Wpisy 3 596 014 – 3 596 113
18 czerwca 2019 19:05 → 18 czerwca 2019 21:36, 100 wpisów
To wejdz na mój profil stały zestaw dużego tam Ci pisze Magda ....chyba ze nie wiesz jak tam wejść
Magda nie mów ze jesteś bladynka
W końcu zajarzyla
Idę
No taka zeberka biegła koło mnie... Blondynka ale byłem poi nawet rowerem nie mogłem jej towarzyszyć a biegać nie potrafię...
Jeszcze z 2 zdrapki wezmę... I bastasam wybierałem... sam poleglem
Pewniaki podane na czacie nie mają szans. Później dam skan wygranych w keno na stawce. Ponad 2000 zł.
Gosia ja dzisiaj swoje mini i 2 multi na chybil z plusem na dwa losowania
Gosia wczoraj wyslalem z 8 na chybil na dwa losowania i nic nie bylo
Zagralem tez keno 2 zaklady i lipa ,zdrapka super prezent i 5 zl bylo
Patrząc na moje zasady środki be a o 14h było 35,37 śpioch spi ale to moje schizy 36 w innych zabawkach mile widziana jak wpadnie w multi się zdziwie
Grajcie z maszyny codziennie na tej samej maszynie o tej samej porze godzinie i minucie
Np.mini-lotto godz 16.41
Jutro to samo godz 16.41
Przez miesiąc wleci wam 5/5 jak ta lala
Np.mini-lotto godz 16.41
Jutro to samo godz 16.41
Przez miesiąc wleci wam 5/5 jak ta lala
nickowy jak by było proste byś tu nie siedział ja bym tak zrobiła
Słuchajcie! Uważajcie na te czytniki w kolekturach! Dzisiaj skanowałem kupon i pokazało mi brak wygranej a na kuponie było wygrane 4 złote...
kiedyś 50 zł chciałą mnie oszukać pani w kolekturze,innym razem inna pani 8 zł,itd.
Moja mama właśnie miałą też taką sytuacje... poszła odbierać 520 zł za 8/10 w MM to kobieta stwierdziła w kolekturze, że wygrana to 140 zł
Swoją drogą to 8/10 w MM to rekord mojej rodziny wygranej xD Niezbyt imponujące...a pogrywamy od roku regularnie codziennie xD
Arczibalik73 machnij rączką choć zaczynam sie martwić dlaczego cie niema policja zawineła gościa w niedziele mieszkasz 5km od tragedii
Maszyna jedna pora godzina minuta = sukces
Mistrz niuniek testuje
Mistrz niuniek testuje
Piękny gest mayltki Krolistiny... Chcę by ubrać się na biało i niebiesko a prezenty urodzinowe złożyć na grobie... to będzie niezwykły pogrzeb... też myślałem o tym by przebić ta czarna smutna nudę pogrzebowa bo wielu ludzi było za życia pogodnych oma chowa się ich w zadumie czarnej ponure atmosfery... Ja też chcę by u mnie było pogodnie... Nie jestem ponurakuem... Nie lubię czarnego koloru...