Wpisy 3 603 810 – 3 603 909
30 czerwca 2019 00:17 → 30 czerwca 2019 09:42, 100 wpisów
Powiem tobie tak
Moj brat Pracowal w firmie budowlanej ,Pozniej otwozyl swoja firme i w sumie pracowal w budowlance ok 25 lat.
Wiesz czego sie dorobil?
Zepsutego kregoslupa.
Teraz po lekarzach chodzi.
Moje zdanie jest takie-Uciekaj z budowlanki
Moj brat Pracowal w firmie budowlanej ,Pozniej otwozyl swoja firme i w sumie pracowal w budowlance ok 25 lat.
Wiesz czego sie dorobil?
Zepsutego kregoslupa.
Teraz po lekarzach chodzi.
Moje zdanie jest takie-Uciekaj z budowlanki
Pracowalem u niego w firmie zeby mu pomoc ale to jest masakra ta robota,worki 25kg,plytki ,trzeba dzwigac ,a zdrowie pada
Zobaczysz po 40 tce
Zobaczysz po 40 tce
Pracowalem tez w Hiszpani troche czasu i wiem jakie zarobki za taka prace sa w Polsce ,a na zachodzie
Ja mam z rodziny osoby ktore pracuja za granica i wiem jak jest
Jak ludzie widzieli tam w Hiszpani.ze jestes w sklepie w ciuchach roboczych to ustepowali Ci miejsce w kolejce
Wiem
Po prostu zal im bylo ciebie
O to chodzi
W zyciu nie o to chodzi zeby sie na.....c i zdrowie tracic
Ja ich teraz rozumie
Po prostu zal im bylo ciebie
O to chodzi
W zyciu nie o to chodzi zeby sie na.....c i zdrowie tracic
Ja ich teraz rozumie
Szkola i ....... wypadek po nocce jechal jako ochroniaz dorabial
slawek10 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cześć.
Wie ktoś z was, czy da rade uruchomić aplikację viber na smartfonie bez karty SIM ?
Czy w ogóle da się uruchomić smartfona bez karty SIM ?
BO chodzi mi o to że chciałbym smartfona połączyć z WI-FI i korzystać z aplikacji viber bez karty SIM, da się czy nie ???
Wie ktoś z was, czy da rade uruchomić aplikację viber na smartfonie bez karty SIM ?
Czy w ogóle da się uruchomić smartfona bez karty SIM ?
BO chodzi mi o to że chciałbym smartfona połączyć z WI-FI i korzystać z aplikacji viber bez karty SIM, da się czy nie ???
Smacznego śniadanko, udanego leniuchowania i miłych wrażeń po losowaniach. Cuuuudnie bylo
Po spacerku z Przyjacielem. Skan.
Dziękuję T. S. za perełki o 21:40 i w ostatnich losowaniach Keno. T. S. jesteś kochany
Henryk9, Jaroz, Kubau, jurandwolk, Forsami, Mulag, dusia, robin074
Śląsk, Zagłębie, Pyrlandia, Sledzikowo
Stanislaw1957,Henryk9,robin074,jurandwolk,Patryk,mirek58,grazyna5326,karolkania,skromny,bruno712,antenkowa z małżonką,jersey
cudowny dzionek się zapowiada nie ma co siedzieć w domku śniadanko i nad jeziorko po drodze się trza puścić
http://i40.tinypic.com/nyhco2.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Witam wszystkich
Mewa nie bydzie
1-3/7 taka prognoza
Ale kto wie jak czujesz to graj
1-3/7 taka prognoza
Ale kto wie jak czujesz to graj
Prognozuję na podstawie intuicja,statystyka + maszynka
Kaskada to loteria
Tomi77, kaskada to jest taka loteria, że ma z góry ustalona ilość losów na wygrane.Kilka po 1000 na całą Polskę.Lepiej zagrać w MM lub EP.
Takie losy ale na żywo
Dziś od rana ciepło
Nigdy nie grajcie liczbami z profili wiodących.To jest podpucha.Wy gracie, inni wygrywają na liczby dobrze zgranego zespołu spod znaku Kubraczki.Forsami, we wtorek 3450000 dla Ciebie
A kto jest ze stycznia ?
31,34,41.42.43.45.46.48.49
42.43.46.47.49.52.55.69,73
32,34,49.55.57.69.72.73.75
liczby dla islandorki dusi dudzi 191979 łoboki nie ma potrzeby prognozowac co ma byc to bedzie
42.43.46.47.49.52.55.69,73
32,34,49.55.57.69.72.73.75
liczby dla islandorki dusi dudzi 191979 łoboki nie ma potrzeby prognozowac co ma byc to bedzie
Wojtt spod Barana, ma wielkie szanse na wygraną w Sandomierzu lub online
dobra nie ma co w domku siedziec trza nad wode no i sie puscic miłego i trafnych
Mewa za to, że mnie nie lubisz, ale Ci perełki/1,31,43,32,39,48,46,72,75,57,29
Wczoraj w MM 1690 plus 6000 z promocji.Nie wspomnę o Mini i lotto plus.
To jest ostatni dzień zabawy na tym portalu .Koledzy też masowo opuszczają TEN PORTAL
leć ptaku leć i zabierz kolegów , tylko nie wracaj pod innym nickiem
Doktor2p
Dobry ptak spadaj