Wpisy 360 166 – 360 265
24 czerwca 2011 19:52 → 24 czerwca 2011 21:02, 100 wpisów
no ja Madzia po 12 h dziennie już mam dość brrrrrrrr
juz wychodze bede od 21:45 
teraz zaglądam nk

teraz zaglądam nk

jak zwykle problem z gardłem a jeszcze okazało się,że ta cała niby - pani doktór zostawiła mi kawałek migdała i boję się,ze jeszcze raz będę musiała brrr nawet nie myślę ...
oj Madzia no to nie ładnie że coś znów nie teges ze zdrowiem
oj tam nie przejmuj się
będzie dobrze trzeba wierzyć w siebie
w innych nie ma co
zawsze zawodzą ludzie którym ufamy
będzie dobrze trzeba wierzyć w siebiew innych nie ma co
zawsze zawodzą ludzie którym ufamy
http://www.youtube.com/watch?v=G34WYztsDmc
No dobrze czas na spacer. Pozdrawiam czat i życzę wysokich wygranych w losowaniu oraz spokojnej nocki i miłego weekendu Wszystkim .Wrogo nastwionym równierz bo życie ma się jedno .3-m cie się ciepło
a kochana ja się upijam czym innym
w lipcu na festiwal upijać się muzo dowoli 
w lipcu na festiwal upijać się muzo dowoli 
muzą
Życie owszem ma się jedno
ale zbudowane na kłamstwie szybko mija...................
choć to może jest sposób na życie po życiu????
ale zbudowane na kłamstwie szybko mija...................
choć to może jest sposób na życie po życiu????
no chyba coś w ten deseń
A no i ode mnie Wszystkim Jasiom Jasieńkom Janom i Janinom STO LAT!!!!!!!!!!!!

to fakt 

mirnam61.....na tej głównej to gdzie mam teraz skręcić,w prawo czy w lewo?

Lila > przejedziesz przez rondo i za rondem w prawo . Przed domem mam gniazdo z bocianani.
mirnam61....już przejechałam rondo i widzę gniazdo tak,że szykuj pierożki

Lila > do pierozkow mam jeszcze dobre wino , które sam zrobiłem.
andromeda
to moja 02,04,11,14,17,33,63,69,75,79
zobaczymy czy coś wejdzie

to moja 02,04,11,14,17,33,63,69,75,79
zobaczymy czy coś wejdzie

mirnam61.....pukam i chyba was nie ma bo nikt nie otwiera
winko też lubię własnej roboty
winko też lubię własnej roboty
Oferta pracy w Niemczech
Niemiecka Agencja Pracy Tymczasowej
poszukuje od zaraz!
*** 30 pomocników/pomocnic ***
dla naszego klienta - Wielkiej firmy logistycznej z Hessen do pracy jako pracownik logistyki.
Praca polega na pakowaniu, zbieraniu towarów wg. zamówien i ich wysyłki na terenie całej Europy.
Praca jest w systemie dwuzmianowym.
Ilosć godzin tygodniowo to 40.
Muszą Państwo posiadać dobrą kondycję fizyczną ponieważ na niektórych stanowiskach trzeba przejść w ciągu dnia do 20km.
Wymagana jest podstawowa znajomość języka niemieckiego!!
Zatrudnienie ma miejsce w Niemieckiej Agencji Pracy Tymczasowej. Jest to umowa o pracę na czas nieokreślony.
Stawka netto wynosi: 6eur
Niemiecka Agencja Pracy Tymczasowej
poszukuje od zaraz!
*** 30 pomocników/pomocnic ***
dla naszego klienta - Wielkiej firmy logistycznej z Hessen do pracy jako pracownik logistyki.
Praca polega na pakowaniu, zbieraniu towarów wg. zamówien i ich wysyłki na terenie całej Europy.
Praca jest w systemie dwuzmianowym.
Ilosć godzin tygodniowo to 40.
Muszą Państwo posiadać dobrą kondycję fizyczną ponieważ na niektórych stanowiskach trzeba przejść w ciągu dnia do 20km.
Wymagana jest podstawowa znajomość języka niemieckiego!!
Zatrudnienie ma miejsce w Niemieckiej Agencji Pracy Tymczasowej. Jest to umowa o pracę na czas nieokreślony.
Stawka netto wynosi: 6eur
nie,ja szukam roboty,bo nie mam gdzie się zaczepić...6 eu to mało ? co nie ?
OPA...2 lata temu byłam u znajomych na wakacjach,U szkopów,wzięli gościa do tynków,jakiegoś makaroniarza,wziął 15 euro od metra tynku a metr z tego co widziałam położył bardzo szybko.więc wydaje mi się,że 6 euro za 20km to mało

OPA...z ta kwaterą to różnie bywa,lepiej być ostrożnym a za taka kwaterę gdzie w 1 pokoju jest 12 osób to chyba podziękowałbyś bez zastanowienia.
ostatni kawał na ten tydzień
Zajączek miał ochotę na seks. Idzie przez las i szuka partnerki. Spotyka zwiniętego w kłębek jeża. Obchodzi go dookoła i zupełnie nie może się zorientować, gdzie jest przód, a gdzie tył. Wreszcie mówi:
- Ty, jeż mógłbyś chociaż puścić bąka, to miałbym jakiś punkt odniesienia.

Zajączek miał ochotę na seks. Idzie przez las i szuka partnerki. Spotyka zwiniętego w kłębek jeża. Obchodzi go dookoła i zupełnie nie może się zorientować, gdzie jest przód, a gdzie tył. Wreszcie mówi:
- Ty, jeż mógłbyś chociaż puścić bąka, to miałbym jakiś punkt odniesienia.

Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku, wilk ćmi papieroska, Kapturek ma moralnego kaca.
- Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz to takie wielkie, dlaczego masz takie wielkie tamto"...
- Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz to takie wielkie, dlaczego masz takie wielkie tamto"...
OPA...gazeta PRACA I NAUKA ZA GRANICĄ,tam masz ofert od groma
i adresów mailowych.
i adresów mailowych.Mąż ogląda telewizor i nagle mówi:
-O, Benedykt XVI
Wtem słyszy blondynkę z kuchni:
-A Kubica który?
-O, Benedykt XVI
Wtem słyszy blondynkę z kuchni:
-A Kubica który?
OPA...he he he he ja tez czasami piwo czytam,niee ta gazeta taki ma tytuł,tam są oferty nie tylko z Niemiec, są oferty z Anglii,Francjii,Włoch,Irlandii i takie tam.Piszę Tobie PRACA I NAUKA ZA GRANICĄ,gazeta wychodzi chyba co 2 tygodnie.