Wpisy 3 599 764 – 3 599 863
24 czerwca 2019 07:43 → 24 czerwca 2019 10:25, 100 wpisów
Czereśnie po 7 zł za kg
Wiśni jeszcze mię widziałem
Sprzedawca zachowała truskawki 7 zł za kobiałkę
10 zł
Hej Mewa
Ale w woreczkach czy luzem u mnie jak gostek co roku przyjeżdża z bobem to pyta czy ktoś chce dorobić na miejscu luskaja
Sprzedawca mówił bober
W woreczkach
To kup kilogram zrobimy pierogi z jagodami. Pychota
Wolę luzem lub u tego gostka luskany wolę poczekać szybko znika taki w woreczkach czasem pod kisniety tak jak kukurydza
Mewa niedlugo zlot portalowiczów z zielonej będziesz ?
Żeś mi smaka na robił na pierogi z jagodami albo takie bułeczki ala jagodzianki
To widac6czy świeży czy nie. Jeszcze nigdy się nie pomyliłem. Wolę sam łuskać to sama przyjemność
Takie bułeczki ale mniejsze tak ?
Pierogi z jagodami to jest to
Pilnować tego 20 40 47
3/3
Zbigniew ja tego pilnuję już od tygodnia
Sebastian trzeba było pilnować 36 38 49 w sobotę na 21 40 540 mam niedziela strajk na dziś tylko na 14sta gram zmiana liczb na inny model 20 40 47 Magda jak pilnuj tego
W niedzielę nie gramy w gry TS
Wtym tygodniu w multi nie gram na 21 :40 tylko na 14sta powód 2 zmiana
Zbigniew a Ty będziesz na zlocie ludzi z zielonej ?
Gdzie i kiedy
Żona mię nie pusci buchachachachachacha
Wszystko do ustalenia
Może Osa będzie
Na Majorka spotkanie to by było ok
Jak chcesz możemy zrobić spotkanie na Majorce nie ma sprawy
W wąskim gronie
Na tydzień czy dwa ?
Sebastian po jednym piwie kasy by ci brakło
4 Euro jedno piwo ?
Jedz tam i sprawdź od lipca do sierpnia
Dużo więcej niż 4 euro dużo więcej
Wolę inne kierunki
Zbigniew mam coś dla Ciebie
Bo cię nie stać zmieniłem pracę weź kredyt
Zmień prace miało być wez kredyt
Zbigniew masz nową pracę ?
Czytaj 807 wpis
Zbigniew zagrasz to i możesz lecieć na Majorkę
20 40 47 7 66
20 40 47 7 66
Zbigniew na jaką pracę mam zmienić ?
W Kętach ?
Ile tam zarobię ?
Oczywiście netto
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Sebastian ty żyjesz od 10 do 10 tego nie ja
Sebastian smacznego BANANA
Sebastian twoje kosy wczoraj padly a ty dalej nic
Sebastian do 5 nie umie liczyć a on chce na Majorka lecieć
Mini wczoraj na 6 zakładów
walduś mini nie modne dziewczyny w szortach chodzą , takich postrzępionych że pół tyłka wystaje
Na topie w taki skwar bałtyckie tylko które jak nie ropa czy olej plamy się ciągną to coś pęknie i ścieki płyna do morza lub turyści którzy jadą by odpocząć od hałasu miast są tak rozleniwieni że śmieci plastik w piach lub w morzu porzucaja a potem narzekaja że syf że wola dopłacić za Chorwacje np i tam jada robią syf cóż czyjeś się widzi swoje cacy nie długo po owadach ptakach i innych zwierzakach ludzie umra nie z głodu lecz z pragnienia woda pitna się kończy lecz to dotrze jak będzie za późno bo przecie my nie Afryka
Mewa grasz czy na czy 3/3
To masz tu 3 liczby 20 40 47 pilnuj tego
Lotto de - środa.
>> 25 000 000 e <<
Zbigniew g 47 mam a 20 nie aczkolwiek ma na 14h szansę lecz nie mam tak jak śpiocha kto wie 3/3 twoje lub 2/3
idę pa
A co gdyby pan Janusz Paśkiewicz przyszedł z kuponem do kolektury, zapytał się czy coś mu siadło i okazałoby się, że szóstka a kasjer zjadłby przy nim ten kupon, to co wtedy?
EJ - 18 000 000 e. -->> 80 000 000 zł
Lotto de 25 000 000 e --->> 106 000 000 zł. 1 zakład 1 euro.
Lotto de 25 000 000 e --->> 106 000 000 zł. 1 zakład 1 euro.
panorama.
Idzie duże ochłodzenie w nocy poniżej 10C
Ale najpierw upały
Czy ktoś wie na 100%
czy wszystkie wyniki losowania na tej stronie nie zawierają żadnego błędu? Np. zła liczba podana?
czy wszystkie wyniki losowania na tej stronie nie zawierają żadnego błędu? Np. zła liczba podana?
Czytać... twoja pogoda... za kilka dni duże ochłodzenie w nocy bardzo zimno
Zbigniew.
Zimna nie widać.
Pod Uralem: +24.
Warszawa: +24.
......................
Grenlandia: +14.
Zimna nie widać.
Pod Uralem: +24.
Warszawa: +24.
......................
Grenlandia: +14.
Najdziwniejsze jest to gdy g*wno śmierdzi, ale dziwne również jest to, że oglądam w internecie losowanie na żywo, które się jeszcze nie skończyło, a na multipasko.pl CZASAMI już są gotowe wyniki WCZEŚNIEJ... Czas w komputerze mam dobrze ustawiony, zsychchronizowany atomowo. Nie rozumiem tego fenomenu.
Ts choć raz spełnij moje Marzenie 5/5 w mini no dobra chociaż 4/5 z 3/5 była by też jakaś radość lecz 5/5 to by było cus lub coś niech nawet 3 osoby ze mną trafia
Kędzior o ile lukasz co tam masz mam wysłane co prawda pytam z ciekawości
Zbigniew g twoja 3 z której mam 47 znalazła się na forum z moimi 8/8 propozycjami
A wysłane mam to co zatypowane na 14h tj 10/10 i 5/5 oraz mini typowane
Makinero, każdy portal o tematyce Lotto jest zsynchrinizowanu z central ym komputerem. Podawanie pewniakow itypowanie pewniakami to szkoda dla grających.
3 599 832. Mewa 2019-06-24 (09:41) WiCe WeRsA , 50 CeNt , 2 PaC
Gryks,ludzie sami ukręcają sobie bicz na karku.Nie szanują nic,zasmiecają ,trują itp
Kilka dni temu ktos przewody elektryczne w piecu opalał,ulica cała zadymiona.Myslałem ze pożąr jest
Gryks,ludzie sami ukręcają sobie bicz na karku.Nie szanują nic,zasmiecają ,trują itp
Kilka dni temu ktos przewody elektryczne w piecu opalał,ulica cała zadymiona.Myslałem ze pożąr jest