1 lipca 2019 08:52, 100 wpisów
Tomi. Brawo
Gorzej. Mialem na sucho
Tyskie... Miód... Sok z cytryny i czosnku... wasze zdrowiegdzie jest kibel?
Grajcie w kaskade...
Ja pn, śr, pt,nie... Po 2 kaskady ale nic innego nie gram
Ja pn, śr, pt,nie... Po 2 kaskady ale nic innego nie gram
Brawo tomi
Tez tag mam
Zobaczcie... Kaskada jest tylko z maszyny i niby się zakłady nie powtarzają... Więc warto choć 1 kaskade wziąć... no ktoś coś musi traficno to toco nawarzylem... Kinga fajna z Ciebie sasiadka
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Od jutra ppk to winstytucja PISU
Dopisano wygrane Super Szansa
3 604 341. tomi77 spokojnie nic ci po tym trunku nie bedzie
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 108 135,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
3 604 349. tomi77 wiesz dlaczego kaskada jest z maszyny tylko, delatego aby nikt z graczy niewytypował liczb za ktore TS bedzie musiał zapłacić , a tak losuje liczby maszyna i mało kto coś kolwiek łapie a kasa leci na konto TSa
Witam Wszystkich czy wiadomo już gdzie padło te 9 piątek w mini dnia 28.06? Jakoś nie zauważyłem informacji bota.
Informację o wygranych w weekend jak zawsze w poniedziałek.
ja pusciłem wczoraj wieczorem sobie testowo na 3 losowania kuponik z pewnymi liczbami, 10/10 wieczorem wpadło z nich tylko 3/10, o 14h wpadła mi dzisiaj tylko 3/10 teraz z wieczora na tym samym kuponie wpadło juz teraz 5/10, znakiem tego ze trzeba grac tylko na jednych liczbach i nawielokrotnosc losowan a nie za stawke 10krotna
kaskada jak i ss, to jest wyrzucenie kasy w błoto bo jaka masz pewnosc ze akurat wylosuja twoje numerki
3 604 373. kedzior13 to nie tosiek jest nieprzewidywalny tylko my gracze, typujemy , wysyłamy i czekamy na bład popełniony przez Toska, a z nam coś padnie, i wtedy to my wygrywamy
Właśnie... Żadna... To taka że w miesiącu policja weźmie mnie na alkomat i wydmucham 1 promil
zerknę w mapki co skreślić na jutro , tam jest 50% odpowiedzi na moje pytanie o numerki
ja gdybvym wczoraj przed wysłaniem tego kuponu który pusciłem na 3 losowania, wczoraj wieczorem, posłuchaół swojej intuicji i tych numerów które zatypowałem a nieskresliłem z tymi co skresliłem, to teraz w losowaniu wieczornym nie miałbym tylko 5/10 a całe 10/10 bo mnie ciagneło cholernie na te numery jak 42,32,35,64,34, a le ich nie skresliłem, odpusciłem je sobie, wzamian zza nie dałem inne i dlatego mam to co mam a widze ze byłem tak blisko głownej wygranej dzisiaj i byłyby 2 trafione głowne wygrane a tak jest tylko 1 i niestety nie moja
ale to nic niedlugo i bedzie tez moja
ale to nic niedlugo i bedzie tez moja
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 73 parki - niewylosowane w Czerwcu w 2019 r
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w Lipcu Pozdrawiam
3 604 378. korn748 dzieki i wzajemnie
Ponownie!
Kto mi odpowie co to jest,że:
kursor mi lata jak wściekły po ekranie???
Kto mi odpowie co to jest,że:
kursor mi lata jak wściekły po ekranie???
3 604 380. gonzaga 2019-06-30 (22:41) Scyzorykowo
.
.
Moze to nie kursor tylko mrówka
.
.
Moze to nie kursor tylko mrówka
odłacz kabel usb, uruchom ponownie komputer, po uruchomieniu podłacz mysz i sprawdź
a co zrobic kiedy np. chce wpisac tekst w komunikator a komputer nie pisze wyrazow tylko pisze samoczynnie 111111111111111111111111111111111111111111111111111111, zaznaczam ze nie wciskam zadnegoklawisza na klawiaturze tylko daje nowa wiadomosc a tu takie cos leci samoczynnie1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111,
MAM Z TYM PROBLEM JU\Z DŁUZSZY CZAS,kiedy chce cos wpisać jakas wiadomosc to zaczyna sie jedynkowac , poniewaz mam uszkodzona klawiature111111111111111111111111111, poniewaz mam uszkodzona klawiature w lapku podpiełem klawiature ze stacjonarki, , ale to nic nie daje dalej jedynkuje jakprzy orginalnej klawiaturze laptopa wtedy musze bekspace zatrzymac w klawiaturze laptopa i ze stacjonarnej klawiatury skasowac te 1111 ...aby coś napisać wogołe i tak jest za kazdym razem, , a język lapka jest ustawiony na polski programisty,
gonzaga, skoro nie masz myszy to pewnie coś z touchpadem (laptop?). Sprawdź czy sterowniki są aktualne.
arczibalik, nie próbowałeś oddać lapka do serwisu? może coś by pomogli z tą klawiaturą
arczibalik, nie próbowałeś oddać lapka do serwisu? może coś by pomogli z tą klawiaturą
dobry -zły ptaku miałeś odfrunąć a siedzisz tu i zniechęcisz ludzi do portalu jaki masz w tym cel konkurencja Pasko
3 604 390. Kruk8 nie poniewarz laptopa dostałem w prezencie od osoby z rodziny , laptop został zakupiony w niemczech prosto \z amazonn.de, i jest to nowy laptop, firmy lenovo thinkpad t420, nie jest odnawiany tylko nowy. oczywiscie pisałem do Lenovo polska i opisywałem problem, z lenovo polska odpisali mi xzee laptop ten na polskim rynku niepodlega gwarancji tylko w kraju gdzie został zakupiony,i weż teraz jedz do niemiec zeby dac laptopa do serwisu, bo w polsce serwis lenovo CI nie pomorze, z tym problem niestety klawiaturka do tego laptopa to tylko koszt okoló 285zł do 385złna alegro. juz myslałem aby kupic gdzies uszkodzonego laptopa takiego samego i sam bym sobie wymienił ta klawiature, ale niestety ciezko jest dostac gdzies teraz taki model. serwis lenovo qw polsce rozklada rece bo laptop niezostał zakupiony w polsce tylko w niemczech, i jest to laptop przystosowany tylko na tteren niemic, dlamnie to troche śmieszne jest, bo firma taka powinna świadczyć servis swojego sprzetu bez wzgledu w jakim kraju został zakupiony a nie klijentowi ograniczać ten dostep do servisu, moza kilka lat sobie go zrobie sam jak gdzies dorwe takoiego samego lapka z dobra klawiatura, dlamnie to jest śmiech na sali zeby sprzedawac lapotopa , dawac na niego gwarancje 2lata a w ciagu uzywania tego laptopa 9 miesiecy aby padła klawiatura podczas zwykłego pisania . a podobno jest to laptop niezniszczalny i trwały w urzyciu. z najlepszych podzespołow składany i jest to w dodatku firma IBM
A jakiś "zwykły" sklep kompuetrowy w okolicy? Również świadczą usługi naprawcze
Witam
ts nie był dziś łaskawy wydane 20 zł i żadnego zwrotu
ciężko coś ostatnio większego trafić
jeszcze tydzień gram. potem tydzień na wakacje zagranicę i będzie przerwa w gry ts
ja od jutra 1 lipca wchodze do gry multi, najlepsze czary i 1000 zakladow
moji znajomi jak maja jakis problem z komputerami swoimi to do mnie przynosza swoj sprzet, i ja im pomagam z tymi ich lapkami, i stacjonarkami, tez, rózne juz komputery naprawiałem, ale jesli chodzi o lenovo to z tym badziewiem nie miałem jeszcze zbyt do czynienia, w mojej okloicy niema sklepów czy serwisów naprawczych sprzetu tej firmy dlatego tez nikomu nie polecam zakupu komputerów tej firmy, bo sam widze jaki jest to szajs ladnie wyglada ma kilka swojich zalet tez, ale czesto pada w nich klawiatura jak i matryca, kiedys w mojej okolicy był sklep komputerowy prowadził go mój kolega, młodszy ale pomimo swiadczenia usług serwisowych jak i sprzedarzy koputerów postanowił sklep zamknac i i zakonczyc swoja działalnosc ze wzgledów finansowych chyba , był to bardzo dobry informatyk, naprawde swiadczył usługi swoje w całym powiecie, ale zrezygnował, juz oniebo lepiej wypadaja na tym firma ASUS, i HP, i uwarzam ze komputery tych 2 firm sa najlepsze chyba , mam w domu HP CIEZKIEGO JAK GRZMOT którego tez dostałem w prezencie bo ktos nieuzywał juz go bo kupił sobie juz apple i chcial zakonczyc przygode z windowsem, ale tu wnim jest jedna wada pomimo ze lapek smiga jak ta lala ale problem to jest bateria i zbyt mało ramu jak i mała pojemnosc dysku,ja sie smieje ze dostałem tego lapka w spadku,nie jestem jego pełnym wlascicielem, jeszcze bo mam go jako komputer awaryjny na czas zanim zrobie sobie lenovo swoje,wiec tez i niemoge w nim nic zrobić na wlasna rekedlatego zas tez uwarzam ze niema to jak miec komputer stacjonarny, pomimo ze jest gabarytowo wiekszy od laptopa i wiecej zabiera miejsca w domu, ale jest niezawodny , bo jesli tu sie coś w nim skrzani , to czesci do niego sa bardziej dostepne i tansze jak do jakiegos lapka, nawet te aipady, tablety sa do bani jak tam cos siadzie to jedyunie gdzie to sie nadaje to tylko do kosza, jako śmieć, nikt tego niechce naprawiac,
dlatego jesli kiedys zobaczycie cos takiego tu na czacie umnie w wiadomosci typu 11111111111111 prosze nie brać tego za jakies spamowanie z mojej strony, tylko jako bład pisania i awarie klawiatury, ja oczywiscie bede sie starał aby do czegos takiego nie doszło i aby tekst był normalny a le nieraz moze i cos wpasc ,gdybym chiał zas spapamowac to bym uzył innej kobinacji cyfr np, 5555, a nie typu 11111, kiedyś gdzies wyczytałem na necie ze to moze byc tzw, przyblokowany klawisz 1 , lub tzw zanieczyyszczenie klawiatury od srodka nic wiecej mylnego klawisz w klawiaturze laptopa niejest przyblokowany i klawiatura jest przedmuchana spreżonym powietrzem, i po jej podpieciu nadal jest to samo co bym niechjiał wpisac w jakakolwiek przegladarke zawsze jest to samo 11111111111i nic nieda radyu zrobic, z tymale dobra koniec juz tego tematu komputera mojego bede z nim działac kiedy indziej, a teraz powracam juz do tematu liczb i wygranych
Kedzior13, patrz 1 ze skanów. Zaraz będą następne. Wygrane nie tylko w Mini.
Witam wszystkich
Co się dzieje?
Robią jakieś przelewy ?
Dla wygranych
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/20268/other/std/b7fcfc9e71.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dzień dobry
Dlaczego tak wcześnie wstajesz ?
Idziesz dziś puścić kupony ?
Podać Ci liczby ?
Za chwilę piękne komunikaty o wygranych w tej samej kolekturze. Młode małżeństwo ma jeszcze do sprawdzenia ponad 500 kuponów. Na sprawdzonych już jest ponad 520000 zł. Warto zamiast kwiatów wręczac kupony różnych gier i zdrapki. W EP 2 razy po 100000 zł należy do tej samej osoby.
dobryptak MY zawsze zamiast kwiatów wręczamy kupony różnych gier
Zdrapek nie
Zdrapek nie
Lewy a co to są beleluki ?
Walduś piona
Lewy a często je robisz ?
Walduś gdzie ?
Czyli ja nie jestem płasko ziemca bo tego nie widzę
Słuchajcie mam dobry Trzon