Wpisy 360 224 – 360 323
24 czerwca 2011 20:36 → 24 czerwca 2011 21:29, 100 wpisów
Oferta pracy w Niemczech
Niemiecka Agencja Pracy Tymczasowej
poszukuje od zaraz!
*** 30 pomocników/pomocnic ***
dla naszego klienta - Wielkiej firmy logistycznej z Hessen do pracy jako pracownik logistyki.
Praca polega na pakowaniu, zbieraniu towarów wg. zamówien i ich wysyłki na terenie całej Europy.
Praca jest w systemie dwuzmianowym.
Ilosć godzin tygodniowo to 40.
Muszą Państwo posiadać dobrą kondycję fizyczną ponieważ na niektórych stanowiskach trzeba przejść w ciągu dnia do 20km.
Wymagana jest podstawowa znajomość języka niemieckiego!!
Zatrudnienie ma miejsce w Niemieckiej Agencji Pracy Tymczasowej. Jest to umowa o pracę na czas nieokreślony.
Stawka netto wynosi: 6eur
Niemiecka Agencja Pracy Tymczasowej
poszukuje od zaraz!
*** 30 pomocników/pomocnic ***
dla naszego klienta - Wielkiej firmy logistycznej z Hessen do pracy jako pracownik logistyki.
Praca polega na pakowaniu, zbieraniu towarów wg. zamówien i ich wysyłki na terenie całej Europy.
Praca jest w systemie dwuzmianowym.
Ilosć godzin tygodniowo to 40.
Muszą Państwo posiadać dobrą kondycję fizyczną ponieważ na niektórych stanowiskach trzeba przejść w ciągu dnia do 20km.
Wymagana jest podstawowa znajomość języka niemieckiego!!
Zatrudnienie ma miejsce w Niemieckiej Agencji Pracy Tymczasowej. Jest to umowa o pracę na czas nieokreślony.
Stawka netto wynosi: 6eur
nie,ja szukam roboty,bo nie mam gdzie się zaczepić...6 eu to mało ? co nie ?
OPA...2 lata temu byłam u znajomych na wakacjach,U szkopów,wzięli gościa do tynków,jakiegoś makaroniarza,wziął 15 euro od metra tynku a metr z tego co widziałam położył bardzo szybko.więc wydaje mi się,że 6 euro za 20km to mało

OPA...z ta kwaterą to różnie bywa,lepiej być ostrożnym a za taka kwaterę gdzie w 1 pokoju jest 12 osób to chyba podziękowałbyś bez zastanowienia.
ostatni kawał na ten tydzień
Zajączek miał ochotę na seks. Idzie przez las i szuka partnerki. Spotyka zwiniętego w kłębek jeża. Obchodzi go dookoła i zupełnie nie może się zorientować, gdzie jest przód, a gdzie tył. Wreszcie mówi:
- Ty, jeż mógłbyś chociaż puścić bąka, to miałbym jakiś punkt odniesienia.

Zajączek miał ochotę na seks. Idzie przez las i szuka partnerki. Spotyka zwiniętego w kłębek jeża. Obchodzi go dookoła i zupełnie nie może się zorientować, gdzie jest przód, a gdzie tył. Wreszcie mówi:
- Ty, jeż mógłbyś chociaż puścić bąka, to miałbym jakiś punkt odniesienia.

Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku, wilk ćmi papieroska, Kapturek ma moralnego kaca.
- Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz to takie wielkie, dlaczego masz takie wielkie tamto"...
- Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz to takie wielkie, dlaczego masz takie wielkie tamto"...
OPA...gazeta PRACA I NAUKA ZA GRANICĄ,tam masz ofert od groma
i adresów mailowych.
i adresów mailowych.Mąż ogląda telewizor i nagle mówi:
-O, Benedykt XVI
Wtem słyszy blondynkę z kuchni:
-A Kubica który?
-O, Benedykt XVI
Wtem słyszy blondynkę z kuchni:
-A Kubica który?
OPA...he he he he ja tez czasami piwo czytam,niee ta gazeta taki ma tytuł,tam są oferty nie tylko z Niemiec, są oferty z Anglii,Francjii,Włoch,Irlandii i takie tam.Piszę Tobie PRACA I NAUKA ZA GRANICĄ,gazeta wychodzi chyba co 2 tygodnie.
i na dobranoc wesołym akcentem ...
Trzy koleżanki z biura przychodzą do szpitala, aby odwiedzić chorą koleżankę.
-Jak dajecie sobie radę beze mnie? - pyta chora.
-Podzieliłyśmy się twoimi obowiązkami i jakoś leci. Zosia robi na drutach, ja parzę kawę, a Marysia zabawia szefa.
Trzy koleżanki z biura przychodzą do szpitala, aby odwiedzić chorą koleżankę.
-Jak dajecie sobie radę beze mnie? - pyta chora.
-Podzieliłyśmy się twoimi obowiązkami i jakoś leci. Zosia robi na drutach, ja parzę kawę, a Marysia zabawia szefa.
Witam serdecznie na czacie

Lila

Madzia77

OPA

JAC11

Lila

Madzia77

OPA

JAC11

PRZY PIĄTKU NIE MA BALU

O.R.....by się obraził

Gr B