Wpisy 3 597 969 – 3 598 068
22 czerwca 2019 00:01 → 22 czerwca 2019 00:44, 100 wpisów
Pewnie bardzo duzo, powiem Ci ,ze w Rzeszowie tez ceny juz calkiem inne raptem niecale 50 km odemnie
Liczy się też lokalizacja no i standard ale to już dyskusyjna sprawa
to ile za ten metr wylewki w tej wawie biora?
Arczi nie mówię o metrze wylewki ale o gotowym juz metrze do zamieszkania
No tak,zalezy gdzie mieszkasz np w Warszawie ,czy Rzeszowie i ile zajmuje Ci dojazd do pracy,przez korki najczesciej
3 597 985. GABRIEL spoko jest witam wszystkich na czacie
witam Gabriel, wójt i innychwłasnie wszedłem tu na chwile i widze taka dyskudsje na czacie
Możecie sobie znaleźć na YT taki filmik gdzie odbiorca mieszkania wytyka błędy dewelopera i młotem rozpier...mieszkanie Zapłacił za luksusowe mieszkanie a deweloper pojechał najtańszym wykończeniem
Swego czasu było głośno i u nas o tym. Ludzie wpłacali pieniądze a potem nie mieli gdzie mieszkać
Arczi
Za metr od 7000 zł w górę
Gabriel bloki jak buduja to robi to za zwyczaj kilka firm ,jedni robia tynki ,drudzy ,wylewki jeszcze inni elewacje i proste ,ze moze zdarzyc sie jakas lipna firma co cos spier...
3 597 991. Wojtt roznie z tym zdrowiem dzisiaj sie lepiej czuje jak wczoraj np czy przedwczoraj, przy cukrzycy raz jest dobrze raz jest zle czyli róznie
np wczoraj biorac normalnie leki xcukrzycowe i insuline nie schodziłem z 500mg, dopiero wieczorem spadł cukier mi, ale rano powinien byc na czczo 99mg taki jest prawidlowy, a ja budze sie i jest 275mg to cos tu jest chyba nie tak nie, przy wysokim cukrze sa zaweroty głowy,słaba jest widocznosc wszystko widzisz w 3 D, i jest człowiek słaby
sebastian witaj
np wczoraj biorac normalnie leki xcukrzycowe i insuline nie schodziłem z 500mg, dopiero wieczorem spadł cukier mi, ale rano powinien byc na czczo 99mg taki jest prawidlowy, a ja budze sie i jest 275mg to cos tu jest chyba nie tak nie, przy wysokim cukrze sa zaweroty głowy,słaba jest widocznosc wszystko widzisz w 3 D, i jest człowiek słaby
sebastian witaj
Wojtt, wiem też, że nie docenia się do końca fachowców w naszym kraju. Mam na myśli płace
ale są też mieszkania po 40 000 zł za 1 m2
Arczi znam bardzo dobrze ta chorobe,, chociaz sam na nia nie choruje
Seba Widzę, że zadałem Ci dobre pytanie i dobrze szukasz na nie odpowiedzi
Nie muszę szukukać mam to w głowie
Gabriel w niemczech zarobil bym 4 razy tyle niz w Polsce za ta sama robote i to na luzie
Ta od komina?
Mam za duże opłaty
Wydatki
Trzeba być głupim by nie rozumieć , że w kwestii biznesu nie ma mowy o sentymentach
Dziś np kupiłem nową hulajnogę
Nowy kask i ochraniacze
Wojtt nie
Seba nie chwal się pracownikom , którym płacisz 10 zł za godzine , że kupiłeś hulajnogę za 5000 bo wyjdziesz na hulajduszę:
Nigdy ?
GABRIEL spokojna rozczochrana
U mnie pracownicy zarobili za 3 tygodnie we 2 11 000 zł
Teraz zarobią mniej więcej 8000 zł na głowę
Miesięcznie
Gabriel do lopaty to minimum musisz dac pomocnikowi 15 za mniej nikt Ci nie przyjdzie nie ma szans
Kokosy rosną na palmie
Wojtt i bardzo dobrze , że tak się dzieje. Muszą wszyscy zrozumieć , że łopata to ważna rzecz
Gabriel i o to wlasnie chodzi,ze mozesz sobie zmienic robote jak Ci cos nie pasuje ,bo jest jej pelno nie to cvo wczesniej
GABRIEL to ile mam dać 20 000 zł miesiąc ?
GABRIEL załóż firmę i jak będziesz płacił 20 000 zł na miesiąc to przyjdę pracować do Ciebie
Seba. Wierzę, że dobrze płacisz swoim pracownikom w Końcu masz aż 7-miu Biorę pod uwagę nbasze realia ale ja mówię o Unijnych
GABRIEL My żyjemy w Polsce
Widzialem jakie mieli ludzie miny jak tusk wysylal ich na szkolenia do strzyzenia psow,j ask stocznia padala
GABRIEL jak mnie zatrudnisz i dasz te 20 000 zł to zapewniam Cię że nie zadam ani jednego pytania
Wojtt bo tusk to jest kpina i co tu dużo mówić
GABRIEL przelewasz w terminie i zawsze 20 000 zł danego dnia miesiąca i nie ma pytań
Seba , ja zatrudniam sprawdzonych ludzi a Ciebie na razie testuję
GABRIEL a o czym ja piszę ?
Za testy życzę sobie 20 000 miesięcznie.
Jak mnie zatrudnisz na poważnie 2 x więcej czyli 40 000 zł
Za testy życzę sobie 20 000 miesięcznie.
Jak mnie zatrudnisz na poważnie 2 x więcej czyli 40 000 zł
3 598 050. Sebastian_M zgadzam sie to jest wiecej jak kpina
Pierwszy przelew wpłynie na moje konto i żadnych pytań nie będzie
Seba i tak wiem, że gdyby było szkolenie odnośnie wyjazdu do pracy , że punkt 7-ma podjedzie samochód z przyczepą to Ty byś podniósł rękę i zapytał , o której odjeżdzą przyczepa
Słuchajcie ten człowiek powinien iść do więzienia i przepadek mienia
GABRIEL czytaj ze zrozumieniem co piszę .
Żadnych pytań
Żadnych pytań
Tylko zawsze w terminie 20 000 ma być na moim koncie.
Po pół roku kończą się testy i wtedy widzę 40 000 zł na moim koncie i nie ma pytń
Po pół roku kończą się testy i wtedy widzę 40 000 zł na moim koncie i nie ma pytń
Bardzo Was lubię i szanuję i wybaczcie, że sobie czasami żartuję ale naprawdę Szanuję fajne rozmowy , za które Wam dziękuję
GABRIEL Wiem że jesteś bajkopisarz i gdybyś się u mnie zatrudnił to byś chciał zarabiać 20 000 zł
A jak mnie byś zatrudnił to byś dał 4 lub 5000 zł prawda ?
A jak mnie byś zatrudnił to byś dał 4 lub 5000 zł prawda ?