Wpisy 359 936 – 360 035
24 czerwca 2011 15:37 → 24 czerwca 2011 18:13, 100 wpisów
jac11.....przekombinowałes
pomieszałes liczby innych,zaraz to naprawię
pomieszałes liczby innych,zaraz to naprawię
jac11,,,,ja pisałam,że jak raniutko zanim inni by się wpisywali to kasować ich stare liczby a tak jak już ktoś zatypował to wystarczy skopiować wkleić i wstawić swoją liczbę.
00 osób na czacie a pisze tylko kilka,chyba nie chcą pisać z takimi debilami jak my lila masz racje
Oferta Totolotka:
[b]9981A. Małysz ukończy rajd Dakar 2012? Tak/Nie 2.0 1.6[/b]
[b]9981A. Małysz ukończy rajd Dakar 2012? Tak/Nie 2.0 1.6[/b]
dla wszystkich schorowanych pechowców,których codziennie spotykają nieszczęścia oferta specjalna,po jednym pączku

dlaczego jedni wygrywają a inni przegrywają oto jest pytanie.najlepiej spytać się o to czarownika w wiosce.po prostu ktoś rzucił urok

przypominam o trzymaniu w domu co najmniej jednego bałwana na szczęście
przypominam,że wieczorem najlepiej przed snem słuchać radia ojca Rydzyka

jak przeczytałem na czacie,o osobie która trafiła trzy 6tki o 1400,to się zafiksowałem i na wieczór tez puszczam szóstki,tylko,żeby ten
nie mieszał w kulkach
nie mieszał w kulkachmonisia nauczyła mnie tego lila,a teraz trudno zerwać z nałogiem

tylko potrzebuję osoby do zbierania puszek po piwie,aby był porządek

monisia,przeczytaj wcześniejsze wpisy,na czacie.mokate powiadomiła,że ma 6tkę razy 3

po jej wpisie,wszedłem pózniej w zakładkę wygrane aby zobaczyć,że padło siedem szóstek

mi monisia udało się trafić niedawno tylko5z6w multi,a potem kilka razy 4z6 a pózniej coraz słabiej.

jocia co w tej paczuszce,bo mam jedną rękę mniej sprawną,czy pewniaki na wieczór?
czeka mnie jeszcze dzisiaj wizyta w kościele,co na pewno nie spodoba się temu

jako ciekawostkę napisze,że widziałem miesiąc temu jak podczas modlitwy egzorcysty niektóre osoby padały,a ja niestety nie
rozmawiałem z egzorcystą,choroba nie odpuściła a ten depcze mi po piętach

tez chce rozciągać

:faja

i zmykam 

profilku