Wpisy 3 599 416 – 3 599 515
23 czerwca 2019 16:04 → 23 czerwca 2019 18:41, 100 wpisów
Czyli w kobietach drzemie zła energia ?
Ja myślę że kobiety mają tę złą energię w środku. Czesto robię tak że wchodzę do ich środka i staram się tę złą energię wyjąć. I powiem Ci że często mi się to udaje bo po takim zabiegu przeważnie są bardzo miłe, spokojne i wyluzowane
Wtedy są jak do rany przełóż
https://www.youtube.com/watch?v=cJ46JiStl_U&list=RDX4jjdghk0VA&index=40
Jak aniołki . Ale po jakimś czasie znowu w nie wchodzi ta zła energia i trzeba to dość często powtarzać
gdyby krowa nosila stanik to by w zyciu nie widzial cycków znafca
16 jak to ?
Kobiety noszą stanik i widzą co mają pod
Kobiety noszą stanik i widzą co mają pod
Ostatnio kupowałem stanik takiej Basi.
Poszliśmy razem do przymierzalni i ona go przymierzała. Było super
Poszliśmy razem do przymierzalni i ona go przymierzała. Było super
dobrze że dziś się nudzę bo mam czas żeby poczytać te ciekawostki
Kaśka miała fajny biust
Minerwa super że jesteś
Bym Wam opowiedział więcej historii ale nie wszystko jest na ten czat
Raz pojechałem w góry z dziewczyną poznają przez Internet. I to był zbieg okoliczności bo grałem grzecznie w jakąś grę i się zgadalismy. Ona wysłała mi fotkę i mi się tak spodobała że się umówiłem.
Walduś o co Ci chodzi ?
Walduś idź Brachu
Gdzie kolejne losowania Keno
najwyzszy czas złozyć wniosek do szefa wszystkich szefow tzn Pasko : zmiana czata na videoczat wtedy by sie działo ojjj działo pomarzyć można tylko
Bubu Ty widziłeś Kaski biust ? Szacuneczek Donhuanie , nie doceniłem Cb, wybacz
Bubu Ty widziłeś Kaski biust ? Szacuneczek Donhuanie , nie doceniłem Cb, wybacz
Tak jestem za videoczatem
Kilka osób z zielonej już widziałem
No to pisz wniosek, moj glos juz masz Ty masz dobre uklady z Zarządem MP załatwisz to u
Tak widziałem
Naprawdę
Minerwa skąd jesteś?
b.chetnie poznalbym pare osób a moze Bubu zorganizuj zlot multipaskowiczow , myslisz ze to dobry pomysł, ale nie w Wawie, to byloby niesprawiedliwe , masz najblizej, moze w centum Polski np Łódź
Z Tobą też mogę się spotkać
16 ja w Warszawie bym nie chciał takiego zlotu
z rozkoszą tez Cie poznam Bubu
jestes az tak bardzo rozpoznawalny ?
Najlepiej w górach lub nad morzem
A jeśli będzie mało chętnych to może na jachcie ?
Ale taki zlot to proponuję kilkudniowy
eee, nie gadaj , masz jacht ??
minimum to 2 dni
Jacht można wypożyczyć
gdyby bylo bardzo duzo chetnych to zostaje tylko Dar Pomorza ale to chyba zbyt duzy koszt bylby
Chciałem zorganizować taki zjazd ale wtedy była jeszcze Jocią , emerytka i Sancho Pansa i byli przeciwni
Jak bedzie nas dużo to znajd,iemy fajny hotelik
Myślę że nie byłoby dużo chętnych na taki zjazd....tutaj to sobie można pisać....
najlepiej bedzie jak na forum wrzucisz temat ,, zostałeś Pierwszym pilotem Bubu tego powaznego projektu , licze na Cb
Minerwa a to dlaczego ?
emeryt ,emerytka ,dusia to sa osoby na poziomie ,,swoje przeszły i znają życie ,a ty Sebastian trochę chyba się zapomniałeś ...troszkę szacunku ,ogłady by się przydało,,,
minerwa ma rację (obawiam się) jest duzo bohaterow "na sucho", na mokro to juz nie dziala
Dusiu, daj prosze 2 szanse Bubu, chlopak sie , moze sie zrehabilituje , przemysli daj Boże
Dusia gdybym nie miał szacunku i oglady to bym się zachował tak jak Ty i bym Ci posłał wieczystą wiązankę
A że potrafię się zachować to Ci tego oszczedzę
A że potrafię się zachować to Ci tego oszczedzę
Oczywiście siarczystą wiązankę
A Tobie Dusia nie przystoi tak się zachowywać
Panoramix
Bubu, przestan moralizowac do roboty chłopie , organizuj , my Cb nie zawiedziemy
mi przystoi wszystko, co wolno wojewodzie- to nie tobie smrodzie...
Panoramix organizujemy 2-3 dniowy zlot ludzi z zielonej będziesz?
Dusia Ty z uwagi na swój wiek powinnaś nam młodszym dawać przykład. Ponieważ nie potrafisz tego zrobić nie zasługujesz na żaden szacunek
Dusia
Ty jak i emerytka straciłaś w moich oczach tak dużo że nawet gdybyście chciały przyjechać na zlot nie dostaniecie zaproszeń
Ty jak i emerytka straciłaś w moich oczach tak dużo że nawet gdybyście chciały przyjechać na zlot nie dostaniecie zaproszeń
Bubu, ciezka praca przed Tobą, postaraj,, jest kontaktowy, masz szerokie zainteresowania, uklady, musisz sie bardziej zaangazowac , zeby bylo duzo chetnych
Bubu Dusia daje Ci druga szanse , wykorzystaj to ... a tym wpisem 3599482 zaprzepaszczasz, chłopie nooo ogarnij się
Bubu Dusia daje Ci druga szanse , wykorzystaj to ... a tym wpisem 3599482 zaprzepaszczasz, chłopie nooo ogarnij się
Kukuryku uderz w stół a nożyce
Sie otwiorza
Sie otwiorza
Dusia mam prośbę.
Nie Pisz do mnie bo rozmowa z Tobą to udręką
Nie Pisz do mnie bo rozmowa z Tobą to udręką
bubu jak sie taaak bedziesz zachowywal to czarno widze ten zlot
Dusia
16 a jak ja się zachowuję ?
Pisze6tylko prawdę
Bubu, serio pytasz ??
Eliminuję wszelkie zło bo na zlocie ma być miło i Przyjemnie
Bubu , stań z boku i popatrz obiektywnie , na ile potrafisz, jestes organizatorem a nie brucem wszechmogacym czy sedzia dredem , badz jak Matka Teresa , z sercem na dloni , bez jadu i zacietrzewienia i małostkowosci
wiesz co , Bubu, ochłoń... ide lepiej bo za chwile uznasz ze ja tez jestem wszelki zlo ...
tak jak wspomniałam....żadnego zlotu nigdy nie będzie....
eliminujesz zło Sebastian? szok......co Ty piszesz
eliminujesz zło Sebastian? szok......co Ty piszesz
Jasna ciasna losowanie keno z -6
16 stej
Hit lata 2019 Polecam bo Polskie. https://www.youtube.com/watch?v=2nyFaXMO0lY
Co
No wojt kustosz przyjętytrzeba po 3 Ale po kolacjipozdrawiam Basię Górskąech że nie mam 30 lat