Wpisy 3 597 917 – 3 598 016
21 czerwca 2019 23:41 → 22 czerwca 2019 00:27, 100 wpisów
Wyobraziłem sobie scenę, jak Seba maluje na tynku duże brązowe koła i wylatuje majster z pakamery ...Seba , co ty odpie.....No maluję zgodnie z projektem . Seba ku....te koła brązowe na projekcie to od kawy
GABRIEL
GABRIEL a ja sobie już wyobrażam jak GABRIEL się wspina po ścianie bo myśli że te koła to hula hop
Wojtt Szacun Budowlańcom bo widzę czasami, jak ciężko pracują w upale
GABRIEL nareszcie mnie doceniłeś
GABRIEL czytaj ze zrozumieniem co pisze ok ?
GABRIEL a Ty masz tani wzwód ?
W sloncu tez lipa robic,ale jak przyjdzie docieplic strych jakis w domu wylewka to dopiero jest masakra czujesz sie jak w piecu
GABRIEL jestem konkretny
Sebcio, jak Cię zwolnią z budowlanki idź na prawnika. Świetnie umiesz zadawać pytania
Wojtt to prawda
Ja jestem człowiek pracujący żadnej pracy się nie boję
GABRIEL jak mnie mogą zwolnić jak ja jestem prezesem ?
GABRIEL u mnie zwolnienia idą w jedną stronę
Albo ja zwalniam albo ktoś sam się zwalnia
Ja zawsze zostaję
Albo ja zwalniam albo ktoś sam się zwalnia
Ja zawsze zostaję
Jestem wykonawca a nie podwykonawca
GABRIEL nie zadawaj głupich pytań
Podobają mi się prezesi podwykonawcy, którzy dowożą materiał na budowę i mają pracowników sztuk 2
Wojtt nie mam Ukraińców
GABRIEL ja mam pracowników sztuk 7
To i tak mało
Najwięcej miałem 15
GABRIEL 10 jest na zwolnieniu
Seba ,a nas jest 4 na wylewki i potrafimy po 300 metrow w dzien zrobic
Wojtt
Sebcio, też taką scenę widzę , jak przyjeżdżasz na plac budowy i widząc jak dwóch tęgich gości targa deseczkę , pytasz...Chłopaki a co wy z tą deseczką tak we dwóch ? ...a bo panie prezesie Kowalski na zwolnieniu
300 m we 4 ?
Ale takie metry to przesada, najlepiej robi sie domy 150 metrow do 12 -13 godziny kasa dobra i na chate
GABRIEL jak to widzę to dołączam do nich i już nie brakuje im Kowalskiego
Wojtt a ile płacą za wykonanie metra ?
GABRIEL no sam widzisz że ze mną jest dobrze
Seba to zalezy na blokach 15 zl od metra bez materialu za sama robote,plus dochodzi ulozenie styropianu czasami
Seba a to nie Twoja firma stawiała ten dom , o którym pisali w internecie ?, że to pierwsza taka technologia, że dom od komina stawiała ?
Pewnie bardzo duzo, powiem Ci ,ze w Rzeszowie tez ceny juz calkiem inne raptem niecale 50 km odemnie
Liczy się też lokalizacja no i standard ale to już dyskusyjna sprawa
to ile za ten metr wylewki w tej wawie biora?
Arczi nie mówię o metrze wylewki ale o gotowym juz metrze do zamieszkania
No tak,zalezy gdzie mieszkasz np w Warszawie ,czy Rzeszowie i ile zajmuje Ci dojazd do pracy,przez korki najczesciej
3 597 985. GABRIEL spoko jest witam wszystkich na czacie
witam Gabriel, wójt i innychwłasnie wszedłem tu na chwile i widze taka dyskudsje na czacie
Możecie sobie znaleźć na YT taki filmik gdzie odbiorca mieszkania wytyka błędy dewelopera i młotem rozpier...mieszkanie Zapłacił za luksusowe mieszkanie a deweloper pojechał najtańszym wykończeniem
Swego czasu było głośno i u nas o tym. Ludzie wpłacali pieniądze a potem nie mieli gdzie mieszkać
Arczi
Za metr od 7000 zł w górę
Gabriel bloki jak buduja to robi to za zwyczaj kilka firm ,jedni robia tynki ,drudzy ,wylewki jeszcze inni elewacje i proste ,ze moze zdarzyc sie jakas lipna firma co cos spier...
3 597 991. Wojtt roznie z tym zdrowiem dzisiaj sie lepiej czuje jak wczoraj np czy przedwczoraj, przy cukrzycy raz jest dobrze raz jest zle czyli róznie
np wczoraj biorac normalnie leki xcukrzycowe i insuline nie schodziłem z 500mg, dopiero wieczorem spadł cukier mi, ale rano powinien byc na czczo 99mg taki jest prawidlowy, a ja budze sie i jest 275mg to cos tu jest chyba nie tak nie, przy wysokim cukrze sa zaweroty głowy,słaba jest widocznosc wszystko widzisz w 3 D, i jest człowiek słaby
sebastian witaj
np wczoraj biorac normalnie leki xcukrzycowe i insuline nie schodziłem z 500mg, dopiero wieczorem spadł cukier mi, ale rano powinien byc na czczo 99mg taki jest prawidlowy, a ja budze sie i jest 275mg to cos tu jest chyba nie tak nie, przy wysokim cukrze sa zaweroty głowy,słaba jest widocznosc wszystko widzisz w 3 D, i jest człowiek słaby
sebastian witaj
Wojtt, wiem też, że nie docenia się do końca fachowców w naszym kraju. Mam na myśli płace
ale są też mieszkania po 40 000 zł za 1 m2
Arczi znam bardzo dobrze ta chorobe,, chociaz sam na nia nie choruje
Seba Widzę, że zadałem Ci dobre pytanie i dobrze szukasz na nie odpowiedzi
Nie muszę szukukać mam to w głowie
Gabriel w niemczech zarobil bym 4 razy tyle niz w Polsce za ta sama robote i to na luzie
Ta od komina?
Mam za duże opłaty
Wydatki
Trzeba być głupim by nie rozumieć , że w kwestii biznesu nie ma mowy o sentymentach
Dziś np kupiłem nową hulajnogę