Wpisy 3 598 935 – 3 599 034
22 czerwca 2019 22:50 → 22 czerwca 2019 23:59, 100 wpisów
Dziś wygrałem tak
2 liczby plus 1 w EP
3 liczby w EPremii
6/10 W MM
2 liczby plus 1 w EP
3 liczby w EPremii
6/10 W MM
Patologio idź spać ...Janusz Cię zablokował twoje mondre..mądre wpisy toś wrócił pod inną postacią a strasz sobie swój cień leszczu..nie mnie Milionera
A jeśli to ja jestem Moderatorem Multipasko najlepsza strona gier liczbowych to co a kto mnie sprawdzi
Powiedzmy że Hiszpanie dali nam baty... 27 strzałów na nasze 3 kulawe
Nie sądzimy chłopaków u21... Wygrali 2 mecze i szacunale Hiszpanie zepsuł zabawę... Choć trza przyznaje Ruiz i Fabia e grali aż oko się cieszyło...
Też racja... Skan od 100 zł daje... Więc 4 za 75 zł się nie lapala w dużego lotka
Jak to skad6?
Nie wiesz ?
Nie wiesz ?
KędziorRacja!!!
+sem całego bałaganu jest to,że chyba nikt nie ma wątpliwości co jest jutrzejszym pewniakiem
+sem całego bałaganu jest to,że chyba nikt nie ma wątpliwości co jest jutrzejszym pewniakiem
Tomi nie pij tyle bo marudzisz
Kutro?
Nie pije wiele... Bo piszemuszę mieć trzeźwy umysł bo tekstu tyle trza stworzyc
Może kuter ?
Wpis 971 Twój Tomi sam piszesz i nie znasz tego znaczenia ?
https://m.youtube.com/watch?v=kivuDS-6HbQ&list=RDEM3BWWymNAc5h9Mv5uDDhdJw&index=2
Tomi77, zapytaj Abudabi89 i Qbraczkow jak się wygrywa, albo Twojkwiat77 /daniel1981. Oni wiedzą. Leszek, Kamil, Łukasz, Szymon, też wiedzą.
Moje wygrane w profilu
Wydaje mnie się że z Włochami mieliśmy dużo szczęścia... Z Belgia Włochy 3:1 więc pokazali że to... Taki przypadek
W MM 6/10
WEP 2+1
W EPremii 3
WEP 2+1
W EPremii 3
A Tomi ma maszynę?
Tomi graj gdzieś dalej
jest mi zle takie baty z hiszpania trza zaczac zycje najlepsze smutnku topi sie w butelce
Johno zagraj w EP
johno pdam ci 8 liczb zlukaj ich oboki chyba ze ci one przypasia.............
Ja dziś w EP przytuliłem 20 zł
Napisałem w co masz grać
W EP
W EP
Grałem z Dominowa... Ale tam kompletna lipa choć dziewczyna za maszyna niczego sobie... Ale szczęścia nie przyniosla
Mewa... Szans nie mieli... A Hiszpanie grali jak chcieli... Zbyt szybko dochodził do sytuacji bramkowychwedług mnie powinni wygrać cały turniej
JohnoTrochę Ci się dziwię...
Obfitość propozycji masz po prawej
Obfitość propozycji masz po prawej
johno dopiero sie zabieram z nich 25 32 61 64 u mnie maja potencjal
dobra ide w swoje w ciszy sie zrelaksowac liczbami typnac dac na forum moze wkoncu wpadnie 8/8
jak tu pracowac po niedzieli czacha bedzie dymic a ja zabardzo nie moge z tymi wiatrakami glupie dziwne zima jesien ok przychodzi zakichane lato dusi mnie ta klima te wiatraki
gosia podumam i dam na forum wyzej jak johno napisal bylo co nie co podane