Wpisy 3 600 149 – 3 600 248
24 czerwca 2019 20:48 → 24 czerwca 2019 21:41, 100 wpisów
Ooo bonita
upały straszne zamiast grać to co wydawałem na granie wydaje na wodę do picia i ice
ja od 2 tygodni juz niegram w nic, narazie obserwuje liczby i w mini i multi, niektóre które wytypuje sobie tak na kartce wychodza co losowanie, praktycznie, choc narazie nie gram nimi choć one wychodza , narazie mówie STOP graniu w cokolwiek wczoraj ładne wyszły w mini lotku szkoda ze nie poslałem bo moze i bym złapał te wkoncu 5/5 ale nie wysłałem i niema, ale spokojnie za jakis czas wysle sobie to mini o odrobimy straty może, tak te upały sa cholerne teraz liczy sie woda, a kasa z kieszeni tak leci jak woda
5 zł masło pyszne jedna kostka a ja zjadam trzy na dzień 15 zł nima
Cześć
Zjadasz 3 kostki masła dziennie?
Arczibalik na kartce mam około 80.000.000 wygranych na mokro -80.000.000
To rzeczywiście masz apetyt
Nie miałem zamiaru ciebie zaskakiwać żadnym pytaniem
3 600 164. Mulag
Pijesz tyle wody i jest tyle lodów i tak codziennie ?
Ale Molak kupuję masło wodę i lody i tak na okrągło
Ja masła w ogóle nie jem
A wystarczy zagrać pewniakami z czata i bedzie na 3 tony masla przez kilka lat
Chyba że do jajecznicy ale jajecznicę I am raz na miesiąc
3 tony masła ?
a skąd masz na kromce posmarowane na to szynka coś jeszcze nawet nie wiesz co masz nie widać
Ale ja w ogóle Pieczywa nie smaruje niczym ewentualnie dżemem nie używam masła nie używam margaryny i ani podobnych rzeczy nie smaruje pieczywa niczym rozumiesz?
Nie jem smalcu raz na rok
Nie jadam takich rzeczy Chociaż powiem że taki smalec ze skwarkami ale chudymi skarb skwarkami jest bardzo smaczny
Zrozum ze Pieczywa nie smaruje niczym jak kładę na pieczywo ser to tylko ser jak twarożek To tylko twarożek
A gdybym zjadał 3 kostki masła codziennie tak jak ty to bym był grubszy niż wyższy
Rozumiesz czy rozumiesz czy nie rozumiesz
Masło to w komórce trzasło
Mulag jak smażysz kotlety to takie tłuste robisz ze smalcem i skwarkami?
a masło gdzieś wchodzi ?
Na parze to bardzo zdrowo
Mulag A umiesz robić parowce?
a moje trzy masła to lody ale żeś się nie skapował, nie zrozumiałeś co pisałem wiem że tobie trzeba pisać jasno
W tej chwili przebiegła mi drogę Kuna
Albo łasica
Mnie trzeba pisać konkretnie jak lody to lody jak masło to masło jak smalec to smalec konkret ma być
Są też tańsze garnki
Mulag w twoim domu mieszka dużo osób więc wszystko jest możliwe
Mulag ty tak wcześnie chodzisz spać ?
Na parze jest zdrowo bierisz kredyt na gary 15.000 oddajesz mieszkanie za 150.000
Mulag chodzi spać razem z kurami
Niedługo Zbigniew kończy drugą zmianę
X13
Znamy się tylko z widzenia
Testowo wysłane 20 2/2 przedział 1-20
Test odbywa się dla sprawdzenia czy warto podawać pewniaki publicznie
Test odbywa się dla sprawdzenia czy warto podawać pewniaki publicznie
Ciekawa jestem jak wypadnie ten test...ale ile razy wysle liczby tutaj podane...to nic nie mam
A gdzie ten dębil na czacie, co zapowiada zawsze "zaraz kabaret na 102 coś tam coś..."
Dawajta Tvp info . RYBNIK Śmiertelny wypadek podczas egzaminu